דרוש מידע פאת סרט

• הוסף לסימניות
אשמח למידע מנסיון בלבד לפאנית אלופה לפאת סרט באזור המרכז צפון (פחות אזור ירושלים)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עונה לך בכל זאת על סלון בוורלי בירושלים, פחות מוכר (הם מפעל שמשווקים למלא פאניות בארץ) עשיתי לפני חודש שם פאת סרט ייבוש טבעי מתולתלת ואני מרוצה ברמות!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיער ברזילאי מושלם אני חופפת מייבשת לבד ויוצא נדיר. ויש להם שירות פצצה.

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני חודשיים פאת סרט ייבוש טבעי, מתולתלת
אצל חני פישר
מרוצה מאוד ב"ה
נראית מעולה, חופפת לבד יוצא מדהים

היא מקבלת בפתח תקווה, אלעד ובני ברק
השיער עצמו לא מיליון דולר, לטעמי טיפה עבה אבל זה כמובן תלוי בסכום שאת מקציבה לעצמך...
שלי עלתה 6 אל"ש אורך 20

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני חודשיים פאת סרט ייבוש טבעי, מתולתלת
אצל חני פישר
מרוצה מאוד ב"ה
נראית מעולה, חופפת לבד יוצא מדהים

היא מקבלת בפתח תקווה, אלעד ובני ברק
השיער עצמו לא מיליון דולר, לטעמי טיפה עבה אבל זה כמובן תלוי בסכום שאת מקציבה לעצמך...
שלי עלתה 6 אל"ש אורך 20
אפשר לשאול איך את שמה אותה?
עם סרט מונע החלקה למטה? או סיכות בצדדים?
תודה!

• הוסף לסימניות
היה לי סיכות בצדדים, והם הכאיבו לי מאוד אז הורדתי אותם
אני שמה סרט מונע החלקה מתחת
(זה סרט מיוחד, החלק הקדמי שלו עם לייס שקוף כך שהוא לא גורם שיהיה "עבה")

• הוסף לסימניות
היה לי סיכות בצדדים, והם הכאיבו לי מאוד אז הורדתי אותם
אני שמה סרט מונע החלקה מתחת
(זה סרט מיוחד, החלק הקדמי שלו עם לייס שקוף כך שהוא לא גורם שיהיה "עבה")
תודה
וזה לא קשה להיות עם שתי סרטים?
ואגב איך שומרים על הפורפורציה הזו שהפאה לא תזוז מהסרט ויראו בין לבין את השיער?

• הוסף לסימניות
בהתחלה זה היה נראה לי לא הגיוני להיות עם 2
תכלס זה ממש סבבה, לא מפריע לוקח עוד חצי שניה בבוקר...

לא הבנתי למה שיראו את השיער בין לבין?...
ברגע שיש סרט החלקה הפאה לא זזה מ"מ
הסרט החלקה נמצא מתחת לחלק הקדמי של הפאה
והסרט של הפאה מעל חלק קטן מהפאה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הסיפור, כמובן, הוא המלצה בלבד ולהמחשת הטעם.
אני עומד בתחנה, מחכה לאוטובוס. עוד לפני שיצאתי מהבית ידעתי שאני יוצא על 50% - 50% - או שיגיע או שיבריז - והוא בחר באופציה השנייה, אין הסבר אחר לכך שפתאום הקו נעלם מהמסך והבא בעוד 25 דקות. מתוסכל וממהר, אני עורך ניתוח מצב זריז: לחכות לאוטובוס הבא, שגם הוא יחליט בכוחות עצמו אם שווה לו לצאת, לעצור טרמפ או לקחת מונית. מונית היא האופציה הפחות משתלמת מבחינת הכיס, ואני מושיט את ידי, מקווה שמישהו יסכים לעצור ברחוב הזה, ששמו מזמן נמצא רק בוויז. אך מסתבר שהנהגים פחות מבינים את הסיטואציה המורכבת, ופחות רוצים לעצור. יש כמה כאלו שמסמנים לך תנועה שאתה לא תבין עם היד. זה יכול להיות "אין לי מקום באוטו", "אני עוצר כאן", "הפרצוף שלך פחות מדבר אלי", או כל פרשנות הגיונית אחרת. גאון מי שחשב על זה ראשון. אחרי שעברו עשר רכבים ושבע עשרה דקות, אני מחליט לקחת מונית - מה שיהיה יהיה. אני מושיט את היד, מונית נעצרת לידי, אני עולה, סוגר את הדלת ומקליק את החגורה. אבל אני לא אוותר להם כל כך מהר! אני מתקשר לחברה המפעילה, אקסטרה, ודורש מהם הסבר הגיוני להיעדרות של הקו. אני נענה בתגובה אדיבה שמשמעותה "אני רק פקידה של פקידה, ואין לי איך לעזור לך כרגע".
אני יושב במונית, הנהג מאותת ימינה ואני מביט בחלון, כועס ומתוסכל. התחושה היא שאין לי, בתור האזרח הקטן, מה לעשות כדי שהוד כבוד מעלת הנהג יואיל בטובו לצאת מתחתנת המוצא! וזו לא רק תחושה, באמת אין לי מה לעשות, בכלל. ואני שואל את עצמי, עד מתי??? בקצב הזה כבר עדיף את אגד! המון תלונות ואיחורים, אבל בסוף אתה מגיע!
מה יהיה???
כולם מוזמנים
גאה בעצמי שניחשתי כבר לפני שבועיים שדוד בן הוא מקסימילאן
נהניתי מכל רגע בקריאה, מקווה שגם אתם
ספר פשוט מטורף
לדעתי - הכי טוב בינתיים מכל הסדרה
ותודה ל
@יונה ספיר על שהוא נגמר בנימה עצובה אך אופטימית מאוד
קצת הפריע לי שהעלילה המרכזית לא הייתה שנת ההתגלות, אלא כל המסעות בעבר / בבועת האוצרים
ושכמו תמיד דני לא הצליח לקבל את המקום הראשון
אגב, האם למישהו זה היה הפתעה שהתפרצות הר הגעש הייתה האר"ן? זה היה ברור לי מהשניה הראשונה
יאללה שוטו
  • שכוייח!
Reactions: טונקס1 //
9 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה