הכל טוב????
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מחשבון פשוט, שנותן רק את האפשרות לריבית ללא תזוזה או שינוי.מכירים את המחשבון הזה?
הוא אמין?
מה הריבית הממוצעת שצריך להכניס?
וכמה הריבית הממוצעת לטאבו משותף?
יש מחשבונים יותר טובים לבנ"א פשוט שלא יודע יותר מידי להתעסק עם אקסלים מסובכים?מחשבון פשוט, שנותן רק את האפשרות לריבית ללא תזוזה או שינוי.
בטח לא מדד וכדו.
מה אתה רוצה לבדוק?יש מחשבונים יותר טובים לבנ"א פשוט שלא יודע יותר מידי להתעסק עם אקסלים מסובכים?
אני רוצה לקנות דירה ואני רוצה לבדוק מה הסכום בערך שאני יצטרך להחזיר כל חודש.מה אתה רוצה לבדוק?
גם בטאבו משותף או ששם הרביות יותר גבוהות?ל30 שנה 530 לכל 100k
זה בדיוק מה שאני רוצה לעת האם יש ריבית ממוצעת לטטאבו משותףטאבו משותף בכ"מ הריביות יותר גבוהות ומי מדבר על הפרדת לווים שזה רק בירושלים בריביות מנופחות
עד כמה שידוע לי אין נתון כזה רישמיזה בדיוק מה שאני רוצה לעת האם יש ריבית ממוצעת לטטאבו משותף
אם אין ענין בהפרדת לווים (כך שאין הגבלת בנק..) תוכלו להתבסס גם על חישוב של 530 הנ"ל, גם אם יהי' קצת יותר זה לא דרסטיזה בדיוק מה שאני רוצה לעת האם יש ריבית ממוצעת לטטאבו משותף
לע"ד יש גם במזרחי לא?ומי מדבר על הפרדת לווים שזה רק בירושלים בריביות מנופחות
מבחינה טכנית/משפטית - כן, גם להם יש את הקונסטרוציה של ערב ממשכן, עדיין לא אותו דבר מבנק ירושלים שם חזרות של השני לא משפיעות על הראשוןלע"ד יש גם במזרחי לא?
הם הפסיקו עם זה ונותנים רק כהלוואה אחת על כל המשתמע מכךלע"ד יש גם במזרחי לא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים