נסיון נוסף

• הוסף לסימניות
אז לאחר שהערתם על חוסר ההתאמה למציאות באיורים הקודמים שלי , לקחתי את הדברים לתשומת לב . השתמשתי בתמונות שאביגדור העלה ברוב טובו, העתקתי את מה שחשוב כדי שהאיור יהיה מציאותי עד כמה שניתן , צבעתי, והרי התוצאות לפניכם.

(האיור כמובן צויר ונצבע במחשב)

היה שווה להקשיב לכם .

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 106.6 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה. מקצועי!

הראשון היה יותר יפה לטעמי, אך לא מדויק, וזה יותר מדויק.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, רק לא הבנתי מה הבליטה שנמצאת על יד הפתח

• הוסף לסימניות
הבליטה היא כניסה נוספת . גם אני לא הבנתי את פישרה. אבל היא מופיעה שם במציאות.

• הוסף לסימניות
איך עושים אפקט של ציור על בד
זה נראה ציור ידני

ממבט שני רואים את משיכות המברשת העגולה ואי אפשר לטעות. אבל האפקט מעולה!

• הוסף לסימניות
rach תודה
ה"אפקט" של ציור ידני הוא למעשה לא אפקט כלל אלא שימוש במברשת מתוך קטגוריית
"dry media brushes"
המברשת עצמה נקראת "cont'e pencil" אם צריך הנחיות מצולמות אשמח לספק.

מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
זה נראה ציור ידני על נייר קנסון.

מברשת יפה מאד. האם זה בפיינטר???

• הוסף לסימניות
יש לך סגנון.

• הוסף לסימניות
מוכשרת לשאלתך - הציור כולו בפוטושופ

• הוסף לסימניות
תוכנת מחשב שחמט לא משחק בצורה גאונית, זה רק שהוא לא עושה טעויות קיטבג. עד כדי כך שניצח את אלוף העולם. מה שאני מנסה לומר שחשוב שדברים לא יראו כמו טעות אפילו אם זהו הסגנון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיפוגרף;66488:
תוכנת מחשב שחמט לא משחק בצורה גאונית, זה רק שהוא לא עושה טעויות קיטבג. עד כדי כך שניצח את אלוף העולם.

על שאלת קיטבג שמעתי אבל מה זה טעות קיטבג??? אולי זה מאותו רעיון???

• הוסף לסימניות
קיטבג מצביע על טירון בצבא.
שאלת קיטבג = שאלה של טירון
טעות קיטבג = טעות של טירון

• הוסף לסימניות
אז אני מבין שאתה לא בדיוק יודע על שום מה זה נקרא כך?...

או שאתה כן יודע אז תסביר, מה זה קיטבג? ומה היה שם?...

• הוסף לסימניות
כשטירון מגיע לצבא הוא מקבל קיטבג. קיטבג זה בעצם שק גדול שבו הוא מכניס את כל הציוד הצבאי שהוא מקבל כשהוא מתגייס. נעלי צבא, מימיות, חגור, קסדה וכו.
הקיטבג בערך בגודל של שק אגרוף.

• הוסף לסימניות
טוב, אני לא ימתח אתכם יתר על המידה.

ההתחלה נכונה אבל ההמשך הוא זה שגרם לישראלים לכנות שאלה מטופשת כ'שאלת קיטבג'.

לאחר שאותו טירון התחצף בפעם הראשונה למפקד, ציווה עליו המפקד לעשות חמש סיבובים מסביב לבסיס, במקום לרוץ לעשות את זה, החכם שאל את המפקד, עם הקיטבג או בלי? כמובן שהמפקד אמר לו, בטח עם הקיטבג! - - -

אחרי שטיפוגרף הסביר מה זה קיטבג, תבינו מה עשה אותו חכם בשאלתו...

ככה לימדו אותנו כשהיינו ילדים והמורה היה צועק על ילד שדיבר עם חבירו שיצא החוצה מהכיתה והילד השני היה שואל אם גם אליו הכוונה...:)

• הוסף לסימניות
טוב, אז מי מתנדב לאייר את הסיפור? :)

• הוסף לסימניות
רוב תודות על הרחבת ההשכלה. איורים רק בתשלום...:)
לפי המחירון שמסתוב עכשיו בעיצוב גרפי...;)

• הוסף לסימניות
אני שמח על הדיון הפורה בעניין הקיטבג
אבל עדיין לא הבנתי על מה התחיל הדיון ? על איזה טעות קיטבג מדבר טיפוגרף ?
מה באיור שלי נראה כמו טעות ? ומה לא אמור להראות כך ?

הסברים בבקשה

• הוסף לסימניות
במונח אחר, שלא יראה פיספוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי.

חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים שמעלים חיוך, סרטונים ותמונות עם הומור בריא, שיעזרו לנו לעבור את התקופה. יהיה טוב!

כמה כללים בסיסיים:
  • אין להעלות תכנים כפולים.
  • ללא ציטוטים ושרשורים. לזה יש נספח.
  • הודעות מאולצות או תת רמה - מיותרות, אין טעם להעלותם.
  • אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
  • יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.
  • ללא תמונות נשים.
  • ללא בקשות "אפשר בזיפ"! (תוכלו לפנק את המנוטפרים בלי שיבקשו).
  • ללא מחזור קרשים ישנים, בדיחות מלפני שנה או עשור מיותרות.

עריכה:
כפי ששמתם לב, האשכול השתנה מעט, מעלה רמה ומחליף פורמט.
כל הדירוגים התאפסו. מהיום, אתם מחליטים מה מתאים ומה בדיחת קרש מאולצת ומיותרת.

אשכול זה מיועד לבדיחות ותכנים הרצים ברשת וקשורים למלחמה בלבד.
יש לכם בדיחה טובה? מעולה! תכתבו אותה פה.
מישהו העלה בדיחה, ויש לכם מה לומר עליה, כתבו בנספח. אין לפתוח פה ציטוטים ושרשורים.

צופים יקרים, שימו לב! אתם מצבעים ומשפיעים איזו הודעה מתאימה, ואיזו מאולצת או תת רמה.
ההצבעה אנונימית, וכל אחד יכול להשפיע. הודעה שתקבל דירוג שלילי, תוסר מהאשכול.

כמובן, הודעה כפולה, או כזאת הנוגדת את כללי האשכול, תקבל אף היא את הדירוג השלילי שלכם,
וכך תעזרו לנו לשמור עליו נקי עם רמה גבוהה.
מוישי נראה כמו הילד הכי תמים שתפגשו: חולצה מגוהצת, כיפה שחורה שיושבת בול, וחיוך של "ילד טוב ירושלים". אבל מאחורי המראה המטעה הזה מסתתר מוח שמזהה פרצות בלוגיקה של מבוגרים עוד לפני שהם סיימו לדבר...
קצת הכרות...
הרקע: יום שישי אחר הצהריים. מוישי נכנס לבית הכנסת השכונתי, לבוש בחולצה לבנה מעומלנת, הכיפה השחורה הקטנה מונחת בדיוק במרכז הראש. הוא ניגש למקרר השתייה. הגבאי הוותיק, רבי חזקאל, איש רציני עם משקפיים על קצה האף, עוצר אותו.
רבי חזקאל: "מוישי! לאט לך. אתה יודע שהשתייה פה היא רק למי שלומד או עוזר לנקות לפני שבת?"
מוישי (עוצר, מחייך את החיוך שלו ולא מתבלבל לשנייה): "שלום עליכם, רבי חזקאל. בדיוק על זה רציתי לדבר איתך. אתה הרי גבאי ותיק, אתה יודע שזמנים השתנו, נכון?"
רבי חזקאל (מרים גבה): "מה הקשר לזמנים שהשתנו? עבודה זו עבודה, ושתייה זו שתייה."
מוישי (בטון בוגר ומחושב): "נכון מאוד. אבל פעם, כשאבא שלי ברוך היה בגיל שלי, היית צריך להזיז ספסלים כדי להרגיש שאתה עוזר. היום, בעידן הדיגיטלי, העזרה הכי גדולה היא 'יחסי ציבור'. אם אני אשתה פה כוס טרופית קרה ואצא החוצה עם פרצוף מרוצה, כל הילדים בשכונה ירצו לבוא ללמוד דווקא בבית הכנסת שלך. אני בעצם עושה לך פה שירות שיווקי בחינם!"
רבי חזקאל (נשאר פעור פה לרגע, מנסה להבין אם הילד הרגע עבד עליו או שהוא באמת גאון): "שירות שיווקי? בשביל טרופית אחת?"
מוישי (לוקח את השתייה, קורץ ומניח יד על הכתף של הגבאי): "בדיוק, רבי חזקאל. אל תסתכל על הכוס, תסתכל על הפוטנציאל. שבת שלום!"
מוישי יוצא מהדלת בצעד קליל, משאיר את הגבאי לעמוד שם ולמלמל לעצמו: "הילד הזה... הוא עוד יהיה ...774555.jpg
  • תודה
Reactions: net131 //
15 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה