אתה מכיר את המיקרופון?אני מציעה לך לקנות ולהשכיר
ולסמוך על פיקדון.
צודק,לי נראה שלא שווה להשכיר אותו, כי הוא מאוד שביר וגם לא כל פעם רואים אם הוא נשבר, או שנשבר משהו בפנים ובחוץ לא רואים את זה בכלל, וביום בהיר הוא מפסיק לעבוד!! ואתה לא יודע מי עשה את זה, אולי זה מי ששכר אותו חודש קודם לכך. לכן אני אומר אם אתה כבר משקיע וקונה כזה מיקרופון יקר, תשמור עליו בעצמך כמו שרק אתה יכול לשמור על הדברים היקרים לך ואז זה ישמר לך לשנים קדימה, וחץ מזה אני סובר שזה השקעה כמו לקנות קלרינט יקר וטוב, שיהיה לך צליל טוב אז צריכים גם מיקרופון טוב שיקלוט את כל הצלילים הכי טוב שאפשר!!!!!! ( ודרך אגב בחו"ל יש את המיקרופון הזה ב2200 ש"ח!!!!)
(ואולי ביום מן הימים אתה תצא לשוק ואז בכל מקרה תצטרך לכזה מיקרופון אז תראה שהיה שווה את כל ההשקעה!!!!)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים