• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

אסטרטגיה פִּיצוּחְ 1#: מדברים לפרסומאים

מֶנַחֵם

קופי כובש, רייטינג מנצח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
גשם הלייקים שתפס אותי לא מוכן,

באשכול שפתחתי במוצ"ש,

הפתיע אפילו אותי.

טוב, זה לא הכי הרבה לייקים שקיבלתי בחיימ'שלי,

אבל בשביל אשכול בפורום קופי - זה שיטפון.

וכמו שהבטחתי: הנה האתגר הראשון!
*

נכנס אלינו למשרד, לפגישת אפיון, לקוח בשם 'מנהל פורום קופי'.

הוא מספר על פורום עם פוטנציאל אדיר, שיכול לתרום המון תועלת לכל מי שמתעסק בתחום האסטרטגיה, הפרסום והשיווק.

"אבל משום מה, ואין לי מושג משום מה", הוא משתף, בעודו לוגם מהאספרסו הקצר שהכנתי לו (אין לי מכונה, זה סתם בשביל הצבע), "הציבור פשוט לא קונה את המוצר!"

ישבנו איתו פגישה ארוכה, במהלכה ניסינו לענות על מספר שאלות מרכזיות:

1. מה הערך המוסף של המוצר?

2. מה ההבטחה שלו לפרסומאים מתחילים? ולפרסומאים מתקדמים?

3. מה ההתנגדויות של קהל היעד?

4. ואיך מפצחים את ההתנגדויות הנ"ל?

בסיום הפגישה, התבקשתי להכין מכל הבריף המסודר - תוכנית אסטרטגית לחדירה לקהל היעד, לסחוף אותו פנימה אל תוך הפורום, וכמובן ליצור מוצר שיווקי אחד, מודעה, סרטון וכדומה (רק אחד, אין כסף ליותר), שיבטא את כל המסקנות - בצורה חדה.

אה, ועוד משהו:

בגלל שקהל היעד הוא מהפלפליון העליון, המוצר השיווקי חייב להיות הומוריסטי וקליל.

האתגר?
1. לשתף אותנו בבריף שלכם
2. להפתיע אותנו עם תהליך חדירה יוצא משגרה
3. לעשות לנו כיף עם מוצר שיווקי אחד...

מוזמנים להעלות את תשובותיכם להנ"ל. האתגר יהיה פתוח למשך 21 יום.
המנצח יקבל את שרביט ההנהגה - עד לאתגר הבא...

ו...חבריא, אנא ואנא - הרבו במחמאות ופידבק למצטרפים לאתגר, בכל זאת, לא פשוט לצאת מקיבעון של שנים...

שוטו!!!!!

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה