Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
גם אני...שמישהו יסביר לי מה הקשר לעשר המילים הכי קרובות
וואו הלכתי רחוק עם כל השאני מכירהמחלות והפרעות נפש
ובסוף... מי שישמע... פסדר...
הייתי בטוחה שמדובר במחלות נפשיות כלשהן.קרוב
גם אני כמעט התייאשתי...הייתי בטוחה שמדובר במחלות נפשיות כלשהן.
מצאתי את כל המילים הקרובות לפתרון. 999, 998, וכו'.
ולא מצאתי עוד מילה מתאימה.
הבנתי שהתשובה כנראה לא קשורה לבעיות נפשיות, וכבר לא היה לי כח לחפש עוד מחלות. או נכויות.
החלטתי לפרוש, (במילה ה-100), אז פתחתי וראיתי את הספוילר 928.
לא נחמד...
אין אפילו טעם לשאול עוד שאלות, כי גם מחר זה יהיה כך.
תודה רבה !
והקטע של ניקוד מלא וחסר, שלא אמור להיות שום הבדל בקירבה שלהן למילה הסודית ובכל זאת המילה הכי קרובה לפיתרון היא 179!!! מדהים!!גמגוםעריכה- וגםגימגוםקרובמגמגמים
לגמרי. ונמשיך לשחק ולהתעצבן.אין אפילו טעם לשאול עוד שאלות, כי גם מחר זה יהיה כך.
הוא גם לא מכיר עוד הרבה מיליםומה תגידו כשסמנטעל לא מכיר את המילה הזו ...
צפה בקובץ המצורף 1378981
גם אני לא מכיר,הוא גם לא מכיר עוד הרבה מילים אבל זה משעשע במיוחד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: משך, דובי מירי, טובבבבבבב ועוד 5 משתמשים8 //