- הוסף לסימניות
לדעתי,בגלל שכבר חשפת את העובדה הזו,עדיף שתעשי הפסקה של שנה/שנתיים מהפורום.(אח"כ תחדשי את הרישום שלך בפורום ע"י שם שונה.)נכתב ע"י דודיק;1406964:אולי לעתיד עדיף לא לחשוף את העובדה שעוד לא התחלת סמינר...
לדעתי,בגלל שכבר חשפת את העובדה הזו,עדיף שתעשי הפסקה של שנה/שנתיים מהפורום.(אח"כ תחדשי את הרישום שלך בפורום ע"י שם שונה.)נכתב ע"י דודיק;1406964:אולי לעתיד עדיף לא לחשוף את העובדה שעוד לא התחלת סמינר...
נכתב ע"י פלאפון;1407050:תחשוב טוב....
על פלאפון כותבים בלש' נקבה??? (אני לא כותבת את מה שכתבו
אבל אם ראית אז תבין במה מדובר..)
למה שאני ישנה את השם ??
שיטפלו בניק הנ''ל..
נכתב ע"י ארי בראון;1407041:אגב, למה את בטוחה שהוא לא חרדי..
נכתב ע"י שרית גולד;1407051:לדעתי,בגלל שכבר חשפת את העובדה הזו,עדיף שתעשי הפסקה של שנה/שנתיים מהפורום.(אח"כ תחדשי את הרישום שלך בפורום ע"י שם שונה.)
נכתב ע"י תקוה;1407058:אז את מרחיקה אותה במקום את המציק?
נכתב ע"י ארי בראון;1407063:היא יכולה ברגעים אלו ממש לפתוח ניק חדש, זה לא סוף העולם..
נכתב ע"י תקוה;1407067:שתעשה כטוב בעיניה אבל
א. אדם שנמצא כאן זמן מה רכש לו 'שם' באמצעות שם הניק שלו
ב. למה לקפוץ לפי הדחליל של ההוא?
ג. כבר אמרנו... שייך הוא למה שנלך כולנו? הן מחר הוא יעשה זאת למישהו אחר וההוא יפתח ניק חדש וכך כל השמות יתחלפו חדשים לבקרים. המשועממים אנחנו? שילך המשועמם וישתעמם לו באן שהו אבל לא פה.
נכתב ע"י ארי בראון;1407076:זה היה מאד אידיאלי להרחיק אותו אבל אין אפשרות כזו, זה הכל..
נכתב ע"י ארי בראון;1407076:זה היה מאד אידיאלי להרחיק אותו אבל אין אפשרות כזו, זה הכל..
נכתב ע"י דודיק;1407083:אני לא מיבין גדול במחשבים
אבל אין אפשרות לחסום את הip שלו ולא יעזור להחליף שם משתמש?
נכתב ע"י יעל א;1407087:לענ"ד כל התופעה של אנונימיות היא מובנת אבל מאפשרת חופשיות לא מבורכת עם אלמנט של אהמ.. פחדנות קלה...
יותר מהכל לא אהבתי את האשכול הזה שמוריד את כולנו לרמה של....
לדעתי להסיר.
מי שבאמת רוצה להיפטר מהטרדות בטוח ימצא את הדרך בצורה יותר דיסקרטית.
נכתב ע"י ארי בראון;1407098:אז הוא יכנס ממחשב אחר..
נכתב ע"י s20000;1407188:מבחינתי האשכול נוצל.
לילה טוב!
נכתב ע"י פלאפון;1406967:בדיוק רציתי לפרסם שמישהו כתב עלי תגית מאוד לא יפה
ואני רוצה לכתוב שמי שכתב את זה שידע
שהנהלת פרוג יטפלו בזה כמו שצריך (עד כדי חסימה...!!!)
וכמובן כמו שכת' ''המלבין פני חברו ברבים .....'' (לא נעים לי להמשיך...)
נכתב ע"י ארי בראון;1407026:אם זה מאד מפריע לך מה שרשמו עליך (או שהתכוונו לנוקיה 208 בכלל)
ואת חושבת שזה פוגע בתדמית המקצועית שלך או משהו
אז תפני להנהלה לשנות את שם המשתמש שלך
וזה פתרון גם ל-s2000 כי מלחסום או לאיים לא יצא שום דבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: איז כף, אין דברים כאלה, יוסי לוינגר ועוד 10 משתמשים13 //