צבא וביטחון מרדפים משטרתיים

• הוסף לסימניות
שם משתמש: שיקול דעת

תיאור הסרטון: מרדף מטורף אחרי נהג שפרץ בשלש רכבים ובבית עד שנתפס

• הוסף לסימניות

תיאור הסרטון: כשהמשטרה משתמש בכלב כדי להוציא הנהג מהרכב, ועוד הרבה אקשן עד לשם...

• הוסף לסימניות

תיאור הסרטון: מרדף אחרי 9 מכוניות יוקרה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות

תיאור הסרטון: מרדף אחרי נהג שברח לתוך נחל קפוא

• הוסף לסימניות
שם משתמש: ישא ברכה

תיאור הסרטון: מרדף אחרי נהג טרקטור - דרגו בבקשה

• הוסף לסימניות
שם משתמש: שלמה מרלר

תיאור הסרטון: נוסעים קופצים ממכונית במאמץ אחרון להתחמק מהמשטרה

• הוסף לסימניות

תיאור הסרטון: מרדף משטרתי אחר מרצדס AMG חשוד נעצר 250 קמ"ש

• הוסף לסימניות

תיאור הסרטון: מרדף משטרתי מהיר מסתיים בתאונת שטח אכזרית

• הוסף לסימניות
שם משתמש: מנחם מנדל סמט

תיאור הסרטון: אופנוע משתולל בכביש ב150 קמ"ש ונעצר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

עודכן אדר תשפ"ד
ראשית, גופי הכשרות
ברוב אשכולות בנושא 'השקעות בשוק ההון' בפרוג, משתרבב עניין הכשרות.
למען הסדר באשכול זה נעלה עדכונים בנושא כשרות.
אני אשתדל לסכם ולתמצת ככל האפשר.

יש 4 גופי כשרות
  • בד"ץ העדה החרדית - על פי פסקי הרב יעקב בלוי זצ"ל שהיה בקיא גדול בתחום שוק ההון והוא שהביא את פסקיו ועל פי פסקים אלו נוהגים עד היום בגוף כשרות זה. היום הכשרות בראשות הרב שלמה זאב קרליבך.
  • גלאט הון - על פי פסקי רבי ניסים קרליץ והרב שמואל ואזנר. שסמכו ידיהם על הרב יעקב לנדו שמכיר את שוק ההון לעומקו. הרב משה שטרנבוך ראב"ד העדה החרדית הוא מרבני 'גלאט הון'.
  • תשואה כהלכה – הרב שמואל דוד גרוס, רב חסידי גור אשדוד ועוד רבנים מוכרים וידועים בכל שכבות הציבור החרדי.
  • כלכלה על פי ההלכה- הרב אריה דביר, על פי פסקי הרב יוסף שלום אלישיב.

היום בכל החברות יש מסלולים כשרים, שמאושרים לפחות ע"י אחת מהכשרויות.
בין החברות שנמצאת ברשותם תעודת כשרות אפשר למצוא את:
אלטשולר שחם, אינפיניטי, הפניקס, הראל, כלל, מגדל, מור, מיטב דש, מנורה.

רשימות קרנות כשרות:
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

שלום לכולם. ברצוני לפתוח כאן דיון על האפטות. ממה שראיתי בחיפוש אנשים פתחו דיונים מה עושים שכבר יצא האפטה.
אני רוצה כאן לדבר על "מה עושים כדי שלא יצא אפטה".

אני ממש סובל מזה לעיתים די תכופות, ובשביל אדם שומר מצוות שצריך ללמוד תורה ולהתפלל, לפעמים זה לא נעים.
בסעודות שבת אתה סובל, לא יכול להתענג בשבת. הנה כמה דברים ששמתי לב על עצמי:

אם אני אוכל דבר מטוגן שהוא מלוח (שמרגישים את המליחות), שמתי לב ברוב המקרים שלמחרת (והיו מקרים שבאותו רגע) אני יקבל מזה אפטה. לכן אני מראש משתדל ממש לא לגעת בדברים הללו. זה קרה לי פעם אחת עם תפוצ'יפס שנגע לי בשפתיים, ומיד התפתח לי אפטה שלאט לאט גדלה וגדלה.

יש עוד חטיף תפוח אדמה מנופח באוויר, שיש עליו סימון של נתרן בכמות גבוהה, יש אותו בשם "תן צ'אפ" ובעוד כמה סגנונות, כמעט בוודאות שאם אני אוכל ממנו יצא לי אפטה.
בדרך כלל זה קורה לי שאני אוכל חטיף שלם. אם אני אוכל חתיכה אחת או שתיים, יש מצב שזה לא גורם, אני עדיין צריך לבדוק זאת לעומק.

מאז ששמתי לב לכך אני פשוט נמנע מ"לקבוע סעודה" על הדברים הללו. ואני חושב שיש שיפור במניעה.

ברצוני לשמוע מאנשים שסובלים מה יש להם לדווח כדי למנוע בעיה זאת בעתיד.

יש אפטות שנובעות מנשיכת שפתיים או לשון, ואז דבר מובן ולא על זה מדובר כאן.

ופעם אחת המליצו לי על משחת שיניים אחת שאני לא זוכר את שמה, שהיא מעולה לחניכים, והייתי משתמש איתה כמה פעמים והיו יוצאות לי אפטות נוראיות אחת אחרי השנייה, עד שהפסקתי והבנתי שהיא זאת שגרמה לי זאת.

אין באמת תרופות לאפטה, גם אלו הדביקות לא עוזרות כי יש מקומות שזה פשוט לא יכסה אותם היטב. רק אורלמדיק יכול לפתור את הבעיה וזה עולה ממש יקר.

חשוב לי לציין שאני אדם שלא אוכל כמעט פירות וירקות, כמעט ולא אוכל בשר ועוף במהלך השבוע, ולא אוכל גבינות בדרך כלל.

מחכה לשמוע מה יש לכם להגיד, ואולי ממכם תבוא הישועה לעם ישראל...
שוב ערב יו"כ.

חושבת על השנה שחלפה. על הפורום ששירת אלפי גולשות, הביא מתכונים, רעיונות, מנות מכל הסוגים להרבה מאוד בתים בישראל.

לוחשת תודה לבורא העולם על עוד שנת שגשוג של הפורום. מודה על עוד ימים, שבועות וחודשים של זכות להביא לנשות ישראל במה נקיה של עידוד, סיוע והצלחה במטבח.

ובתוך כך גם מבינה שמטבע הדברים, יתכן ויש נשים שקצת נפגעו השנה. אם זה בגלל שמירה על הסדר הטוב ואכיפת חוקי הפורום וחוקי פרוג הכלליים, אם זה מענה שאולי נתתי בקוצר רוח [קורה, בן אדם וכו'], אם זה הודעה של מישהי שנמחקה/נערכה מסיבות אלו ואחרות, וכתוצאה מכך היו אי אלו הרגשות לא נעימות.

חשוב לציין, אין כאן שום דבר אישי כמובן. הכל נעשה מרצון להיטיב עם הכלל במקסימום האפשרי. בדרך היעילה, הנעימה והנכונה ביותר. מתוך שמירה על צביון הפורום שיהיה כזה שמתאים לנו, נשות עמ"י, לגלוש בו.
המטרה היחידה העומדת לנגד עיניי היא להביא את הטוב ביותר, בצורה הטובה ביותר ובאופן שיענה על דרישות ההלכה בגלישה בצורה המדוייקת ביותר.

לפעמים, המטרה הזו מביאה למחיקה של הודעות שאינן ענייניות, יש כאן פורום שחשוב לשמור בו על שיח ענייני היות והוא פורום כללי שנהנים ממנו גם גברים, על אף שלכאורה רובינו כאן- נשים.

לפעמים, נמחקות הודעות שלא תואמות את הכללים. כללי הפורום- המופיעים בבירור בראש הפורום, וכללי פרוג הכלליים.

לפעמים, נערכות הודעות מתוך צורך להישאר בקו שהותווה לפורום.

לפעמים הרצון של חלק מהגולשים לא נענה, מכלל השיקולים שסביב. יש כאן בפורום ב"ה אלפי משתתפים, קשה עד בלתי אפשרי לרצות את כולם. כל אחד ודעותיו הוא. כל אחת ורצונותיה, והשקפתה לגבי נושאים כאלו ואחרים בפורום.
כל אלו, עלולים לעיתים להביא להרגשה לא נעימה.

ההרגשה הלא נעימה הזו- היא גם מנת חלקי. בכל פעם שעלי לערוך הודעה או למחוק אחת כזו, אני עושה זאת בכאב לב גדול, אבל מתוך תחושה אמיתית של שליחות למען הכלל. אני מבטיחה שהכל נעשה מתוך רצון כן ואמיתי להגיע למירב הבקשות ולהביא את המיטב.
ובכל זאת.

על כן, בזמן זה של ערב יו"כ, אני מבקשת מחילה מכל מי שנפגע ממני ומהניהול דכאן. מפעולה כזו ו אחרת שבה נקטתי.
אם נפגעתם- אשמח שתמחלו בלב שלם. לא היו כאן מעולם מניעים אישיים. כך דרכם של אנשי ציבור, בעבודתם יש מי שלעיתים נפגע למרות כל הרצונות הטובים.

ואם נפגעתם ואתם רוצים ליידע אותי על כך, אשמח לשוחח באישי.

בתקווה גדולה לגמר חתימה טובה לכולם
לשנה שבה יתקבלו כל התפילות ויתמלאו כל המשאלות לטובה, ובהודיה על העבר ובקשה מבורא עולם על העתיד.

וכמובן,
כמנהלת, יש ונפגעתי אני מהודעות שונות, והריני מוחלת וסולחת בלב שלם לכולם.

בתפילה שלא תבוא קלה על ידינו לעולם.

גמר חתימה טובה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה