בקשה מוכשרות?

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה, אני מקימה קו תוכן קליל אבל מכובד(נשים מבוגרות ) ואני צריכה פתיח יפה מענין ומושך, הקבוצה נקראת 'יחדיו בצוותא' צריכה בערך 4 שורות מחורזות , עם מעט עומק לא רק 'נפגש , נשוחח, נדבר נדווח'
יוקלט עם קצת צלילים מוזיקליים

בנוסף אני צריכה הזמנה חגיגית באותו קו טלפוני לכנס גיבוש שלו קראתי 'יחדיו באתנחתא' גם אותו אורך
תודה רבה

• הוסף לסימניות
GPT המוכשר:
ב"יחדיו בצוותא" נפתח לבבות,
נספר חוויות ונבנה קשרים אמתיים.
בין צחוק לדמעה, ניצור זיכרונות
ונחגוג את חיינו ברגעים נפלאים.

אולי תפרטי קצת יותר מה התוכן שאמור להיות בפתיחה? מה תוכן הקו? הכנס?

• הוסף לסימניות
עוד מישהו??
עם בינה אנושית ולב פועם???
הקו מיועד להודעות ועדכונים בעיקר אבל מדובר בקו חדש לנשים ברמה גבוהה שמתנדבות בקבוצה שדואגת להווי חברתי ורוחני, בקיצור מבינות רעיון מעט עמוק

• הוסף לסימניות
@איזה שם אולי תפרטי מה בדיוק את רוצה שיהיה בפתיח ולמי בדיוק הקו מיועד ומה המטרה שלו
יהיה לנו יותר קל לעזור לך

• הוסף לסימניות
@איזה שם אולי תפרטי מה בדיוק את רוצה שיהיה בפתיח ולמי בדיוק הקו מיועד ומה המטרה שלו
יהיה לנו יותר קל לעזור לך
זה(n)
הקו מיועד להודעות ועדכונים בעיקר אבל מדובר בקו חדש לנשים ברמה גבוהה שמתנדבות בקבוצה שדואגת להווי חברתי ורוחני, בקיצור מבינות רעיון מעט עמוק
קו עדכונים שאני רוצה להכניס הקדמה קטנה עם רעיון שמוקירה אותן ופעילותן ורותמת הלאה להמשך

• הוסף לסימניות
קו עדכונים שאני רוצה להכניס הקדמה קטנה עם רעיון שמוקירה אותן ופעילותן ורותמת הלאה להמשך
באיזה נושא זה
זה הכונה
חסד? תפילה? כיבוד הורים?
זה בכלל מורות שצריכות לקבל עדכונים?
מה המטרה?

• הוסף לסימניות
הן מתנדבות בכמה תחומים :גיבוש קבוצות נשים, אגון אירועים וכנסים, מילוי קו התוכן העיקרי של הארגון (בנפרד מהקו הטלפוני) המכיל מגוון נושאים תורניים מכל התחומים ומחיי היומיום, עבודה אדמיניסטרטיבית ועוד חלקן אולי מורות אבל לא בהכרח
כולן מביאות את עצמן , מרצן וזמנן לתועלת הכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

כולם מוזמנים
גאה בעצמי שניחשתי כבר לפני שבועיים שדוד בן הוא מקסימילאן
נהניתי מכל רגע בקריאה, מקווה שגם אתם
ספר פשוט מטורף
לדעתי - הכי טוב בינתיים מכל הסדרה
ותודה ל
@יונה ספיר על שהוא נגמר בנימה עצובה אך אופטימית מאוד
קצת הפריע לי שהעלילה המרכזית לא הייתה שנת ההתגלות, אלא כל המסעות בעבר / בבועת האוצרים
ושכמו תמיד דני לא הצליח לקבל את המקום הראשון
אגב, האם למישהו זה היה הפתעה שהתפרצות הר הגעש הייתה האר"ן? זה היה ברור לי מהשניה הראשונה
יאללה שוטו
  • שכוייח!
Reactions: טונקס1 //
2 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  2  פעמים
למעלה