היה את זה באתר של ביגון את המופע המלא של תשמ"ה חנוכה שזה גם הופעה ששייך לחיימקה.
אנסה להביא את הקטע של וולד בהמשך בלי נדר.
תזכירו לי עוד כמה ימים.
סליחה על ההקפצה של האשכול הישןיש לי את כל ההופעה ואני לא מצליחה לחתוך רק את הקטע אבל מצאתי באקראי עכשיו טיפה מהסרטון...- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
מי שמסומן של עם סימן שאלה זה מנדי וולד שהיה באותה תקופה בצליל וזמר והחליף את ג'ונתן פלאי בגלל שהקול שלו כבר התחלף.
בהמשך רואים שם 3 שירים של צליל וזמר שוולד שר בהם.
וכמה שניות לפני הסוף רואים תמונה של הסולן המקורי (פלאי).
יש עוד סרטונים כאלה בערוץ הזה.סליחה על ההקפצה של האשכול הישן
מרתק!!!
תודה רבה רבה
אם יש לכם עוד תשתפו!!
סליחה על ההקפצה של האשכול הישן
מרתק!!!
תודה רבה רבה
אם יש לכם עוד תשתפו!!
פעילה.תגידו בתכלס
פרחי מיאמי שייכת כבר להסטוריה
או שעדיין פעילה ברמה מסוימת?
איפה?בעז"ה תהיה הופעה בפסח
ברוקליןאיפה?
אלבום סולו? מעניין ממשפעילה.
בעז"ה תהיה הופעה בפסח
ויש בדרך שני אלבומים..... אחד של מיאמי ואחד של ירחמיאל (אלבום סולו)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: חוי!, ש. נ. א., נהר זורם ומשתמש 1 נוסף4 //