תכבסי ביד במים רגיליםזקוקה לעצה!!!
מה עושים שכל גרב אחרי 2-3 כביסות נראית סגולה בשמש!!!
זה לא נורמלי! בתוך הבית הצבע נראה מצוין ובחוץ - פשוט בושות!
הולכת עם מלון...
כן!!שווה לעבור לקולנטה פלמינגו?
איך הצבע?
איך הוא שורד כביסות?
עם איזה חומר את מכבסת?תכבסי ביד במים רגילים
אני רק ככה מכבסת
בחיים לא במכונת כביסה...
זה בדרך כלל נהיה בגרבים של לונגלי
גם אני ככהתכבסי ביד במים רגילים
אני רק ככה מכבסת
בחיים לא במכונת כביסה...
זה בדרך כלל נהיה בגרבים של לונגלי
במשנת יוסףאיפה קונים בזול גרבי קולנטה בכמות לכלה בבני ברק?
איך הוא לעומת מלון של לוונטה?שווה לעבור לקולנטה פלמינגו?
איך הצבע?
איך הוא שורד כביסות?
סבון גוף פשוט של כייףעם איזה חומר את מכבסת?
כן! מנסיוןאז ככה התחלתי עם לוונטה מלון כמו כל בחורת הסמינר... וגיליתי צבע שיורד תוך מספר כביסות
עברתי לבטרפלאי סוגרו - ונהנתי מאוד אין צ'יפים בכלל -אבל מרקם קצת מוזר ובהתחלה לפני כביסה ראשונה הצבע קצת כתום ואחרי מספר כביסות ורד ומתנרמל להרבה זמן.
עברתי לממוי מלון בלל המראה היפה שלו וגיליתי שהמרקם גרוע הצבע יורד בשניות וצ'פים מהכביסה הראשונה
ואז יצא הסוגים החדשים של שרייבר אז עברתי למרלן מלון 50 דנייר וזה מצוין - צבע יפה נח מבחינת מרקם לא נוזל - אבל לאחר מספר מסוים של כביסות מוציא צ'פים
אז עברתי לסוג השני שזה וולטו מלון שמבחינת מראה הוא יפה יותר ופחות כבד וצבע יפה אבל הוא מוציא צ'פים מהר מאוד.
ואז עברתי לפלמינגו מלון 50 - שהוא צבע יפה אבל גיליתי שגם הגרביון נוזל גם מרקם לא נח וגם מוציא צ'פים
ואז שמעתי שה60 נסבל יותר ולא מוציא צ'פים - רציתי לעבור אבל לא היה במידה שלי בחנות, ככה שבינתיים לא ניסיתי
אז כיום יש לי מרלן מלון - הרוב, 2 של בטרפלאי ועוד כמה עם צ'פים ליום שאני נתקעת בלי גרביונים יפות יותר...
אשמח לדעת האם אכן פלמינגו 60 לא מוריד צבע ולא מוציא צ'פים, מניסיונכן
סליחה על האורך, אבל אם הביא תועלת למישהי - ויהיה זה שכרי

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //