Supercalifragalistic
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי הצליח היום??
בדרך כלל זה לא עובד בשיטות הגיוניות כאלהדווקא אני הגעתי לייאוש וסכלות עשיתי 1+1 [הטיפש מתייאש] ומצאתי...![]()
אני עושה את זה הרבה... לוקח זמן עד שמבינים את הסמנטיקה של המשחק...בדרך כלל זה לא עובד בשיטות הגיוניות כאלה
בקיצור, קודם התעצלת לכתוב את שתי המילים...יאוו זה היה מצחיק!!
זהירות, ספוילר עם המילה:
המילה עצלנות היא המילה ה46 שלי וכשכתבתי אותה התלבטתי בינה לבין עצלות ובסוף כתבתי את עצלנות
קיצר עכשיו סתם כתבתי עצלות בלי לחשוב (כי יש לי את המילה עצלנות) ופתאום אני מגלה שזו המילה, ברגע הראשון לא הבנתי למה המשחק נעצר כי סתם כתבתי משעמום
קיצר אז הצלחתי במילה ה66, נחמד
מה זה?ראיתם את זה?
צפה בקובץ המצורף 1271795
למה? כי סופגניה זה נקבה?מה זה?
שווה פניה לנטפרי שיבדקו?
נטפרי הגיבו לי כך:מה זה?
שווה פניה לנטפרי שיבדקו?
תרומות לאתר לפי הבנתימה זה?
שווה פניה לנטפרי שיבדקו?
ככה זה נראה רק שלא הבנתי איפה תורמיםתרומות לאתר לפי הבנתי
אבל מוסריות במקום 445...אחרי כל הצידקות שלו היום מוזר ש'מוסר' ממוקם כ"כ רחוק... המשגיחים בישיבות צריכים ללמוד ממנו את ה"מידֶס'"...
לא נפתח לי..ראיתם את זה?
צפה בקובץ המצורף 1271795
שלא יחליטו לחסוםנטפרי הגיבו לי כך:
לא הצלחנו להבין מה אופי האתר, נא פרטו כל מה שידוע לכם עליו.
תודה!
גדולללאחרי כל הצידקות שלו היום מוזר ש'מוסר' ממוקם כ"כ רחוק... המשגיחים בישיבות צריכים ללמוד ממנו את ה"מידֶס'"...
צפה בקובץ המצורף 1272002
יאללה תחרות- מי מוצא את מילה 995?בטלנות
גרגרנות
גאוותנות
תאווה
חמדנות
אנוכיות
קמצנות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: שמח-לעזור, בן מלך 2, המצבר ועוד 5 משתמשים8 //