סרטונים

• הוסף לסימניות
את אוהבת לקרוא? יש לי ספר חובה בשבילך, ולמעשה בשביל כל מי שרוצה זווית חדשה על החיים. הספר לא דתי אמנם, אבל נקי. כתב אותו פסיכיאטר רציני. אני ממליצה לך בחום. לגלות דרכים חדשות בחיים.
קוראים לספר- "בוחרים להרגיש טוב"

קבצים מצורפים

• 34832.jpg
    KB 41.4 · צפיות: 119
  • הוסף לסימניות
דבר נוסף, יש הרבה סרטים שהם לא דתיים אמנם אבל הם בסדר גמור- כמו חלק מהסרטים של קופיקו של תמר בורנשטיין לזר (אני יכולה לשלוח לך באישי) או סרטי בישול למיניהם (כמו של רבקה מיכאלי לדוג')

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מבינה מה קורה פה.
אם טוב לה לראות את הסרטים האלו (ובכלל היא כתבה שזה לא בשבילה..)
אז בדיוק את, אחת אנונימית מהפורום תבואי ותלמדי אותה מה בנאדם צריך בשעת צרה??

את מכירה אותה? יודעת את תכונות הנפש שלה? מודדת את חוזק נפשה ומידת רוחניותה?
גם לאדם גדול כשהוא עסוק בעבודת מידות אישית, עדיין יש לו את הנפילות והמקומות החלשים שלו וזה לא מעיד עליו כלום.
זה רק מעיד שהוא בנאדם.

יאלה, קצת הרגיזה אותי הגישה. גם אלוקים יודע שכשלבנאדם קשה, הוא מחפש מה כן עושה לו טוב. ותאמיני לי, שהוא מבין את זה יותר ממנו. ומקבל.

• הוסף לסימניות
אז בדיוק את, אחת אנונימית מהפורום תבואי ותלמדי אותה מה בנאדם צריך בשעת צרה??

לא ידעתי שאני אנונימית. קצת צורמת לי הכתיבה שלך... את מכירה אותי?את הרוחניות שלי ואת חוזק הנפש שלי שאת מודדת? אולי אני רבנית חשובה או אישה בעלת ניסיון שמנסה לעזור?
(לא שזה כך אבל נניח...)

דיברתי איתך? כתבתי עלייך? מה המתקפה הזאת? את לא חושבת שהגזמת?

בסך הכל אכפת לי ממנה (אפילו שאני לא מכירה אותה) רציתי לעורר נקודה לנחשבה- אנחנו בתקופה של תשובה- ואולי זה משהו שאפשר לשפר- לראות סרטים יותר "איכותיים".

דיברתי אליה- (או למי שהיא רוצה להביא את זה) מנקודת מבט של אדם שסבל מאד בחיים והתנסה בדברים האלה.
לא מהתנשאות- סתם בתור יהודיה אל יהודיה.
מחשבה אחת של מוסר...

אני חושבת שכדאי לך להתנצל.

• הוסף לסימניות
אגב, אולי לא הסברתי את עצמי- לא דיברתי על כל הסרטים בעולם- אלא על הסרטים הספציפיים האלה, שהם מקולקלים.

• הוסף לסימניות
לא נכנסת לדיון הזה
אבל נקודה למחשבה, צפיתי בסרט "במבי" בתור ילדה (אני לא זוכרת איזה חלק)
ויש שם קטע שהכניס לאחותי סיוטים לכל החיים מהחיה שקוראים לה במבי.
וגם לי נשאר מזה זכרון חד - לא לטובה.
למרות שאני זוכרת אותו כסרט מתוק וחמוד.
בתור ילדה כמובן שלא הבחנתי בניואנסים דקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1381841:
לא נכנסת לדיון הזה
אבל נקודה למחשבה, צפיתי בסרט "במבי" בתור ילדה (אני לא זוכרת איזה חלק)
ויש שם קטע שהכניס לאחותי סיוטים לכל החיים מהחיה שקוראים לה במבי.
וגם לי נשאר מזה זכרון חד - לא לטובה.
למרות שאני זוכרת אותו כסרט מתוק וחמוד.
בתור ילדה כמובן שלא הבחנתי בניואנסים דקים.

מצטערת בשבילך, הילדים הקטנים שאני מכירה פשוט עוצמים עיניים כשנראה להם שעומד להיות מפחיד-מצחיק לראות אותם אבל אחלה פתרון, והדמות במבי היא אחת האהובות שגורמות לילדות להשמיע קולות של חתולה...
דברי עם אחותי שרק ניסתה לשכנע את אמא שלי שתקנה לה אחד... ;)

אגב אני נשארת מחוץ לויכוח כל אחד גדל אחרת ועושה את חשבונותיו שלו-אבל בענייני הומור-אכן דיסני חזקים מאוד...

אם יש צורך גם לי יש 'סרטי ילדים' או בב"ב או במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
דבר נוסף, יש הרבה סרטים שהם לא דתיים אמנם אבל הם בסדר גמור- כמו חלק מהסרטים של קופיקו של תמר בורנשטיין לזר (אני יכולה לשלוח לך באישי) או סרטי בישול למיניהם (כמו של רבקה מיכאלי לדוג')
אם את יכולה לשלוח לי

• הוסף לסימניות
אני מגיבה כרגע לאחר שהגיעו אלי בערך 20 בקשות לשלוח סרטים...
שימו לב שההודעה היא משנת 2014 ....
עברו מאז הרבה מים וקורונות בירדן... המחשב עם הסרט המדובר כבר מזמן ז"ל...
נא לשים לב לפני שממחזרים הודעות ישנות
ליבי עם כל המבודדים
שהשם ישלח רפואה שלימה במהרה לכל חולי עמו ישראל

אם את יכולה לשלוח לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

חידון הדופליקטים
העליתי חידון קצר לחובבי הדופליקטים ומי שיכול שיעלה עוד וילא בוא נראה אתכם
@יונה ספיר בוא נראה אותך מצליחה גם
אתגר קשרי מילים נוסף, מתחלף כל יום ב-13:00

מוזמנים לשלוח רעיונות לאתגר sheva.motion בג'ימייל
וכן אם יש רעיון למשחק מילים אחר שאשמח לבנות.

- ללא התחייבות לאתגר מדי יום
- ללא התחייבות לרמה גבוהה... מי שקל לו מדי, שייתן לילדיו הרכים לפתור

ועוד משחק נחמד שיצרתי בין לבין
אפשר לשנות את רמת הקושי בגלגל השיניים
מאמצים את מודל בית שמש ( תנופה )
א. כאשר אוטובוס לא יצא /איחר /דילג - מתקשרים ל"קו ישיר"
הקשה שלוקחת דקה וקנסת את קווים במס 023137999
ב. כאשר יש צורך בעקבות אירועים מסוימים ניתן לתבוע ת"ק ( כאן לא הנושא להרחיב - יש נושא בשביל ת"ק )
ג. בואו נאמץ את שיטת בית שמש מרגע זה ואילך
לאחר תלונה לקווים ( מיקודרך ) ומשרד התחבורה - שולחים מייל ל שרת התחבורה ולמנכ"ל המשרד --- / ולמנהלת לשכה ר"ע מ"ע /רמט ר"ע / מנהלת קשרי ממשל בלשכה - ר"ע מ"ע הרב גוטרמן /מנכ"ל העייריה / אגף פניות ציבור בכדי שיוציאו מכתב כמו עיירית בית שמש
ולכתוב מספר רב של תלונות אשר הגשת בתקופה האחרונה כגון 10 פעמים אי יציאה 5 איחור משמועתי 20 דילוג - התנהגות נהג וכו
ואני מדגיש לא לשלוח מייל לנ"ל על כל דבר קטן אלא במצטבר בלבד - ולהכניס בגוף המייל את דף הרעיון של חבר מועצת העיר ב"ש נמצא בנושא בית שמש (תנופה )
ד. וכן חשוב לתעד כל אירוע באשר הוא - ואם יש אנשים אשר מתעדים שיפנו אלי בפרטי
ה.בהקשר לתלונות על האתר של משרד התחבורה להגשת התלונות החדש בגלל הכוכבית של הלוחית רישוי ממשרד מבקר המדינה
אשר שוחחו איתי היום דקות ארוכות נאמר שהנושא בטיפול המשרד בגלל המון פניות אשר הגיעו ממכם - תמשיכו כך

אולי מעניין אותך גם...