Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
איך אתה משועמם...חלבוניםויטמיניםתבליןשקדיםקקאוקרמלתיבולסידןגבינהקמחתירסבצקויטמיניםהתפחהשומןגלוקוזחלבוןחמאהטחוןחלמוןמסוכרסירופגלוטןפחמימהסוכרסוכריםשמריםקורנפלורשומניםסוכרוזסוכרוזפרוקטוזגלוקוזה
*משועממתאיך אתה משועמם...
כ"כ הרבה ספולרים...
איזה הלך המשחק...!
נראה חמוד ומבטיחיצא היום משחק חדש מבית היוצר
כי הבנתי את הרעיון בלי התמונהאז מה נראה כל כך חמוד?
מופיעה תמונה כל שהיא שיוצרה באמצאות AI (בינה מלאכותית) וצריך לנחש את הפקודה שנתנו לAIנראה חמוד ומבטיח
אך התמונה חסומה לי...
וואו מסקרןמופיעה תמונה כל שהיא שיוצרה באמצאות AI (בינה מלאכותית) וצריך לנחש את הפקודה שנתנו לAI
לדוגמה היום התשובה היא:
mona lisa as a cat by leonardo da vinci
צריך לכתוב את התשובה באנגלית, בעברית זה לא עובד כי הפקודה נתנה באנגלית
החסימה שלי פתחה, רימון גבוהוואו מסקרן
אם זה ירוץ פה אולי כדאי לפתוח אשכול חדש
והצדיק התורן יעלה את התמונה בPDF
או שזה רק החסימה שלי שלא אפשרה לי לראות את התמונה?
בעצם הכי קל לכתוב בעברית בגוגל טרנסלייטצריך לכתוב את התשובה באנגלית, בעברית זה לא עובד כי הפקודה נתנה באנגלית
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: רפאל כ, מייבין במקצת, Achinoam ועוד 53 משתמשים56 //