הקב"ה תמיד אוהב אותי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
קניתי קיו 8 וכשאני רוצה להכנס לנגן שמע או להשמיע שירים הוא לא נותן לי מכיון שהוא כותב "אין מספיק מקום פנוי בדיסק"
מחקתי שתי תיקיות שלמות ועדיין הוא חוזר על אותה בעיהכנראה שהכרטיס שלך מלא עד 0 מקום,
לא קרה לי במכשיר הזה, אבל זו בעיה שקיימת במכשירים שונים שכאשר הכרטיס מלא עד הסוף א"א לפתוח אותו (המערכת מכניסה שם אוטומטי קבצים שלה וכשהכרטיס מלא היא לא יכולה)
תמחק שיר אחד זה אמור לפתור את הבעיה
אולי תכבה את המכשיר ותדליק?מחקתי שתי תיקיות שלמות ועדיין הוא חוזר על אותה בעיה
ניסיתי לא עבד.אולי תכבה את המכשיר ותדליק?
16.כמה גיגה יש בכרטיס?
תלחץ על הצופציק הקטן שמאחורי הכרטיס ובמקביל תשלוף את הכרטיס החוצהאבל משום מה אני לא מצליח להוציא את הכרטיס ההוא כי הוא קצת יותר עבה ובטכניקה של הטלפוןהוא לא נותן לי להוציא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //