Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
זה 960להסלים
תודה, תיקנתיזה 960
הן קרובות, אבל לא מתוך ה1,000 הכי קרובות. (למיטב הבנתי הדלה... אני רק יום שני במשחק
נכון, שמתי אותם להראות שאני לא מצליחה להגיע לעוד ירוקות, ומה הכיוון.הן קרובות, אבל לא מתוך ה1,000 הכי קרובות. (למיטב הבנתי הדלה... אני רק יום שני במשחק)
אוף, רק רציתי לצטט את ההודעה בשביל לשאול אחרי כמה ניסיונות זה,איזה גרוע היום החידה , זוועה
הפתרון כאן לצוץ
לי קלט את 2 המיליםכשאני כותבת XXX הוא כותב 538/1000,
וכשאני כותבת XXX, זה מיד משתנה למילה XX, עם ציון 987.
גם לכם? תנסו לכתוב XXXותגידו אם זה קולט את המילה כרגיל.
למה בלי ספוילר? זה ממש הורס לאחרים את המשחקכשאני כותבת לפרסם הוא כותב 538/1000,
וכשאני כותבת להתפרסם, זה מיד משתנה למילה לפרסם, עם ציון 987.
גם לכם? תנסו לכתוב להתפרסם ותגידו אם זה קולט את המילה כרגיל.
באמת חידה זוועהאיזה גרוע היום החידה , זוועה
הפתרון כאן לצוץ
למה בלי קשר?מגלה ממש! ובלי קשר
צצות
כל ההטיות אחרות רחוקות כרחוק מזרח ממערב [צצים, צץ,צצה וכו']למה בלי קשר?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים