אמא של נפתלי :)
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כפי הנראה, כן
תוכלי לבצע תיאום מס לעצמך כולל הגשת הקבלות בשנת הדוח ולא למפרע וכל לקבל את הזכוי מס ל=לא הגשת דוח להחזראני שכירה ומשלמת מס הכנסה,
בעלי עוסק פטור.
בטופס 1301 שאנחנו מגישים אני מגישה את התרומות שלי ומקבלת החזר מס.
האם אוכל לקבל החזר מס גם במסלול המקוצר של עוסק זעיר?
בעבודה שלי לא מוכנים להתעסק עם זה, אומרים תגישו בקשה להחזרתוכלי לבצע תיאום מס לעצמך כולל הגשת הקבלות בשנת הדוח ולא למפרע וכל לקבל את הזכוי מס ל=לא הגשת דוח להחזר
זה כיום לא קשור לעבודה,בעבודה שלי לא מוכנים להתעסק עם זה, אומרים תגישו בקשה להחזר
ומה קורה אם יש לי קבלות ידניות - ויש לי קבלות שאני מקבלת לאחר תום שנת המס (קבלות מרוכזות מקופת העיר לדוגמא)זה כיום לא קשור לעבודה,
את מבצעת בעצמך תיאום מס מקוון, ומביאה לעבודה תיאום מס שהם פועלים לפיו. ההליך לא עליהם
קבלות ידניוןת את יכולה לסרוק לתאום המסומה קורה אם יש לי קבלות ידניות - ויש לי קבלות שאני מקבלת לאחר תום שנת המס (קבלות מרוכזות מקופת העיר לדוגמא)
בקשה להחזר מס זה טופס 135?קבלות ידניוןת את יכולה לסרוק לתאום המס
אבל קבלות שקבלת מאוחר הדרך היחידה לקבל החזר זה ללהגיש דוח להחזר מס..
מקווה שקופת העיר תתחיל לבצע קבלות שמדווחות ישירות לרשות המסים ואז לא תהיה בעיה
כןבקשה להחזר מס זה טופס 135?
מגבלות פיננסיות:ומי יכול לכתוב את כל ה"חסרונות" - שיתכנו במעבר של עוסק פטור לעוסק זעיר.
מסקנא: צריך לעבור- לעבוד בשחור...מה בעצם היתרונות של עוסק זעיר לעומת עוסק פטור?
אם הבנתי נכון, רק במקרה בו ההוצעות בוודאי לא יעברו את ה 30%
ואיך זה יעבוד עם המע"מ, עוסק זעיר צריך לגבות מע"מ או לא?
דווקא לא מאוד פשוט וקל וגם אפשר לקבל מענקים מלחמה מענק עבודה ועוד ועודמסקנא: צריך לעבור- לעבוד בשחור...
בעת הגשת הדיוווח לשנת 24 המקוצר- בחודש 3/25 תצטרך לרשום את הסכום הנכוןן והמס יחושב לפי זה@יהודה מילר
איך עובד התיאום מס של עוסק זעיר?
כשביקשתי לעבור לעוסק זעיר, מיד בסיום הבקשה זה נתן לי הפניה לעשות תיאום מס, שם היתה שאלה כמה אני מעריך את ההכנסות שלי לשנה זו, וכתבתי הערכה על סכום מסויים.
כעת כמה ימים אחרי, אני רואה שזה יותר ממה שכתבתי, (עדיין פחות מ120000).
מה עושים כעת?
איזה דיווח מקוצר יש להגיש ב3/25?בעת הגשת הדיוווח לשנת 24 המקוצר- בחודש 3/25 תצטרך לרשום את הסכום הנכוןן והמס יחושב לפי זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: הפתעה, גילי שנור PERFECT, טובבבבבבב ועוד 22 משתמשים25 //