נספח לאתגר נספח כללי לאתגרים

פתוח לכוווולם!
פשוט מאד יוצרים בAI תמונה מתאימה לפי הכללים שבהודעה הפותחת, מעלים אותה בלחצן צרף קבצים ,לוחצים כתבו תגובה ואתם חלק מהמשחק, ברוכים הבאים! ובהצלחה!

מעלים כאן
Screenshot 2025-12-03 134918.png

תודה!
ואיך אני יודעת מהו האתגר היומי המעודכן של היום?
מעלים כאןצפה בקובץ המצורף 2120666
פה, לפי מספרים:

בדרך כלל, עולה כל יום אתגר חדש בין השעות 17:00 לבין 22:00 + -
באתגרים שכבר נעולים יש אייקון של מנעול, ואלו שעדיין פתוחים, אין בהם מנעול

נערך לאחרונה ב:
בהחלט.
אם זה לא אפשרי, אולי יש אפשרות שלא יראו את ההצבעות עד לאחר גמר ההצבעה (ההצבעה אמורה להיות חשאית :devilish: )

הצבעה גלויה גורמת שהתחרות האמיתית בשלב מאוד מוקדם היא בין 2-3 יצירות, מאמין שיש סיכוי לעוד הרבה יצירות, אם ההצבעה תהיה חסויה.
מה גם שזה יוסיף ממש אקשן, אולי גם יהיה מדגמים :) ...
השאלה אם יש אופציה כזו מבחינה טכנית

הרעיון נפלא. כרגע אין היתכנות לזה. אולי בעתיד...

אני חושבת שיש חשוב הקטע של ההצבעה רק לאחר נעילת האתגר.
בלי קשר לגלוי או לא גלוי.
הר מי שנכנס להצביע בתחילת האתגר לא יכנס שוב אחרי שעתיים שלוש

יש בונוס למעלים ראשונים, לא רואה בזה פסול. אדרבה!

דווקא זה שהאתגר פתוח להצבעה יומיים, מאפשר יותר הצבעות מאשר אם יהיה פתוח רק לאחר נעילת האתגר, שכבר אין את ההקפצות, וממילא הכניסות אליו ירדו ב80% לפחות.
אני נהנה מאוד מתחרות התמונות היומית, אבל יש נקודה קטנה שמפריעה להוגנות.

אני יודע שדיברו על זה בעבר אבל אולי הגיע הזמן!

בגלל שהדירוג נפתח ישר כשהאתגר מתחיל, מי שממהר להעלות תמונה מקבל יתרון גדול. אנשים מדרגים את הראשונות שהם רואים, עוד לפני שכל התמונות עלו וזה מוריד את הבחירה באיכות התמונה.

אולי כדאי לחכות עם הדירוג עד אחרי שנגמר זמן ההגשה (אחרי 22:00)? ככה כולם יראו את כל התמונות וידרגו בצורה יותר הוגנת.

ויהיה קודם כל חובת צפיה בכל היצירות לפני ההצבעה.

או לכל הפחות דירוג חסוי שלא כל אחד יראה מה מספר הדירוגים בכל הצבעה.

וכך זה יהיה יותר הוגן, במצב הנוכחי רוב היצירות הזוכות זה אלו שעלו ראשונות וזה נהפך לאתגר "מרוץ המעלים הראשון", או "אתגר המזל והשעה",

ואני לא אומר את כל זה לזלזל אלא בכדי להועיל או להבין

אני מבין את החשש שאנשים לא יחזרו לדרג. אפשר אולי לפתוח את הדירוג לשעה אחת בלבד (נגיד מ-22:00 עד 10:00) כדי שאנשים ידעו שיש להם זמן מוגבל?

אני נהנה מאוד מתחרות התמונות היומית, אבל יש נקודה קטנה שמפריעה להוגנות.

אני יודע שדיברו על זה בעבר אבל אולי הגיע הזמן!

בגלל שהדירוג נפתח ישר כשהאתגר מתחיל, מי שממהר להעלות תמונה מקבל יתרון גדול. אנשים מדרגים את הראשונות שהם רואים, עוד לפני שכל התמונות עלו וזה מוריד את הבחירה באיכות התמונה.

אולי כדאי לחכות עם הדירוג עד אחרי שנגמר זמן ההגשה (אחרי 22:00)? ככה כולם יראו את כל התמונות וידרגו בצורה יותר הוגנת.

וכך זה יהיה יותר הוגן, במצב הנוכחי רוב היצירות הזוכות זה אלו שעלו ראשונות וזה נהפך לאתגר "מרוץ המעלים הראשון", או "אתגר המזל והשעה",

אני מבין את החשש שאנשים לא יחזרו לדרג. אפשר אולי לפתוח את הדירוג לשעה אחת בלבד (נגיד מ-22:00 עד 10:00) כדי שאנשים ידעו שיש להם זמן מוגבל?
גם אני מצטרף

בודדים יכנסו במיוחד כדי לדרג. הדירוג היום בנוי על הטראפיק של האתגר עצמו, ככל ויש בו יותר פעילות = יותר הקפצות = יותר כניסות = יותר הצבעות.
אם אנחנו רוצים להגיע למצב של יותר הצבעות באתגרים (דבר שיקטין משמעותית את השפעת ההטיה המכוונת של חלק מהמשתמשים בצורה שאינה הוגנת), אנחנו חייבים לתת אפשרות דירוג כבר מההתחלה.

אני כן בעד הרעיונות שהציעו בעבר, אחת - שההצבעה תהיה דיסקרטית, שלא ידעו כמה הצביעו עד כה, עד לנעילת ההצבעה. והשניה - הצגה רנדומלית שלא לפי סדר העלאה ולא לפי סדר ההצבעה. כך יצפו וידרגו באופן שווה בלי השפעה של זמן ואחרים. הבנתי שזה נמצא ברשימת הפיתוח העתידי, אבל לא משהו שיכנס לשימוש בטווח זמן הקרוב.

לא סותר שאשמח לשמוע על רעיונות נוספים, אדרבה!

לא ראיתי שפתחו אשכול,
אז שואלת פה.
האם מותר להעלות כמה תמונות לאתגר השבועי על פרשת שבוע?
בכל מקרה נראלי שכדאי לציין זאת בכללים.
@מנהל ai אשמח לתשובה

התמונה שלי עוד לא סומנה כ"פתרון", זו-
אבל לפי הבנתי אני אמורה להעלות היום אתגר.
מה אומרים? להעלות?

התמונה שלי עוד לא סומנה כ"פתרון", זו-
אבל לפי הבנתי אני אמורה להעלות היום אתגר.
מה אומרים? להעלות?
לפי דעתי תעלי אתגר!
הגיע הזמן וגם הבא אחריך בפער עצום.
קורה ש @מנהל ai לא מסמן אבל הזכיה היא כבר עובדה מוחלטת.

לפי דעתי תעלי אתגר!
הגיע הזמן וגם הבא אחריך בפער עצום.
קורה ש @מנהל ai לא מסמן אבל הזכיה היא כבר עובדה מוחלטת.
העליתי, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.
עודכן אדר תשפ"ד
ראשית, גופי הכשרות
ברוב אשכולות בנושא 'השקעות בשוק ההון' בפרוג, משתרבב עניין הכשרות.
למען הסדר באשכול זה נעלה עדכונים בנושא כשרות.
אני אשתדל לסכם ולתמצת ככל האפשר.

יש 4 גופי כשרות
  • בד"ץ העדה החרדית - על פי פסקי הרב יעקב בלוי זצ"ל שהיה בקיא גדול בתחום שוק ההון והוא שהביא את פסקיו ועל פי פסקים אלו נוהגים עד היום בגוף כשרות זה. היום הכשרות בראשות הרב שלמה זאב קרליבך.
  • גלאט הון - על פי פסקי רבי ניסים קרליץ והרב שמואל ואזנר. שסמכו ידיהם על הרב יעקב לנדו שמכיר את שוק ההון לעומקו. הרב משה שטרנבוך ראב"ד העדה החרדית הוא מרבני 'גלאט הון'.
  • תשואה כהלכה – הרב שמואל דוד גרוס, רב חסידי גור אשדוד ועוד רבנים מוכרים וידועים בכל שכבות הציבור החרדי.
  • כלכלה על פי ההלכה- הרב אריה דביר, על פי פסקי הרב יוסף שלום אלישיב.

היום בכל החברות יש מסלולים כשרים, שמאושרים לפחות ע"י אחת מהכשרויות.
בין החברות שנמצאת ברשותם תעודת כשרות אפשר למצוא את:
אלטשולר שחם, אינפיניטי, הפניקס, הראל, כלל, מגדל, מור, מיטב דש, מנורה.

רשימות קרנות כשרות:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה