- הוסף לסימניות
היי, זה שוב יענקלה.
אז בעקבות המאמר הקודם - "ליצור פודקסאט AI בעברית ב2 דקות?!" (שאגב, אם לא קראתם אותו – עכשיו זה הזמן)
ובעקבות הרבה בקשות ופניות – "איך ליצור פודקאסט עם 2 מנחים גברים"? (או 2 נשים)
במדריך הזה בעז"ה נלמד לא רק ליצור פודקאסט עם 2 מנחים גברים אלא גם נוכל לתקן שגיאות בהקראה, לכתוב את תסריט הפודקאסט בעצמנו, ועוד הרבה פיצ'רים נוספים.
ואנחנו נשתמש בפיצ'ר החדש בגוגל AI סטודיו – הקראה של טקסט בעברית באמצעות AI.
בשביל ליצור את הפודקאסט - יש לנו כמה אופציות:
אפשרות 1: לכתוב את תסריט הפודקאסט בעצמנו מאפס.
נכנס לגוגל AI סטודיו, נתחבר באמצעות חשבון הגוגל.
נבחר באפשרות הראשונה – נסה את ג'מיני.
מתוך 4 הריבועים - נבחר בשמאלי העליון (מסומן בתמונה).
בדף שנפתח לנו – יש לנו בעצם בצד שמאל מקום להכניס טקסט. באמצע – תצוגה מקדימה. בימין – הגדרות נוספות.
כברירת מחדל יש לנו דיאלוג קצר באנגלית בין 2 דוברים, אנחנו לא צריכים אותו כמובן.
אז בכותרת העליונה "Style instructions" נכתוב את סגנון הטקסט שלפנינו – ובמקרה שלנו – 2 גברים מדברים בנינוחות בפודקאסט.
לאחמ"כ במרכז הדף – מופיע לנו דיאלוג בין Speaker 1 ל- Speaker 2. נמחק את ברירת המחדל רק את תוכן הדיאולוג עצמו. ועכשיו אפשר להוסיף את הטקסט שלנו, לדוג' – אם יש לי טקסט של דיאלוג בין ראובן לשמעון – אז מבחינתי ראובן יהיה Speaker 1 ושמעון יהיה Speaker 2. לאחמ"כ אפשר להמשיך את הדיאלוג ביניהם ע"י לחיצה על Add dialog.
לאחר שסיימנו לכתוב את הטקסט – בצד ימין – בהגדרות – יש שם אפשרות לשנות את הקולות. נבחר ב2 קולות של גברים או נשים - נלחץ למטה על הכפתור הכחול RAN. ולאחר מספר שניות או דקות (תלוי באורך הטקסט) תקבלו את הפודקאסט מוכן – ותוכלו להוריד אותו למחשב.
אפשרות 2: להשתמש בגוגל נוטבוק כדי לייצר את טקסט הפודקאסט.
-------------------------------------------
זהו עד כאן להיום. מקווה שעזרתי.
אני הייתי יענקלה - מוזמנים לבקר בערוץ היוטיוב שלי.
ביי.
אז בעקבות המאמר הקודם - "ליצור פודקסאט AI בעברית ב2 דקות?!" (שאגב, אם לא קראתם אותו – עכשיו זה הזמן)
ובעקבות הרבה בקשות ופניות – "איך ליצור פודקאסט עם 2 מנחים גברים"? (או 2 נשים)
במדריך הזה בעז"ה נלמד לא רק ליצור פודקאסט עם 2 מנחים גברים אלא גם נוכל לתקן שגיאות בהקראה, לכתוב את תסריט הפודקאסט בעצמנו, ועוד הרבה פיצ'רים נוספים.
ואנחנו נשתמש בפיצ'ר החדש בגוגל AI סטודיו – הקראה של טקסט בעברית באמצעות AI.
בשביל ליצור את הפודקאסט - יש לנו כמה אופציות:
אפשרות 1: לכתוב את תסריט הפודקאסט בעצמנו מאפס.
נכנס לגוגל AI סטודיו, נתחבר באמצעות חשבון הגוגל.
נבחר באפשרות הראשונה – נסה את ג'מיני.
מתוך 4 הריבועים - נבחר בשמאלי העליון (מסומן בתמונה).
בדף שנפתח לנו – יש לנו בעצם בצד שמאל מקום להכניס טקסט. באמצע – תצוגה מקדימה. בימין – הגדרות נוספות.
כברירת מחדל יש לנו דיאלוג קצר באנגלית בין 2 דוברים, אנחנו לא צריכים אותו כמובן.
אז בכותרת העליונה "Style instructions" נכתוב את סגנון הטקסט שלפנינו – ובמקרה שלנו – 2 גברים מדברים בנינוחות בפודקאסט.
לאחמ"כ במרכז הדף – מופיע לנו דיאלוג בין Speaker 1 ל- Speaker 2. נמחק את ברירת המחדל רק את תוכן הדיאולוג עצמו. ועכשיו אפשר להוסיף את הטקסט שלנו, לדוג' – אם יש לי טקסט של דיאלוג בין ראובן לשמעון – אז מבחינתי ראובן יהיה Speaker 1 ושמעון יהיה Speaker 2. לאחמ"כ אפשר להמשיך את הדיאלוג ביניהם ע"י לחיצה על Add dialog.
לאחר שסיימנו לכתוב את הטקסט – בצד ימין – בהגדרות – יש שם אפשרות לשנות את הקולות. נבחר ב2 קולות של גברים או נשים - נלחץ למטה על הכפתור הכחול RAN. ולאחר מספר שניות או דקות (תלוי באורך הטקסט) תקבלו את הפודקאסט מוכן – ותוכלו להוריד אותו למחשב.
אפשרות 2: להשתמש בגוגל נוטבוק כדי לייצר את טקסט הפודקאסט.
- נכנס לגוגל נוטבוק נעלה מקורות וניצור פודקאסט. (המדריך המלא – במאמר הקודם). אני לצורך העניין אבחר בערך של המכלול על "בננה".
- נתמלל את הפודקאסט לטקסט. אני משתמש באתר TurboScribe שבו התמלול גם מזהה ומחלק את הטקסט לפי דוברים, אבל אתם יכולים להשתמש בעוד אתרים לתמלול בחינם. לדוג' באתר ivrit.ai, ועוד.
- נבקש מצ'אט GPT שיחלק את תמליל הפודקאסט ל2 דוברים. Speaker 1. ו- Speaker 2. או לעצלנים - תעתיקו את הטקסט הבא לGPT.
בהודעה הבאה שלי אני אשלח לך תמליל של פודקאסט.
תחלק לי את הדוברים בפודקאסט כך:
Speaker 1: שלום מה נשמע
Speaker 2: הכל בסדר ברוך השם
- נכנס לגוגל AI סטודיו. ונחזור על השלבים שעשינו לעיל. נדביק את הטקסט בצד שמאל. נבחר בהגדרות את הקולות. נלחץ ran. וזהו. הפודקאסט מוכן - עם קולות של 2 גברים. ואם יש טעויות תמיד אפשר לחזור ולתקן את הטקסט.
ליצור את הפודקאסט בגוגל נוטבוק באנגלית (לשנות דרך ההגדרות) - באנגלית יש הבנה עמוקה יותר של הטקסט ואפשר לשלוט באורך הפודקאסט עד אפילו לפודקאסט של שעה ויותר. לאחמ"כ לתמלל לאנגלית ואז לתרגם לעברית (בTurboScribe אפשר לתמלל ישירות לעברית), ולהמשיך עם השלבים לעיל.
-------------------------------------------
זהו עד כאן להיום. מקווה שעזרתי.
אני הייתי יענקלה - מוזמנים לבקר בערוץ היוטיוב שלי.
ביי.
הנושאים החמים

Reactions: אלמוג טלולקר, ערך רב, השקעות R הון ועוד 11 משתמשים14 //