בעיקר בסופרים היותר קטנים של רשת חרדית ידועה,
וואי כמה שאתה צודק!!!
ושאפו שהעלית את המודעות לעניין!
אם הבנתי נכון אתה מדבר על אחת הרשתות החרדיות (בעלת עשרות סניפים בכל הארץ)...
וואי זה מחרפן אותי כל פעם מחדש בשכונה שאני גר בה בירושלים יש לאותה רשת בלעדיות על השכונה 2 סניפים באותו רחוב וזהו... והם מרשים לעצמם להתל בנו-הקונים ולהשים פס על החוק הזה.
(כנראה מתוך ניצול העובדה שאנחנו חרדים ולא נעשה אם זה שום דבר...)
ובוא נאמר בצינעה - גילוי נאות , לא מדובר ברשת הכי זולה בארץ, ממש ממש לא!!!
הקופות עמוסות ככה שלא בא לך כל פעם להתחיל לרוץ לקופאית על כל מוצר וככה אנחנו פעם אחר פעם נאלצים לגלות בחשבונית את מחיריהם המופרזים!
והאבסורד בכל זה שבאחת מיני עשרות הפעמים שזה קרה לי הלכתי בעצבים למנהל הסניף ולא תאמין מה הוא אמר לי כמובן בהתחלה אמר שאין עובדים... אז אמרתי לו אני מבין אבל אתה יודע שמבחינה חוקית אתם מחוייבים לסמן על כל מוצר את מחירו
אז בלי להתבלבל הוא אומר לי כן אני יודע אבל הם לא אוכפים את החוק הזה!!! הבנתם!!! לא איכפת להם ההוגנות כלפי הצרכנים ומה היה צריך להיות מבחינה אידיאלית ומוסרית הוא יודע שבס"ה לא אוכפים את זה ויותר מהכל כנראה יודע שאף אחד לא הולך להתלונן ובפרט בהתחשב בעובדה שבעלי הרשת חרדים גם כן ולא יפה להתלונן...
וזהו מנצלים אותנו ואת העובדה שאין מתחרים בשכונה ולא נברח לרשת מזון אחרת זולה יותר ואת טוב ליבינו ואיך לא על הדרך גם
את טוב כספינו...
האאא כן ורק רציתי להוסיף פרט שולי שלא, אני לא מרחם על בעליה של הרשת שיש לו כח קניה ענק בעשרות סניפים ברחבי הארץ וכמה שקלים נוספים להעמיד עובדים מיוחדים שיקדדו ברקודים גם אם לא בשכר מינימום כי כמו שהוא אמר - אין עובדים
או אולי במחשבה שניה אני דן לכף זכות... שהוא לא רוצה לקדד מחירים כדי שלא נפסיק לקנות... מעניין?