- הוסף לסימניות
אני מכינה כל שבוע סלט טחינה ושמעתי מחברה שיש כאלו שמקפיאים
מישהו יודע איך, והאם זה מומלץ או שזה פוגם בטעם?
אני לפני שבועיים הקפאתי בפעם הראשונה, ושבוע שעבר זה היה מושלם!!אני מכינה כל שבוע סלט טחינה ושמעתי מחברה שיש כאלו שמקפיאים
וכשמוציאים מההקפאה, צריך לטחון שוב / להוסיף מים?אני לפני שבועיים הקפאתי בפעם הראשונה, ושבוע שעבר זה היה מושלם!!
אני הוצאתי בשישי בחמישי בערב, ושמתי במקרר,וכשמוציאים מההקפאה, צריך לטחון שוב / להוסיף מים?
וכן כמה זמן לקח לזה להפשיר?
אצלי היה חלק גם ככהאני אוהבת להוסיף אחרי ההפשרה מעט מיץ לימון ולערבב היטב.
מחזיר לזה את המרקם החלקקקק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //