קורסים של She codes

  • הוסף לסימניות
  • #3
מנסה את מזלי.....
מישהי למדה שם ומוכנה לחלוק איתנו מידע לגבי הלימודים שם?
 
  • הוסף לסימניות
  • #5
אני הייתי תקופה קצרה לפני כ4.5 שנים.
באנו נשים מכל הסוגים לטכניון, כל אחת עם המחשב שלה. ישבנו בחדר גדול, וכל אחת מתקדמת בקצב שלה לפי מערך שיעור שלהם. בגדול החומר הלימודי ברובו הוא חומר חינמי שניתן למצוא ברשת, אבל הם מסדרים את זה בצורה מאורגנת שמסדרת את החומר ומנגישה אותו ללמידה. יש הרבה באנגלית, כך שכדאי שיהיה רקע באנגלית, או הרבה סבלנות לעבוד עם גוגל טרנסלייט. מסתובבת בחדר מתרגלת שקצת עוזרות למי שנתקעת, אבל בעיקרון הלימוד הוא אישי בקצב אישי.
מאז העולם התהפך, הגיעה הקורונה והחיים השתנו. יש מצב שהיום ההתנהלות שונה.
 
  • הוסף לסימניות
  • #6
יש להם תוכנית לימודים חדשה יחסית בסמינר הישן
זה התחיל רק שנה שעברה אז אני לא יודעת איך ההשמה שלהם או הרמה
 
  • הוסף לסימניות
  • #7
אני לומדת שם עכשיו
באמצע קורס פייתון
היום כמעט כל ה"סניפים" הם וירטואלים
הלימודים עצמאיים בשעות הערב, בערך בין 6-9 עם שינויים קטנים בין הסניפים
יש גם ראשון בוקר
יש עדיין סניף או שתיים שמגיעים למקום באיזור המרכז
עולה רישום בערך 350
נראה לי שצריך לחדש רישום לכל קורס

במציאות יושבים מול מחשב בשעות המסויימות והחומר לא פתוח בשעות אחרות, עוד לא הצלחתי להבין למה, כך שמסורבל להתקדם לבד בשעות שלך. אפשר אבל מקשה. יושבים מול זום, פותחים ומסיימים בסבב, יש "מנהלת סניף" ונראה לי שגם מתרגלת מתנדבת שפנויה לעזרה, עוברים חדר בזום.
מדי פעם יש הרצאות העשרה וכאלה.
קשה לי לדמיין איך אפשר לעשות את זה בלי ידע חזק באנגלית כי רוב הלמידה היא הפניה ליוטיובים ואתרי תרגול והכל רק באנגלית.

אני די מאוכזבת, מרגישה שאני כמעט לא מקבלת תמורה. אין בכלל תחושה של למידה ביחד או של קבוצה. נשירה ממש גבוהה ולא קשה לי להבין את זה.

מצד שני, איחדו עכשיו את הסניף שלי עם סניף אחר אז אולי הוא באמת לא התנהל היטב. בסניף הנוסף יש קצת יותר רוח ואווירה של למידה .

אשמח לענות על שאלות נוספות.
 
  • הוסף לסימניות
  • #8
יש להם תוכנית לימודים חדשה יחסית בסמינר הישן
זה התחיל רק שנה שעברה אז אני לא יודעת איך ההשמה שלהם או הרמה
סליחה על העירעור, אבל את בטוחה? כי ממש קשה לי להאמין. לא רואה את הערך המוסף שיש להם לתת למקום לימודים כזה ובנוסף הערכים שלהם מאוד פמיניסטים.
 
  • הוסף לסימניות
  • #9
סליחה על העירעור, אבל את בטוחה? כי ממש קשה לי להאמין. לא רואה את הערך המוסף שיש להם לתת למקום לימודים כזה ובנוסף הערכים שלהם מאוד פמיניסטים.
כן, התכנית קיימת אבל הצוות לא קשור אליהם רק התכנית לימודים וההשמה.
 
  • הוסף לסימניות
  • #10
הם נותנים לסמינר את התכנים ואת המעטפת הלימודית בלבד,
המבחנים החיצונים של הסמינר הם אצלם וזה באמת משהו מאוד התחלתי כרגע
את הקטע הפמיניסטי שלהם הסמינר מעלים באלגנטיות...
 
  • הוסף לסימניות
  • #11
יש להם קורסים מתקדמים? כי זכור לי שראיתי דברים בקטנה יותר
 
  • הוסף לסימניות
  • #12
איך הולך עם נטפרי???
אפשרי???
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

לאתגר:

לשאלות על האתגר - שימו לב לתייג את @שבשבה.
בהצלחה.
לא מעט פעמים נתקלתי כאן בפורום בשאלה: "איך אזרח ישראלי יכול לפתוח חשבון בנק בארה"ב או באירופה?".

הצורך הזה ברור – בין אם אתם צריכים לקבל החזרי מס מהדוד סם (התחילה הגשת 2025 והדוד
התחיל לעשות בעיות עם צ'קים 💵), פרילנסרים שמקבלים תשלומים מחו"ל, או פשוט רוצים לחסוך בעמלות המרה כשאתם רוכשים במט"ח.

אז יש בשורה, והיא הרבה יותר פשוטה ונגישה ממה שנדמה לכם. הפתרון נקרא Wise.

לא מדובר סתם בעוד "ארנק דיגיטלי", אלא בפלטפורמה פיננסית מפוקחת שמאפשרת לכם להחזיק חשבון בנק מקומי (ממש עם מספר חשבון וכתובת) במגוון מדינות, וכל זה מהמחשב בבית.

למה דווקא Wise?
  • חשבון בנק מקומי אמיתי: בעת פתיחת החשבון, תקבלו פרטי בנק מקומיים (מספר חשבון, Routing Number, IBAN וכו') עבור המדינות שתבחרו: ארה"ב, בריטניה, גוש האירו, אוסטרליה, קנדה ועוד. הכסף נכנס לשם כאילו אתם תושבים מקומיים.
  • שער יציג אמיתי (Mid-Market Rate): בניגוד לבנקים רגילים ש"גוזרים קופון" על שער ההמרה, Wise ממירים לכם את הכסף בשער היציג האמיתי (זה שרואים בגוגל), וגובים עמלה שקופה וידועה מראש.
  • עמלות נמוכות במיוחד: לדוגמה, על המרת 1,000$ לשקלים, תשלמו עמלה של כ-4.5$ בלבד (משתנה קלות בהתאם לשערים) - פחות מ-0.5%. (למחירון המלא).
  • אפס דמי מנוי: אין "דמי ניהול חשבון", אין עמלת שורה ואין קנסות על חוסר פעילות. החשבון יכול לשבת ריק ולא יעלה לכם שקל.
  • הכסף נזיל: נדרשת הפקדה ראשונית כדי להפעיל את פרטי החשבון (כ-20 ליש"ט/דולר), אבל חשוב להדגיש: זה לא תשלום לפלטפורמה. הכסף נכנס ליתרה שלכם וניתן לשימוש או משיכה מיד לאחר האימות.
  • גם לבעלי אזרחות ישראלית: ללא צורך ב-SSN או ITIN.
  • אימות בשיחה קולית: אין צורך אפילו ב-SMS, ניתן לקבל קוד אימות בהודעה קולית באנגלית.
אז איך עושים את זה תכל'ס?

כדי לחסוך לכם הסתבכויות מיותרות, הכנו - אני וג'מיני , מדריך צעד-אחר-צעד, מהרשמה ועד קבלת מספר החשבון.

📋 צ'ק ליסט: מה להכין לפני שמתחילים?

כדי שהתהליך ירוץ חלק ולא תתקעו באמצע, ודאו שיש לידכם את הדברים הבאים:
  1. תעודות מזהות: צילום של תעודת זהות (2 הצדדים) / דרכון / רשיון נהיגה. נדרשים 2 מתוך 3. כדי שלא תקבלו דחייה של התמונה, צלמו תמונה ברורה, ואל תסרקו בסורק.
  2. מצלמת רשת: במהלך הרישום תתבקשו לבצע אימות זהות (סלפי) בוידאו. תצטרכו להסריט את עצמכם מקריאים משפט באנגלית.
  3. כוס קפה: כי בכל זאת, אנחנו מתעסקים בבירוקרטיה, גם אם היא דיגיטלית ונוחה.
🚗 בואו נצא לדרך

אשכולות דומים

קבילתי הודעה על הכנס הזה של הנדסאיות של She Tech Time
יש לכם על זה המלצות ידע האם זה באמת שווה את הזמן והכסף?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה