נכתב ע"י מלפפון;1406951:להסביר לו שאם לא יחדל, תאלצי לכתוב את שם הניק בהודעה גלויה פה.
וזה כמובן שאת מביאה את 2 הצדדים..
(שלא יתברר שהוא פנה אלייך בשאלה אם תסכימי לקנות מוצר ולא הסכמת ולכן זה נחשב להטרדה.. אני מתכוונת שכל אחד מחשיב את המילה הטרדה למשהו אחר..).
נכתב ע"י פלאפון;1406967:בדיוק רציתי לפרסם שמישהו כתב עלי תגית מאוד לא יפה
ואני רוצה לכתוב שמי שכתב את זה שידע
שהנהלת פרוג יטפלו בזה כמו שצריך (עד כדי חסימה...!!!)
וכמובן כמו שכת' ''המלבין פני חברו ברבים .....'' (לא נעים לי להמשיך...)
נכתב ע"י מוזיקאית;1406984:בהחלט נראה לי שזה לא המקום לפתוח את התגוששיות בין אחד לשני..
או שתעשו את זה פנים אל פנים-וירטואלי.
או שתדברו עם ההנהלה.
בהצלחה לכולם!
נכתב ע"י פלאפון;1406990:א. צודקת...
ב. פנים מול פנים כשאני לא יודעת מי השמיץ אותי (לא היה לי פה שום ריב עם אף ניק..)
ג. אם יש לפלוני משהו לאמר לי הוא יכול לשלוח בפרטי ולא לעשות בפומבי...
נכתב ע"י Efratush;1406997:א. איך השמיצו אותך ברבים ואת לא יודעת מי זה?
ב. תופעה של אנשים שמציקים היא בכל מקום, פורומים, טלפונים וכו' לדעתי הדרך הטובה ביותר זה לאיים עליהם שיפרסמו את שמם, וכמובן לגנות את התופעה פה בשם כולם.
נכתב ע"י תקוה;1407010:אבל שם בהנהלה יכולים לדעת בדיוק מי כתב.
ו.. זה באמת מעליב.
לחסום? לא נראה לי יעזור תמיד אשפר לפתוח שם ניק חדש והיו (פה) דברים מעולם.
אולי יעזור לפרסם פה את שמם.
נכתב ע"י פלאפון;1407011:ראית את זה???
נכתב ע"י ארי בראון;1407026:אם זה מאד מפריע לך מה שרשמו עליך (או שהתכוונו לנוקיה 208 בכלל)
ואת חושבת שזה פוגע בתדמית המקצועית שלך או משהו
אז תפני להנהלה לשנות את שם המשתמש שלך
וזה פתרון גם ל-s2000 כי מלחסום או לאיים לא יצא שום דבר
נכתב ע"י תקוה;1407036:אבל הוא ימשיך להטריד אנשים אחרים. למה לנו?
הפורום אמור לנהיות חרדי בלי כוכביות
נכתב ע"י ארי בראון;1407026:אם זה מאד מפריע לך מה שרשמו עליך (או שהתכוונו לנוקיה 208 בכלל)
ואת חושבת שזה פוגע בתדמית המקצועית שלך או משהו
אז תפני להנהלה לשנות את שם המשתמש שלך
וזה פתרון גם ל-s2000 כי מלחסום או לאיים לא יצא שום דבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, מה נשמע???, גיי פייפן ועוד 3 משתמשים6 //