השקעות מסחר במט"ח

• הוסף לסימניות
הציעו לי לקנות מטבע דיגיטלי שנסחרת בצמוד לדולר (משהו מפורסם אני לא זוכר את השם שלו כרגע) כשבבד בבד אני נותן הרשאה לרובוט (כמובן בתשלום הוגן מאוד לפי אחוזים) שיעשה עיסקאות במט"ח כשכל פעם הוא עושה עיסקא קטנה ובהרבה מטבעות וע"פ המדדים הוא ב3 שנים האחרונות נתן תשואה של 5 אחוז חודשי לאחר ניקוי כל העמלות האם יש סיכונים בכזה מסחר מהם מישהו שמע משהו

• הוסף לסימניות
תשים מראש את כל הכסף בפח
ככה תחסוך מעצמך חלק ניכר מעוגמת הנפש.

• הוסף לסימניות
אם כבר יש לי השקעה יותר טובה כדאי מאוד מנסיון גם דוד של סבא של אשתי עשה את זה והיום הוא זיליונר. הנה הפרטים:
השקיעו עכשיו ב־NeuroQuantum AI Bot 9000
העתיד של האתמול כבר כאן, בערך.
תכירו את פריצת הדרך שאף אחד לא ביקש:
בוט עם אינטליגנציה חצי־מלאכותית שמבצע ניתוח נוירו־קונספטואלי מטא־אנליטי של... כלום.
היכולות שלו מדהימות:
– מגיב באיחור
– שואל שאלות לא קשורות
– ולפעמים עונה פשוט "בננה", בלי שום סיבה
מבוסס על אלגוריתם פוסט־קוגניטיבי לא ברור
משתמש בבלוקצ'יין כדי לשמור לעצמו סיסמאות שהוא שוכח
מתממשק עם ביג דאטה שהוא המציא לעצמו בהשראת המוסד
הבוט כבר באוויר – שאלתי אותו כמה זה 2+2, הוא ביקש שאאמת מייל כדי להמשיך לצפות בתחזית.
כי אם כבר לזרוק כסף, לפחות שזה יהיה עם הרבה באזז ובלי טיפת היגיון.

• הוסף לסימניות
אם כבר יש לי השקעה יותר טובה כדאי מאוד מנסיון גם דוד של סבא של אשתי עשה את זה והיום הוא זיליונר. הנה הפרטים:
השקיעו עכשיו ב־NeuroQuantum AI Bot 9000
העתיד של האתמול כבר כאן, בערך.
תכירו את פריצת הדרך שאף אחד לא ביקש:
בוט עם אינטליגנציה חצי־מלאכותית שמבצע ניתוח נוירו־קונספטואלי מטא־אנליטי של... כלום.
היכולות שלו מדהימות:
– מגיב באיחור
– שואל שאלות לא קשורות
– ולפעמים עונה פשוט "בננה", בלי שום סיבה
מבוסס על אלגוריתם פוסט־קוגניטיבי לא ברור
משתמש בבלוקצ'יין כדי לשמור לעצמו סיסמאות שהוא שוכח
מתממשק עם ביג דאטה שהוא המציא לעצמו בהשראת המוסד
הבוט כבר באוויר – שאלתי אותו כמה זה 2+2, הוא ביקש שאאמת מייל כדי להמשיך לצפות בתחזית.
כי אם כבר לזרוק כסף, לפחות שזה יהיה עם הרבה באזז ובלי טיפת היגיון.
נראה לי שפרוג צריכים להוסיף אימוג'י של בינה מלאכותית

• הוסף לסימניות
ועכשיו ברצינות
  1. שליטה של רובוט על הכסף – אתה נותן גישה מלאה לכספך לתוכנה אוטומטית. אם יש תקלה, טעות או פריצה – הכסף שלך בסיכון.
  2. אין פיקוח רגולטורי – ברוב המקרים זה לא מפוקח ע"י גוף ממשלתי, מה שאומר שאין הגנה במקרה של הונאה או קריסה.
  3. תשואות לא מציאותיות – 5% חודשי נשמע טוב מדי. אם זה היה יציב ובטוח – כל העולם היה עושה את זה.
  4. היסטוריה לא מבטיחה עתיד – גם אם זה עבד 3 שנים,(וזה לא!) שוק המט"ח תנודתי ובלתי צפוי.
  5. Stablecoins לא חסינים מקריסה – גם מטבעות "צמודים לדולר" קרסו בעבר, במיוחד כשיש בעיה עם החברה שמנפיקה אותם.
בשורה התחתונה: מדובר בהשקעה עם סיכון גבוה מאוד לכסף שלך, למרות שהיא מציגה את עצמה כיציבה ובטוחה. כדאי להיזהר מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

כולם מוזמנים
גאה בעצמי שניחשתי כבר לפני שבועיים שדוד בן הוא מקסימילאן
נהניתי מכל רגע בקריאה, מקווה שגם אתם
ספר פשוט מטורף
לדעתי - הכי טוב בינתיים מכל הסדרה
ותודה ל
@יונה ספיר על שהוא נגמר בנימה עצובה אך אופטימית מאוד
קצת הפריע לי שהעלילה המרכזית לא הייתה שנת ההתגלות, אלא כל המסעות בעבר / בבועת האוצרים
ושכמו תמיד דני לא הצליח לקבל את המקום הראשון
אגב, האם למישהו זה היה הפתעה שהתפרצות הר הגעש הייתה האר"ן? זה היה ברור לי מהשניה הראשונה
יאללה שוטו
  • שכוייח!
Reactions: טונקס1 //
2 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  2  פעמים
למעלה