סקריפט' ניתן להעלות כאן בקשות לסקריפטים לאינדיזיין

• פותח הנושא lab
  • פורסם בתאריך

קבצים מצורפים

• FindChangeByList.rar
    KB 3.4 · צפיות: 23
יש את זה, המוכר: FindChangeByList

ויש את זה:
הוא הנגיש את זה בצורה מאד טובה, אבל אם רוצים חיפושים והחלפות גם לפי עיצוב וסגנונות פסקה, זה עדיין לא עומד ליד שימושי לוורד, אם כי גם שם איכשהו ניתן להסתדר עם זה.
וכן אופן שמירת החיפושים וההחלפות שם מאד מסורבל.

ישר כוח גדול על השירות המועיל והמקצועי!
האם ניתן לקבל סקריפט שיוצר שני טורים להערות שוליים, ומשאיר את הטקסט הרץ ללא טורים?

תודה על מה שהעלית כבר!
אני מעצב שעובד עם מספר לקוחות, כאשר לכל לקוח או פרויקט יש תיקייה ייעודית במחשב שלי. כשאני עובד על קובץ אינדיזיין עבור לקוח מסוים, הקובץ שמור בתיקייה המתאימה של אותו לקוח.
לעיתים קרובות, במהלך העבודה, אני צריך לגשת לתיקיית הלקוח כדי להשתמש בקבצים נוספים הנמצאים שם. הבעיה היא שמציאת התיקייה הנכונה בין כל התיקיות גוזלת זמן ומאמץ.
האם אפשר לכתוב סקריפט שבלחיצה אחת אוכל להגיע תיקייה בה נמצא קובץ האינדיזיין הפתוח כרגע?
(זה דומה לאפשרות הקיימת באינדיזיין כשלוחצים על קישור לתמונה ומגיעים ישירות למיקום שלה בתיקייה.)
אני מחפש פתרון דומה שיאפשר לי לפתוח במהירות את תיקיית הקובץ הנוכחי בסייר הקבצים.
כמדומני יש כפתור לזה באינדזיין
למטה בין מספר עמודים וpre-flight יש איקון כזה שנראה כדף תלחוץ עליו ותראה מה קורה

מי יכול לכתוב לי סקריפט בתשלום?
זה דחוף לי להיום

אני מאוד מעוניין בסקריפט של 'ייצוא מהיר', כזה שבלחיצה עושה ייצוא על פי ההגדרות הקבועות לו כעת, והכי חשוב: נותן שם לקובץ. אם לדוגמא לקובץ קוראים 'ספר', אז שייצא קובץ בשם 'ספר1', ובייצוא הבא הוא ייצא קובץ בשם 'ספר2'. וכן הלאה.
אשמח מאוד אם יתאפשר לך לעשות כזה דבר.
תודה רבה!!!!

הצעה לעשות: סקריפט יצוא מאינדיזיין לוורד, כאשר כל סגנון פסקה באינדיזיין מקבל בתחילתו קוד אישי,
וכל סגנון תו מקבל לפניו ולאחריו קוד אישי.
ושבתחילת המסמך יהיה רשימה כל סגנונות הפסקה והקוד המשויך אליהם.

הצעה לעשות: סקריפט יצוא מאינדיזיין לוורד, כאשר כל סגנון פסקה באינדיזיין מקבל בתחילתו קוד אישי,
וכל סגנון תו מקבל לפניו ולאחריו קוד אישי.
ושבתחילת המסמך יהיה רשימה כל סגנונות הפסקה והקוד המשויך אליהם.
מצורף סקריפט ליצוא מאינדיזיין עם קודים לפי סגנונות

1741782593416.png

בתחילת הקובץ יש רשימה של כל הקודים והסגנונות:
1741782173829.png

קבצים מצורפים

• 2יצוא מאינדיזיין עם קודים.rar
    KB 3.6 · צפיות: 26
נערך לאחרונה ב:
אשמח מאוד לסקריפט שנותן לעבוד עם טורים בהערות שוליים ומשאיר את הטקסט שלמעלה ללא טורים.
(יש כזה סקריפט לקנות, אבל אולי אפשר משהו פשוט יותר ללא עלות.)
דבר נוסף,
סקריפט שמחלק קובץ גדול רווי עמודים לקבצי בוק (מין הסתם גם הוא קיים, לא יודעת איפא ומה העלות שלו.)

בתודה גדולה מראש על השירות המדהים והמקצועי!

מדהים מה שקורה פה!
יש כזה דבר סקריפט שלוקח תוכן ענינים שיש בו הרבה כותרות, שמתחת כל כותרת כמה שורות, ומכניס את הכותרת של כל כמה שורות שתופיע לפני כל שורה ושורה?

אני רואה את האשכול לראשונה וזה פרוייקט מדהים בעייני
עשיתי משהו קטן אבל אצלי הוא שימושי מאוד בקובץ עם הרבה דפי אב שתפקידו לקפוץ לעמוד הראשון בו מתחיל ה'אב' להשפיע ועל הדרך הוספתי גם כפתור לעבור לעמוד מסויים
אני לא יודע לתכנת וכן בד"כ לא מצליח עם ה AI רק כאן הצלחתי ואם יעזור למישהו - והיה זה שכרי
תודה גדולה ל @lab
1742887602683.png

קבצים מצורפים

• דפדוף דפי אב ועמודים.zip
    KB 1.1 · צפיות: 21
@lab הפעלתי את הסקריפט של החלון על קובץ גדול ולקח לו הרבה זמן לבצע (זה בסדר.. זה לא תג) ולאחר הביצוע ראיתי שההגדרות לא תואמות את מה שאני צריך ואז שוב פעם להמתין לו שיעשה הכל מחדש... אבל חשבתי אולי אפשר להוסיף אפשרות שהסקריפט יעבוד על טקסט נבחר כך תהיה אפשרות לנסות אותו על פיסקה אחת ולראות אם ההגדרות מתאימות לי או לא

עוד שני באגים בסקריפט תיקון טקסט עברי
1. כאשר האופציה של "הצג תצוגה מקדימה לפני החלפה" מסומנת הסקריפט לא עושה כלום.
2. תיקון אותיות סופיות כמעט ולא יכול להיות שמיש בספר קלאסי בו יש ראשי תיבות, למשל, את המילה 'א"כ' אני לא רוצה להחליף ל 'א"ך' (ראשי תיבות של אם כן) אז אולי כדאי להוסיף שהשינוי לא ייעשה במילים בהן מופיע גרשיים לפני האות האחרונה של המילה

אה.. אם שייך לעשות פאנל צף (שהטקסט לא ננעל כשהסקריפט פועל) זה הכי טוב בכל הסקריפטים
תודה רבה על הנדיבות ועל הסקריפטים המועילים

נערך לאחרונה ב:
שאלה:
יש לי קובץ עם הרבה ציטוטים, כל ציטוט צריך להיות לו גרשיים " בהתחלה וגרשיים בסוף. האם יש איזה מהלך או סקריפט לחפש אלו הציטוטים שחסר להם הגרשיים בסוף? ישנם הרבה שהם קטעים בפני עצמם, והרבה שהם בתוך קטעים.

שאלה:
יש לי קובץ עם הרבה ציטוטים, כל ציטוט צריך להיות לו גרשיים " בהתחלה וגרשיים בסוף. האם יש איזה מהלך או סקריפט לחפש אלו הציטוטים שחסר להם הגרשיים בסוף? ישנם הרבה שהם קטעים בפני עצמם, והרבה שהם בתוך קטעים.

איך אינדיזיין אמורה לנחש איפה מסתיים הציטוט?

אולי אם אתה תחבר את התוסף UXP שהיה במקורו תוסף לצ'אט שיחה עם אינדיזיין והפכתי אותו לעושה נפלאות גדולות כי לעולם חסדו ופעולות בתוך התוכנה.
ונכניס API של קלאוד (GPT אני לא מאמין שידע)
כולי האי ואולי - הוא יידע במקרים מסוימים לעלות על סיום ציטוט שחסר לו גרשיים.
קשה להאמין.

תשובה סרקסטית:
כן יש סקריפט בתשלום, קל מאוד לשימוש, אפילו לא צריך להתקין - פשוט שולחים לו באימייל את הטקסטים והוא מסדר את זה. שם הסקריפט 'עורך לשוני' 😅

שאלה:

איך אינדיזיין אמורה לנחש איפה מסתיים הציטוט?
ביתר ביאור. אני לא רוצה שאינדיזיין ינחש באיזה מילה בדיוק מסתיים הציטוט. אני רוצה שאם הוא רואה שיש בקטע איזה מילה המתחלת עם גרשיים, בוודאי שצריך לבא אח"כ איזה מילה המסתיימת עם גרשיים. ואם אינו מוצא מילת סיום כזה, הוא יתריע לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה