זה נראה משהו באיזור 33 שנה. איצי ספינר נראה די צעיר הוא נכנס למקהלה בשנת 1992מטורף!
לפני כמה זמן?
זה נראה משהו באיזור 33 שנה. איצי ספינר נראה די צעיר הוא נכנס למקהלה בשנת 1992
1993מטורף!
לפני כמה זמן?
לא נכון!!1993
זה המחרוזת ממיאמי 3....
כל הופעה אז הייתה כמה פעמים.זה לא מיאמי 3 המקורי!
מאה אחוז נכון מאד. אבל זה מופע נדיר ושונה! תזכרו זאת. שמתי עוד הרבה קליפים בנושא אחר. תעקבו אחריי לראות.כל הופעה אז הייתה כמה פעמים.
מה שיש בדי וי די שונה ממה שהיה חודש לפני בפורים (לא בטוח שהיה אז), אבל זה כן מחרוזת שהייתה בהופעה הזאת!!
תסתכל על הפרחים הם לא כ"כ שונים מאיך שהם נראים במיאמי 3!!! (מה שאומר שזה לא יכול להיות נגיד ב 94' או משהו כזה), וזה גם לא הגיוני, כי שנה אחרי זה כבר היה משהו אחר, הופעה אחרת ושונה...
התכוונתי שזה שיר ששרו במיאמי 3, אבל זה לא מחייב שצולם שם.
זה מלפני יותר זמןזה נראה משהו באיזור 33 שנה. איצי ספינר נראה די צעיר הוא נכנס למקהלה בשנת 1992
אני לא יכול לראות בגלל חסימת נטפרי. זה השיר מתורה היום? (1990) איך הוא הגיע לוידיאו?פתח ליבי: (סולן אברהם סלומון).
הדפדפן שלך אינו יכול להציג וידאו זה.
איך הוא הגיע? בזכות חיימקה הפקות התותח מאנגליה שמוצא יהלומים נדירים כאלו.אני לא יכול לראות בגלל חסימת נטפרי. זה השיר מתורה היום? (1990) איך הוא הגיע לוידיאו?
כן, זה מהאלבום.אני לא יכול לראות בגלל חסימת נטפרי. זה השיר מתורה היום? (1990) איך הוא הגיע לוידיאו?
אני מתכוון לשאול האם זה היה בהופעה? או שהסריטו חזרות?איך הוא הגיע? בזכות חיימקה הפקות התותח מאנגליה שמוצא יהלומים נדירים כאלו.
בכל אופן שמתי זיפ בגלל הנטפרי. זה לא עובד הזיפ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים