- הוסף לסימניות
אני צריך דחוף לקבל קוד סמס. מי שמוכן/ה לקבל בשבילי, נא לפנות אלי במייל. מוכן לשלם על זה. תודה
יש בזה בעיה עם בטיחות?Receive SMS online | Temporary Phone Number | United States Phone Number
receive-smss.com is a free website to receive SMS and voice mail online. You can use it from all the countries and for Gmail,Facebook,Linked and morereceive-smss.com
מה זה?Receive SMS online | Temporary Phone Number | United States Phone Number
receive-smss.com is a free website to receive SMS and voice mail online. You can use it from all the countries and for Gmail,Facebook,Linked and morereceive-smss.com
אתר לקבל סמסמה זה?
אין לי מושג אבל אם זה רק קבלת סיסמה אני לא רואה ממה לחשוש אבל לא לוקח אחריותיש בזה בעיה עם בטיחות?
איך זה עובד?אתר לקבל סמס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב, יצחק., אוראל סולטן ועוד 25 משתמשים28 //