משכנתא

• הוסף לסימניות
שלום רב אשמח לקבל חוו"ד על הצעה שקיבלתי
אני בתהליך של הגדלת משכנתא לשיפוצים ללא מיחזור הקיים
קבלתי הצעה ממרכנתיל 35% קל"צ 4.84 65% מל"צ 4.7
האם יש להיכן להשתפר או שזה הסטנדרט

• הוסף לסימניות
שלום רב אשמח לקבל חוו"ד על הצעה שקיבלתי
אני בתהליך של הגדלת משכנתא לשיפוצים ללא מיחזור הקיים
קבלתי הצעה ממרכנתיל 35% קל"צ 4.84 65% מל"צ 4.7
האם יש להיכן להשתפר או שזה הסטנדרט
מעולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חבל שאין אימוג'י מסמיק, אז תודה למפרגנים, איזה תחום עם פרגון הדדי בחרתי לעסוק בה, ב"ה
אבל העיקר לפרגן למשכנתא הנ"ל במרכנתיל (לא אני היועץ...)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים
ובאמת מדהים לראות את הפרגון ההדדי שלכם אחד לשני
כל הכבוד!!!!!

• הוסף לסימניות
רציתי לשאל דחוף
אני בתהליך לקיחת משכנתא ממזרחי כבר אחרי חתימות ולקחתי 96K ממסלול זכאות רק מהמשקרה שלפני חצי שנה ניסתי לקחת סיוע בשכר דירה וזה הסתבך ורצו לשלוח חוקר ובאותו זמן אמרתי להם שאני לא יכול
ומה שקרה עכשיו שהם עושים בעיות בנתינת תעודת זכאות למשכנתא וזה מתקשר אחד לשני
רק מנסיון! מישהו. יודע מה לעשות ותוך כמה זמן זה אמור להיסתדר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
רציתי לשאל דחוף
אני בתהליך לקיחת משכנתא ממזרחי כבר אחרי חתימות ולקחתי 96K ממסלול זכאות רק מהמשקרה שלפני חצי שנה ניסתי לקחת סיוע בשכר דירה וזה הסתבך ורצו לשלוח חוקר ובאותו זמן אמרתי להם שאני לא יכול
תודה רבה
לא חייב לקחת זכאות.
קח ק"צ ותמחזר בעוד זמן

• הוסף לסימניות
רציתי לשאל דחוף
תודה רבה
שישלחו כעת חוקר, אין לי מושג למה אנשים כ"כ מפחדים מזה... (לא צריך להסביר לי, ובכל זאת...)
אם הזמן לחוץ אולי תעשה כפי התגובה הקודמת, דא עקא שבטפחות הריביות בצמודות אף פעם לא אטרקטיביות

• הוסף לסימניות
שישלחו כעת חוקר, אין לי מושג למה אנשים כ"כ מפחדים מזה... (לא צריך להסביר לי, ובכל זאת...)
אם הזמן לחוץ אולי תעשה כפי התגובה הקודמת, דא עקא שבטפחות הריביות בצמודות אף פעם לא אטרקטיביות
הבעיה זה הזמן שעד שיגיע
לא חייב לקחת זכאות.
קח ק"צ ותמחזר בעוד זמן
זה התמהיל ריביות האם גם כאן אתה ממליץ לקחת ק"צ במקום במסלול
תודה רבה

קבצים מצורפים

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    KB 157.8 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבעיה זה הזמן שעד שיגיע

זה התמהיל ריביות האם גם כאן אתה ממליץ לקחת ק"צ במקום במסלול
תודה רבה
חסום אז אני לא רואה
אבל בכללי אם תקבל ריבית כמו בזכאות ותקצר שם תקופה
אם זה יותר גבוה יש לדון לגופו של מקרה (כמה זמן תחזיק במשכנתא הזאת, יכולת לשאת בסיכון, ועוד)

• הוסף לסימניות
זה חסום עדיין בנטפרי
חסום אז אני לא רואה
אבל בכללי אם תקבל ריבית כמו בזכאות ותקצר שם תקופה
אם זה יותר גבוה יש לדון לגופו של מקרה (כמה זמן תחזיק במשכנתא הזאת, יכולת לשאת בסיכון, ועוד)
בקיצור בקל"צ 446K בריבית 4.7 ובמל"צ 807K בריבית 4.6 כמובן שהכל שפיצר והשאר במסלול כפי שציינתי וההלואה 360 תשלומים
תודה

• הוסף לסימניות
בקיצור בקל"צ 446K בריבית 4.7 ובמל"צ 807K בריבית 4.6 כמובן שהכל שפיצר והשאר במסלול כפי שציינתי וההלואה 360 תשלומים
תודה
אם אתה חייב את הק"צ בגלל היחס החזר תעשה את זה לתקופה הכי קצרה ובקרן שווה לא בשפיצר (קיים בטפחות)
אם לא חייב, תלוי מה הריבית שתקבל וכו'

• הוסף לסימניות
אגב אישור נאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות

אולי מעניין אותך גם...