- הוסף לסימניות
נשאבתי והוקסמתי מהיצירות
עוקבת כל יום, ולא כ"כ מבינה את כללי המשחק...
אשמח לכל הכוונה
עוקבת כל יום, ולא כ"כ מבינה את כללי המשחק...
אשמח לכל הכוונה
פה, לפי מספרים:
בהחלט.
אם זה לא אפשרי, אולי יש אפשרות שלא יראו את ההצבעות עד לאחר גמר ההצבעה (ההצבעה אמורה להיות חשאית)
הצבעה גלויה גורמת שהתחרות האמיתית בשלב מאוד מוקדם היא בין 2-3 יצירות, מאמין שיש סיכוי לעוד הרבה יצירות, אם ההצבעה תהיה חסויה.
מה גם שזה יוסיף ממש אקשן, אולי גם יהיה מדגמים...
השאלה אם יש אופציה כזו מבחינה טכנית
הרעיון נפלא. כרגע אין היתכנות לזה. אולי בעתיד...
אני חושבת שיש חשוב הקטע של ההצבעה רק לאחר נעילת האתגר.
בלי קשר לגלוי או לא גלוי.
הר מי שנכנס להצביע בתחילת האתגר לא יכנס שוב אחרי שעתיים שלוש
אני נהנה מאוד מתחרות התמונות היומית, אבל יש נקודה קטנה שמפריעה להוגנות.יש בונוס למעלים ראשונים, לא רואה בזה פסול. אדרבה!
דווקא זה שהאתגר פתוח להצבעה יומיים, מאפשר יותר הצבעות מאשר אם יהיה פתוח רק לאחר נעילת האתגר, שכבר אין את ההקפצות, וממילא הכניסות אליו ירדו ב80% לפחות.
גם אני מצטרףאני נהנה מאוד מתחרות התמונות היומית, אבל יש נקודה קטנה שמפריעה להוגנות.
אני יודע שדיברו על זה בעבר אבל אולי הגיע הזמן!
בגלל שהדירוג נפתח ישר כשהאתגר מתחיל, מי שממהר להעלות תמונה מקבל יתרון גדול. אנשים מדרגים את הראשונות שהם רואים, עוד לפני שכל התמונות עלו וזה מוריד את הבחירה באיכות התמונה.
אולי כדאי לחכות עם הדירוג עד אחרי שנגמר זמן ההגשה (אחרי 22:00)? ככה כולם יראו את כל התמונות וידרגו בצורה יותר הוגנת.
ויהיה קודם כל חובת צפיה בכל היצירות לפני ההצבעה.
או לכל הפחות דירוג חסוי שלא כל אחד יראה מה מספר הדירוגים בכל הצבעה.
וכך זה יהיה יותר הוגן, במצב הנוכחי רוב היצירות הזוכות זה אלו שעלו ראשונות וזה נהפך לאתגר "מרוץ המעלים הראשון", או "אתגר המזל והשעה",
ואני לא אומר את כל זה לזלזל אלא בכדי להועיל או להבין
אני מבין את החשש שאנשים לא יחזרו לדרג. אפשר אולי לפתוח את הדירוג לשעה אחת בלבד (נגיד מ-22:00 עד 10:00) כדי שאנשים ידעו שיש להם זמן מוגבל?
בודדים יכנסו במיוחד כדי לדרג. הדירוג היום בנוי על הטראפיק של האתגר עצמו, ככל ויש בו יותר פעילות = יותר הקפצות = יותר כניסות = יותר הצבעות.אולי כדאי לחכות עם הדירוג עד אחרי שנגמר זמן ההגשה (אחרי 22:00)? ככה כולם יראו את כל התמונות וידרגו בצורה יותר הוגנת.
ויהיה קודם כל חובת צפיה בכל היצירות לפני ההצבעה.
או לכל הפחות דירוג חסוי שלא כל אחד יראה מה מספר הדירוגים בכל הצבעה.
וכך זה יהיה יותר הוגן, במצב הנוכחי רוב היצירות הזוכות זה אלו שעלו ראשונות וזה נהפך לאתגר "מרוץ המעלים הראשון", או "אתגר המזל והשעה",
ואני לא אומר את כל זה לזלזל אלא בכדי להועיל או להבין
אני מבין את החשש שאנשים לא יחזרו לדרג. אפשר אולי לפתוח את הדירוג לשעה אחת בלבד (נגיד מ-22:00 עד 10:00) כדי שאנשים ידעו שיש להם זמן מוגבל?
www.prog.co.il
לפי דעתי תעלי אתגר!התמונה שלי עוד לא סומנה כ"פתרון", זו-
אבל לפי הבנתי אני אמורה להעלות היום אתגר.![]()
אתגר יומי - נטפרי • אתגר 431
תודה רבה ל @נכון מאוד על אתגר הקרח המקסים ותודה רבה לכל המדרגים ולצוות המארגן ובראשם @מנהל ai כיוון שהיצירה שלי זכתה בזכות החיבור (או שמא הניתוק) לנטפרי, אני מציע אתגר המשך תיאור האתגר צרו מודעה שמחוברת לנטפרי או להווי החיים עם נטפרי אפשר להציג את הקטעים הטובים והפחות טובים שיש עם סינון...www.prog.co.il
מה אומרים? להעלות?
העליתי, תודה!לפי דעתי תעלי אתגר!
הגיע הזמן וגם הבא אחריך בפער עצום.
קורה ש @מנהל ai לא מסמן אבל הזכיה היא כבר עובדה מוחלטת.
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב, chaim המלך, רוצה בחיי ועוד 59 משתמשים62 //