רכישות בחו"ל עגילי זהב

• הוסף לסימניות
אני גם בדיעה שלך
אבל אפשר למצא גם ב-15 שח, קניתי עגילים לביתי בת ה-5 לבשה שנתיים ונשארו כסף. באיזשהו שלב נהיה החישוק באזור שבתוך האוזן-מושחר כזה.
לא יודעת להסביר
אבל שנתיים ל-15 שח זה לגמרי מוצדק בשבילי.....:);)
יש אולי קישורים?
תודה!!

• הוסף לסימניות
יש אולי קישורים?
תודה!!
וזה:
מנסיון אישי
יש עוד מלא, ניסוי וטעיה, אין מה לחשוש כשמדובר ב-15 שח לדעתי, כמובן תחפשי שיהיה כתוב 925 (עד כמה שזה אומר משו..)

• הוסף לסימניות
י
וזה:
מנסיון אישי
יש עוד מלא, ניסוי וטעיה, אין מה לחשוש כשמדובר ב-15 שח לדעתי, כמובן תחפשי שיהיה כתוב 925 (עד כמה שזה אומר משו..)
יש אולי גם צמודות?

• הוסף לסימניות
וזה:
מנסיון אישי
תודה!!!

איזה מהם החזיק שנתיים?

בלי להוריד במקלחת?

אני קונה הרבה כאלו לבנות שלי
ובד"כ אחרי חודשיים+- משחיר

(ועדיין שווה את המחיר)

• הוסף לסימניות
אני קניתי תכשיט כסף אמיתי בתכשיק ופחות מחודש הכסף ירד!!!
והמוכרת אומרת: מוזר אף פעם זה לא קרה לנו.

• הוסף לסימניות
תודה!!!

איזה מהם החזיק שנתיים?

בלי להוריד במקלחת?

אני קונה הרבה כאלו לבנות שלי
ובד"כ אחרי חודשיים+- משחיר

(ועדיין שווה את המחיר)
השניות ששמתי החזיקו שנתיים
הראשונות יש לה בערך חצי שנה וג"כ ממש בסדר לה עם כי הן מידי פעם נפתחות ובנס אנחנו מוצאים אותם על השטיח באמבטיה וכו..
לאוזן ממש רגישה שצריכה כסף טהור יכול להיות שלא יתאים, לוידעת.
שמעתי שיש חלק תכשיטים אצלם שהם 30 אחוז כסף, אולי זו הסיבה שזה מתישהו משחיר עם הזמן(שנה שנתיים)
כמובן תכשיטים ב-30 שח אפשר להאמין שהם לגמרי מכסף שכן בארץ אפשר למצא אותם באזור המאה שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום לכל חברי הפורום היקרים,

אני כותב כאן מתוך תחושת שליחות, לאחר שנחשפתי למאבק של קבוצת זוגות שנמצאים בתוך 'מלחמה' משל עצמם – המלחמה על הקמת בית בישראל.
כולנו יודעים שבטיפולי פוריות, כל יום הוא נצח. הזמן הוא המשאב הכי יקר, והשעון לא עוצר מלכת. לצערנו, המלחמה הנוכחית יצרה מציאות שבה הבירוקרטיה, ביטולי התורים והעומס במערכת הבריאות דוחקים הצידה את הזוגות האלו.
הם נמצאים במירוץ נגד הזמן, וכל עיכוב של חודש בגלל בירוקרטיה עלול להיות קריטי. מדובר בחיים עצמם, בזכות הכי בסיסית וקדושה – להפוך להורים ולבנות המשכיות לעם ישראל.
הופצה עצומה דחופה שדורשת מהמדינה לא להפקיר את הזוגות האלו בגלל המלחמה. אנחנו מבקשים להכיר בטיפולים האלו כזכות יסוד שלא נדחית, ולהסיר את החסמים הבירוקרטיים שחונקים את התקווה.
אנא, הקדישו דקה אחת לחתום. זו לא רק חתימה, זו הושטת יד לאחים שלנו שנלחמים בשקט, בקושי ובציפייה.
קישור לחתימה על העצומה:

יהי רצון שבזכות הערבות ההדדית הזו, נזכה כולנו לשמוע רק בשורות טובות, ולראות בבניין בתים נאמנים בישראל
0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה