דחוף דחוףףףף
אני הזמנתי מששהו בעלי אקפסרס ואין לי מושג מה המספר מעקב\ הזמנה האם יש לי דרך לבדוק מה המצב החבילה או מה המספר מעקב שלי
יש לי איזשהוא מספר שזה מזהה הזמנה אבל כל אתר שאני מנסה לבדוק אומר לי מספר לא תקין וזה בטוח המספר שהיה כתוב שם מה אני יכול לעשוצת חוץ מלחכות שיגיע אלי
(אגב שאני לא בטוח שכתבתי את הכתובת בצודה נכונה ולכן אני דואג...)
דחוף דחוףףףף
אני הזמנתי מששהו בעלי אקפסרס ואין לי מושג מה המספר מעקב\ הזמנה האם יש לי דרך לבדוק מה המצב החבילה או מה המספר מעקב שלי
יש לי איזשהוא מספר שזה מזהה הזמנה אבל כל אתר שאני מנסה לבדוק אומר לי מספר לא תקין וזה בטוח המספר שהיה כתוב שם מה אני יכול לעשוצת חוץ מלחכות שיגיע אלי
דחוף דחוףףףף
ראשית כל כנס ל"הזמנות שלי" באלי אקספרס שם תראה את ההזמנות שלך.
כשתראה את ההזמנה המדוברת יש בצד ימין כפתור שנקרא TRAK ORDER שם תראה את המעקב אחרי החבילה. כשתעמוד על הכפתור הנ"ל תראה את מספר המעקב. ומתחת את מיקום החבילה. אצלי זה באנגלית אך תוכל לתרגם את הדף.
לגבי הכתובת, אם נכנסת מהחשבון שלך- תוכל לבדוק בהגדרות המשתמש לאיזה כתובת הזמנת.
טירוף השכרות הרכבים של בין הזמנים יצא לדרך, והמגרשים מתרוקנים. בזמן שאחרים יתקעו ברגע האחרון עם מחירים מופקעים או בלי רכב בכלל, חברת 'פריסבי' יוצאת במהלך שובר שוק: משריינים עכשיו רכב ליד הבית, מקבלים נהג נוסף בחינם, ומבטיחים לעצמכם חג בראש שקט
@בעריש
האם ניתן להשתמש בכמה קופונים בקניה אחת?
יש לי קופון של 15% של קניה ראשונה + 15$% של קאשדו+ 85 ש"ח הנחה בקניה מעל 500 ש"ח.
במציאות ניתן להזין רק קוד קופון אחד...
אשמח לתשובה מהירה

Reactions: צדיק תמים, דף גמרא, חרד ה' ועוד 25 משתמשים28 //