דרוש מידע קנית דייסון

• פותח הנושא sago
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מעונינת להצטרף לv8 אבסולוט
או 10 אבסולוט
(לפי מה שבררתי 11 פחות מוצלח)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני כבר דיברתי עם היבואן עוד לא קיבלתי פרטים מלאים, אבל אם מישהו אחר מארגן אני אצטרף לקבוצה.
אם אפשר לעדכן אותי, שאני לא אטרח סתם.

• הוסף לסימניות
בדקתי בחנות שיא החשמל בבית שמש.
דיברתי על כמות של לפחות 10. זה היה ביום שני..
הוא טוען שיש חוסר של v11 וגם שאין ענין להשקיע בשביל תוספת צג (בטח שהוא יגיד את זה).
הוא הציע v10 animal שזה דגם עם פחות חלקים ב 1990 שח, וכל רוכש יקבל סט אביזרים בשווי 450 שח.

יבואן רשמי עם אחריות שנתיים.

כמובן, כל אחד אוסף בסניף הקרוב אליו, וניתן לפרוס עד 36 תשלומים.

אם מישהו מעונין לבדוק את המחיר/ לקדם, בבקשה.
אני לא בדקתי מעבר לזה.

• הוסף לסימניות
בדקתי בחנות שיא החשמל בבית שמש.
דיברתי על כמות של לפחות 10. זה היה ביום שני..
הוא טוען שיש חוסר של v11 וגם שאין ענין להשקיע בשביל תוספת צג (בטח שהוא יגיד את זה).
הוא הציע v10 animal שזה דגם עם פחות חלקים ב 1990 שח, וכל רוכש יקבל סט אביזרים בשווי 450 שח.

יבואן רשמי עם אחריות שנתיים.

כמובן, כל אחד אוסף בסניף הקרוב אליו, וניתן לפרוס עד 36 תשלומים.

אם מישהו מעונין לבדוק את המחיר/ לקדם, בבקשה.
אני לא בדקתי מעבר לזה.
יחיאל רנד (סוכן של שיא החשמל והמיזוג)
הציע לי אותה הצעה ב2050 בלי קבוצה

• הוסף לסימניות
אולי יש לך כח לפרויקט הבא?
כמה דברים
1. מכשירי חשמל הרווח לא גדול כמו ריהוט וכדו כך שההנחה לא יכולה להיות משמעותית.
2. קחו בחשבון שאפשרי לבצע מול היבואן רק אם הוא מבצע מכירה ליחידים, כי אחרת זה לא אפשרי לעשות משלוח לעיר מסוימת ויגיעו מכל קצוות הארץ. ומה עם האחריות לכל אחד...
3. פרסום בפרוג גם של קבוצה עולה כסף וצריך להכניס את זה בהנחה...

אם בכ"א אף אחת לא לוקחת על עצמה לא אכפת לי לנסות..

• הוסף לסימניות
אני כבר דיברתי עם היבואן עוד לא קיבלתי פרטים מלאים, אבל אם מישהו אחר מארגן אני אצטרף לקבוצה.
אם אפשר לעדכן אותי, שאני לא אטרח סתם.
היבואן אמור להיות הכי זול - הרי החנויות צריכות גם להרוויח משהו.
תעדכני מה המחיר שהיבואן נתן לבערך 20 יחידות
תודה!!!

• הוסף לסימניות
היבואן אמור להיות הכי זול - הרי החנויות צריכות גם להרוויח משהו.
תעדכני מה המחיר שהיבואן נתן לבערך 20 יחידות
תודה!!!
לא מחיר כל כך שווה, 1390 לV8 ו2600 לV11.

• הוסף לסימניות
זה מה שמצאתי בחיפוש מלמעלה-
----------
את אמיתית?
זה אותו מחיר - 1390.
אין מצב שיבור=אן ימכור באותו מחיר של החנות, בפרט כשזו הזמנה של 20 חתיכות (זה המון, לקניה מרוכזת)

• הוסף לסימניות
את אמיתית?
זה אותו מחיר - 1390.
אין מצב שיבור=אן ימכור באותו מחיר של החנות, בפרט כשזו הזמנה של 20 חתיכות (זה המון, לקניה מרוכזת)
מוזמנת להתקשר ליבואן ולבדוק מולו, זה המחיר שהם הציעו.
אמרתי להם בטלפון שזה לא הגיוני, זה המחיר שמוכרים בחנויות.
אז אמרו לי שהם לא יודעים מה המחיר בחנויות אצלם מוכרים את זה במחיר יותר גבוה ובקבוצה הם נותנים הנחה.

• הוסף לסימניות
זה מה שמצאתי בחיפוש מלמעלה-
----------
שימי לב למה שכתוב שם-
1646816176528.png

קבצים מצורפים

• 1646816128400.png
    1646816128400.png
    KB 86.7 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
אוקיי, אני אנסה אני צריכה לראות שיש לי 20 משתתפים, מי שמעוניין שישלח לי מייל לkvutza.dysonאין לכתוב כתובת מייל
עם מס' הדגם המבוקש וכשיהיו 20 נתקדם.
כמובן מדובר במוצר עם אחריות של שנתיים, משלוח עד הבית ותשלום מאובטח הכול דרך היבואן רשמי של דייסון ישראל.
פרטים נוספים במייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

לאתגר:

לשאלות על האתגר - שימו לב לתייג את @שבשבה.
בהצלחה.
לא מעט פעמים נתקלתי כאן בפורום בשאלה: "איך אזרח ישראלי יכול לפתוח חשבון בנק בארה"ב או באירופה?".

הצורך הזה ברור – בין אם אתם צריכים לקבל החזרי מס מהדוד סם (התחילה הגשת 2025 והדוד
התחיל לעשות בעיות עם צ'קים 💵), פרילנסרים שמקבלים תשלומים מחו"ל, או פשוט רוצים לחסוך בעמלות המרה כשאתם רוכשים במט"ח.

אז יש בשורה, והיא הרבה יותר פשוטה ונגישה ממה שנדמה לכם. הפתרון נקרא Wise.

לא מדובר סתם בעוד "ארנק דיגיטלי", אלא בפלטפורמה פיננסית מפוקחת שמאפשרת לכם להחזיק חשבון בנק מקומי (ממש עם מספר חשבון וכתובת) במגוון מדינות, וכל זה מהמחשב בבית.

למה דווקא Wise?
  • חשבון בנק מקומי אמיתי: בעת פתיחת החשבון, תקבלו פרטי בנק מקומיים (מספר חשבון, Routing Number, IBAN וכו') עבור המדינות שתבחרו: ארה"ב, בריטניה, גוש האירו, אוסטרליה, קנדה ועוד. הכסף נכנס לשם כאילו אתם תושבים מקומיים.
  • שער יציג אמיתי (Mid-Market Rate): בניגוד לבנקים רגילים ש"גוזרים קופון" על שער ההמרה, Wise ממירים לכם את הכסף בשער היציג האמיתי (זה שרואים בגוגל), וגובים עמלה שקופה וידועה מראש.
  • עמלות נמוכות במיוחד: לדוגמה, על המרת 1,000$ לשקלים, תשלמו עמלה של כ-4.5$ בלבד (משתנה קלות בהתאם לשערים) - פחות מ-0.5%. (למחירון המלא).
  • אפס דמי מנוי: אין "דמי ניהול חשבון", אין עמלת שורה ואין קנסות על חוסר פעילות. החשבון יכול לשבת ריק ולא יעלה לכם שקל.
  • הכסף נזיל: נדרשת הפקדה ראשונית כדי להפעיל את פרטי החשבון (כ-20 ליש"ט/דולר), אבל חשוב להדגיש: זה לא תשלום לפלטפורמה. הכסף נכנס ליתרה שלכם וניתן לשימוש או משיכה מיד לאחר האימות.
  • גם לבעלי אזרחות ישראלית: ללא צורך ב-SSN או ITIN.
  • אימות בשיחה קולית: אין צורך אפילו ב-SMS, ניתן לקבל קוד אימות בהודעה קולית באנגלית.
אז איך עושים את זה תכל'ס?

כדי לחסוך לכם הסתבכויות מיותרות, הכנו - אני וג'מיני , מדריך צעד-אחר-צעד, מהרשמה ועד קבלת מספר החשבון.

📋 צ'ק ליסט: מה להכין לפני שמתחילים?

כדי שהתהליך ירוץ חלק ולא תתקעו באמצע, ודאו שיש לידכם את הדברים הבאים:
  1. תעודות מזהות: צילום של תעודת זהות (2 הצדדים) / דרכון / רשיון נהיגה. נדרשים 2 מתוך 3. כדי שלא תקבלו דחייה של התמונה, צלמו תמונה ברורה, ואל תסרקו בסורק.
  2. מצלמת רשת: במהלך הרישום תתבקשו לבצע אימות זהות (סלפי) בוידאו. תצטרכו להסריט את עצמכם מקריאים משפט באנגלית.
  3. כוס קפה: כי בכל זאת, אנחנו מתעסקים בבירוקרטיה, גם אם היא דיגיטלית ונוחה.
🚗 בואו נצא לדרך

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה