מחכה ומייחל
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
כמה עולה שם דירה באזור החרדי?
חשוב להדגיש שזה רחובות שלא פשוטים למגוריםהקהילה החרדית מתרכזת בעיקר ברחובות ויצמן הרצל ויצחק ניסים. המחירים החל ממליון לדירת 3 חדרים ומעלה, מיליון 250 לדירת 4 חדרים ומעלה. הפינוי בינוי הוא גם ברחובות הקהילה אבל לא נראה לי רלוונטי בשנים הקרובות.
נכון, אבל כאחת שהגיעה לקריית מלאכי ממקום שממש לא מתקרב לסגנון והאוכלוסיה, היה זמן קצר להסתגלות וחוצמיזה אני ממש נהנית מהקהילה ומהחברה שיש לי בגיל שלי ולילדים, ולומדים להנות מהיתרונות של המקום. בכל אופן אין לנו מגע ישיר עם האוכלוסיה פה, זה די חיה ותן לחיות. כן הלם תרבות בהתחלה אבל מתרגלים לכל דבר ולא רוצה לחזור היום לאן שהייתי קודם או כל עיר חרדית סטנדרטית אחרת.חשוב להדגיש שזה רחובות שלא פשוטים למגורים
אוכלוסיה קשה
בדגש על רחוב ויצמן
מה הכוונה?חשוב להדגיש שזה רחובות שלא פשוטים למגורים
אוכלוסיה קשה
בדגש על רחוב ויצמן
אתיופים מהסוג המסכןמה הכוונה?
אנשים שצריך להיזהר מהם בנושאי קדושה וכדומה?
את מכירה את הרחובות האלו מעכשיו? כי זה אכן מה שהיה לפני כמה שנים, היום כבר זה השתנה, וכמות האנשים הללו פוחתת. הרבה חרדים מגיעים וסגנון האוכלוסיה מתחיל לשנות פנים וכיוון.אתיופים מהסוג המסכן
משפחות מפורקות
אלכוהול
מדברת על רחוב ויצמן
הקהילה מונה כ100 משפחות.כמה משפחות לטאיות יש שם עכשיו?
והמחירים?
הקהילה החרדית מתרכזת בעיקר ברחובות ויצמן הרצל ויצחק ניסים. המחירים החל ממליון לדירת 3 חדרים ומעלה, מיליון 250 לדירת 4 חדרים ומעלה. הפינוי בינוי הוא גם ברחובות הקהילה אבל לא נראה לי רלוונטי בשנים הקרובות.
שאלת מחירים ורחובות וזה מה שעניתי. יש כאן בפורום הרבה מידע על קריית מלאכי תעשה חיפוש פשוט ותמצא את כל המידע.מישהו יכול פשוט לכתוב לי על הקהילה החרדית בקרית מלאכיי בצורה יותר מפורטת?
אופי/הווי קהילה/כוללים/מקום עבודה לנשים/התפתחות קהילתית/תחב"צ/חנויות וכל השאר..
זה פשוט למידע רלוונטי
חשוב להדגיש שזה רחובות שלא פשוטים למגורים
אוכלוסיה קשה
בדגש על רחוב ויצמן
אתיופים מהסוג המסכן
משפחות מפורקות
אלכוהול
מדברת על רחוב ויצמן
הגזמתם אבל ברמות הזויותמכירה מעכשיו
גם אם יש משפחה חרדית או שתים או שלוש בבנין של 20, זה עדיין לא משנה את הרחוב
יש כאן המון מידע באשכולות קודמים לכן אכתוב בתמצותמישהו יכול פשוט לכתוב לי על הקהילה החרדית בקרית מלאכיי בצורה יותר מפורטת?
אופי/הווי קהילה/כוללים/מקום עבודה לנשים/התפתחות קהילתית/תחב"צ/חנויות וכל השאר..
זה פשוט למידע רלוונטי
יש בהחלט דירות שלא נראות חורבה (ומה נקרא בעיינך חורבה?)וואו, אשריך.
מידע כל כך רלוונטי עם הרבה תמצות.
רק רציתי לדעת, שייך לקנות דירה במצב טוב, כלומר לא שנראית כמו חורבה, במחירים סבירים?
ואם כן בכמה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אופקים 1, אין פאנץ', למה מה קרה? ועוד 4 משתמשים7 //