- הוסף לסימניות
מתי גברים בלבד?
יהיה עוד יום?
יהיה עוד יום?
תודה על המידע! עזר לנו מאד!לא ממש מעילים , לפי דעתי סוודר מספיק , גם שיראה טוב ואמיתי בתמונות יחד עם השלג .
אני הייתי אבל לא השנה וכן זה מתאים לבחורות זה כמו מתחם החלקה על הקרח רק בתוספת עוד דבריםאשמח למידע
לאיזה גילאים מתאים??
יש לבחורות מה לעשות שם??
תודה רבה!
עדיין אקטואלי הכרטיסים להיום?יש לי כרטיס להיום ו-2 כרטיסים למחר בערב, מוכרת כל אחד ב40ש''ח , מי שמעוניין שיעדכן
(המחיר כולל שינוע בתוך בני ברק..)
כן, לשמונה וחצי בערב, עדיין אקטואליעדיין אקטואלי הכרטיסים להיום?
ואם כן לאיזה שעה זה?
אויש
אבל אני צריכה עוד כרטיסים ובאתר גמר הכרטיסים של השעה הזאת
יש אולי לעוד משהו כרטיסים להיום?
יש לך מושג ???מעורב או לא וכוצפה בקובץ המצורף 939419
יש 630 כרטיסים פנויים...
אז מה שיש לך איזה אתר זה?זה לא אותו מקום שמוכר כרטיסים לדעתי את באתר שלהם, וכאן מדובר על מישהו פרטי ואתר אחר שמוכר כרטיסים
איך השגת באבעים שקל כרטיסים?כן, לשמונה וחצי בערב, עדיין אקטואלי
לא השגתי בארבעים אני מוכרת בארבעים...איך השגת באבעים שקל כרטיסים?
ואולי אני רוצה את הכרטיסים שלך...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: לוצ'י, עמוק - תחקיר ספרותי, שמואלזון ועוד 14 משתמשים17 //