ננעל לי הפלאפון- איך יודעים קוד PUK של סים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש ממש לא!!! הקוד בן 4 הספרות (בדרך כלל 1111) הוא קוד PIN. היא שואלת על קוד PUK שהוא ארוך הרבה יותר ואם תנסו מדי הרבה פעמים זו צרה צרורה.
צרו קשר עם חברת הסלולר או עם הסוכן שמכר לכם את הסים.
(במקרה דומה מצאתי זרוק איפשהו את הכרטיס שבו היה מונח הסים. רשום עליו הקוד).
אם נגמרו לי הנסיונות לפריצת הPUK אין לי מה לעשות? רק להחליף סים??? מקוה שזה לא סיפור יקר מידי...

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני מבינה אנשים מתחילים לשחק עם זה כדי לנסות
לא כדאי זה סתם חוסם לכם ועושה בעיות
צריך לשמור את הכרטיס שממנו הורדתם את הסים
ולמי שנחסם אם יש לו את הכרטיס הנ"ל קודם כל שיבדוק את המספר סידורי שמופיע על הסים ויבדוק שזה באמת תואם לכרטיס
ואז לגרד את הקוד ויפיע לו קוד שחרור, לא לנסות סתם קודים זה יחסום את כל הסים
ואם לא שמרתם את הכרטיס הנ"ל או שאתם לא בטוחים אם זה שלל הסים הזה "זהירות" לא לנסות, עדיף להתקשר לחברה שיפתחו או יתנו קוד פתיחה, אחרת יחסם לכם לגמרי ללא אפשרות פתיחה, אחרי כמה נסיונות בודדים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם נגמרו לי הנסיונות לפריצת הPUK אין לי מה לעשות? רק להחליף סים??? מקוה שזה לא סיפור יקר מידי...
קודם כל זה לא יקר מדי זה פשוט מחיר יקר מבחינת אלו ששומרים את האנשי קשר רק על הסים אחרת זה גרושים, לפעמים אפשר לבקש מהחברה חינם ולפעמים זה יכול לעלות מקסימום עד 50 ש"ח
עצה טובה תלכו לחנות שירות של החברה ותבקשו שהסים עושה לכם בעיות (לא לפרט את הבעיה של חסימה) ואתם רוצים סים חדש ותקבלו חינם וכמובן לבקש שיעדכנו את המספר הישן אל הסים החדש

אבל יכול גם להיות שיש חברות שכן יכולים לפתוח אחרי החסימה
יש טלפון של גניבה וכדו' שאפשר להתקשר מחוץ לשעות הפעילות

• הוסף לסימניות
קודם כל זה לא יקר מדי זה פשוט מחיר יקר מבחינת אלו ששומרים את האנשי קשר רק על הסים אחרת זה גרושים, לפעמים אפשר לבקש מהחברה חינם ולפעמים זה יכול לעלות מקסימום עד 50 ש"ח
עצה טובה תלכו לחנות שירות של החברה ותבקשו שהסים עושה לכם בעיות (לא לפרט את הבעיה של חסימה) ואתם רוצים סים חדש ותקבלו חינם וכמובן לבקש שיעדכנו את המספר הישן אל הסים החדש

אבל יכול גם להיות שיש חברות שכן יכולים לפתוח אחרי החסימה
יש טלפון של גניבה וכדו' שאפשר להתקשר מחוץ לשעות הפעילות
תודה על התגובה המפורטת(y) למזלי שמרתי את כל אנשי הקשר(לפחות את רובם) בזיכרון של הטלפון וגם גיבוי בכרטיס ממליצה לכולם לעשות לפני שיקרו מקרים לא נעימים...

• הוסף לסימניות
איפה מכניסים את הקוד puk?
נחסם לי וקבלתי את הקוד - אבל איפה לקודד אותו?

• הוסף לסימניות
היי,
עזרה דחוף!!!
ננעל לי הסים בטלפון FOUR G1
כשניסיתי לעשות קוד...
הוא דורש PUK!!!
אני חייבת את זה למחר בבוקר
מה אפשר לעשות עכשיו?

• הוסף לסימניות
היי,
עזרה דחוף!!!
ננעל לי הסים בטלפון FOUR G1
כשניסיתי לעשות קוד...
הוא דורש PUK!!!
אני חייבת את זה למחר בבוקר
מה אפשר לעשות עכשיו?
מתקשרים לתמיכה הטכנית של חברת הסלולר, התמיכה הטכנית עובדת 24 שעות ביממה.
מזדהים, ומקבלים את הקוד

• הוסף לסימניות
התקשרתי לחברה וקבלתי את הקוד.
אבל לאיפה להכניס אותו?
(ניסיתי להכניס ל"נעילת טלפון" וזה כותב "הסיסמה שגויה"
ניסיתי בקוד PIN וזה כותב "קוד PUK חסום")

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא!!! הקוד בן 4 הספרות (בדרך כלל 1111) הוא קוד PIN. היא שואלת על קוד PUK שהוא ארוך הרבה יותר ואם תנסו מדי הרבה פעמים זו צרה צרורה. צרו קשר עם חברת הסלולר או עם הסוכן שמכר לכם את הסים. (במקרה דומה מצאתי זרוק איפשהו את הכרטיס שבו היה מונח הסים. רשום עליו הקוד).

• הוסף לסימניות
איפה מכניסים את הקוד puk?
נחסם לי וקבלתי את הקוד - אבל איפה לקודד אותו?
התקשרתי לחברה וקבלתי את הקוד.
אבל לאיפה להכניס אותו?
(ניסיתי להכניס ל"נעילת טלפון" וזה כותב "הסיסמה שגויה"
ניסיתי בקוד PIN וזה כותב "קוד PUK חסום")
קרה לי גם. מה עשיתם בסוף?
@סומה @בת עם סגולה

• הוסף לסימניות
קרה לי... התקשרתי לחברה של הסים במקרה שלי זה היה סלקום והם שלחו לי סים חדש חינם עד הבית(!) ואולי היו כמה פרטים טכנים קטנים שהמוקדנית הנחמדת אמרה לי ומאז ב"ה הכל הסתדר אז לפני שאת מתייאשת סופית תנסי את מה שאמרתי בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התקשרתי לחברה ונתנו לי את הPUK.
אני רק רוצה לדעת איפה להכניס אותו...

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש בהגדרות סים מקום להכנסת קוד PUK אם זה מה שהביאו לך אם ננעלה לך האפשרות להכנסת הקוד יש להחליף סים בהצלחה שוב🤗

• הוסף לסימניות
אני לא מוצאת הגדרות סים.
מכשיר 5X5

• הוסף לסימניות
מתנצל על ההקפצה.
הילדים שיחקו לי עם הפלאפון (מלחמה, אתם יודעים...) והביאו אותו למצב של הזנת PUK.
דווקא שמרתי את הכרטיס SIM, וניסיתי את מספר ה-PUK שרשום בו - אך קופצת הודעת "קוד שגוי".
התקשרתי לתמיכה טכנית, והם הביאו לי את אותו מספר PUK בדיוק. ניסיתי שוב - "קוד שגוי".

מישהו נתקל?
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
מתנצל על ההקפצה.
הילדים שיחקו לי עם הפלאפון (מלחמה, אתם יודעים...) והביאו אותו למצב של הזנת PUK.
דווקא שמרתי את הכרטיס SIM, וניסיתי את מספר ה-PUK שרשום בו - אך קופצת הודעת "קוד שגוי".
התקשרתי לתמיכה טכנית, והם הביאו לי את אותו מספר PUK בדיוק. ניסיתי שוב - "קוד שגוי".

מישהו נתקל?
יש פתרון?
לקוד PUK יש לרוב 10 ניסיונות. אם הילדים (או את בטעות) ניסיתם יותר מדי פעמים, כרטיס הסים ננעל לצמיתות ("Bricked") מטעמי אבטחה. במצב כזה, שום קוד לא יעזור.
הסימן לכך אם מופיעה הודעה בנוסח "SIM card rejected" או "SIM error" במקום בקשת קוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

עודכן אדר תשפ"ד
ראשית, גופי הכשרות
ברוב אשכולות בנושא 'השקעות בשוק ההון' בפרוג, משתרבב עניין הכשרות.
למען הסדר באשכול זה נעלה עדכונים בנושא כשרות.
אני אשתדל לסכם ולתמצת ככל האפשר.

יש 4 גופי כשרות
  • בד"ץ העדה החרדית - על פי פסקי הרב יעקב בלוי זצ"ל שהיה בקיא גדול בתחום שוק ההון והוא שהביא את פסקיו ועל פי פסקים אלו נוהגים עד היום בגוף כשרות זה. היום הכשרות בראשות הרב שלמה זאב קרליבך.
  • גלאט הון - על פי פסקי רבי ניסים קרליץ והרב שמואל ואזנר. שסמכו ידיהם על הרב יעקב לנדו שמכיר את שוק ההון לעומקו. הרב משה שטרנבוך ראב"ד העדה החרדית הוא מרבני 'גלאט הון'.
  • תשואה כהלכה – הרב שמואל דוד גרוס, רב חסידי גור אשדוד ועוד רבנים מוכרים וידועים בכל שכבות הציבור החרדי.
  • כלכלה על פי ההלכה- הרב אריה דביר, על פי פסקי הרב יוסף שלום אלישיב.

היום בכל החברות יש מסלולים כשרים, שמאושרים לפחות ע"י אחת מהכשרויות.
בין החברות שנמצאת ברשותם תעודת כשרות אפשר למצוא את:
אלטשולר שחם, אינפיניטי, הפניקס, הראל, כלל, מגדל, מור, מיטב דש, מנורה.

רשימות קרנות כשרות:
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה