כלכלה התנהגותית מוכר לכם??

• הוסף לסימניות
אני פותח את החשבון שלי באתר בבנק הפועלים וחשכו עיני... חייבו אותי בסכום גדול. בבדיקה שערכתי מול הבנק וחברת האשראי התברר לי
שהם חיברו את כל הסכומים שהוצאתי בחודשים האחרונים מהכרטיס(דיירקט)וחייבו אותי בפעם אחת על כל הסכום! -(לקחו הלוואה לעצמם) בטענה שזה בבדיקה וישתחרר עוד כמה ימים בינתיים עבר כמעט שבוע ועדיין לא החזירו את הכסף..בשיחה עם מנהלת הבנק היא אמרה לי שמידי פעם זה קורה ללקוחות נשמע קלוש ולא אמין נתקלתם פעם בהתנהלות הזאת??

• הוסף לסימניות
חוצפה

• הוסף לסימניות
ולא שמתם לב שחודשים שלמים אתם לא מחוייבים בעיסקאות מהדיירקט?

בכל מקרה תפנו בכתב לפניות הציבור ותדרשו להבין מה זה, איך זה קרה.

ואם לא תהיו מרוצים מהתשובה תפנו גם לפניות של בנק ישראל.

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה ככה בבנק הבינלאומי,
אני עם כרטיס חיוב מיידי, וכל פעם זה יורד מהעובר ושב אבל לא באמת כי בתנועות אני רואה שרק ב- 20 לחודש זה יוצא לגמרי מהחשבון.
אבל אצלי זה כל חודש לא כל כמה חודשים.

• הוסף לסימניות
אני כבר זה זמן רב לא מצליח להבין איך עובד החיובים של דיררקט בבנק הפועלים, שכשאני פותח את החשבון אני רואה חיובים בודדים על כל העסקאות האחרונות שעשיתי, על כל עסקה - שורת חיוב נפרדת, וחוץ מזה מידי כמה ימים יש שורת חיוב נוספת שנקרא "דיירקט מצטבר", בבנק הסבירו לי שזה לא באמת יורד, אבל תכל'ס רואים ביתרה שינוי.

מי שיידע להסביר באופן מדוייק תבוא עליו הברכה!

@LITK האם זה התכוונת?

• הוסף לסימניות
אני כבר זה זמן רב לא מצליח להבין איך עובד החיובים של דיררקט בבנק הפועלים, שכשאני פותח את החשבון אני רואה חיובים בודדים על כל העסקאות האחרונות שעשיתי, על כל עסקה - שורת חיוב נפרדת, וחוץ מזה מידי כמה ימים יש שורת חיוב נוספת שנקרא "דיירקט מצטבר", בבנק הסבירו לי שזה לא באמת יורד, אבל תכל'ס רואים ביתרה שינוי.

@LITK האם זה התכוונת?
כמו שהסברתי
בעובר ושב זה יורד אבל הכסף באמת נשאר בחשבון עד לתאריך שבו החלטתם כשפתחתם את הבנק שירד הכסף ואז הוא ירד

• הוסף לסימניות
כמו שהסברתי
בעובר ושב זה יורד אבל הכסף באמת נשאר בחשבון עד לתאריך שבו החלטתם כשפתחתם את הבנק שירד הכסף ואז הוא ירד
איך זה נשאר בחשבון אם ביתרה זה יורד?
ומה שקורה אצלי בדיירקט זה אוטומטית - אף אחד לא שואל אותי מתי יירד?

• הוסף לסימניות

@LITK האם זה התכוונת?
לי יש דיירקט אצל דיסקונט וגם לי זה ככה
בזמנו הסבירו לי בבנק הסבירו לי שהמעלה היחידה של הכרטיס היא שאין מסגרת ושהוא מיועד לצעירים בעיקר שיש להם חשבונות קטנים ולא רוצים מסגר קטנה מידי (פתחתי בגיל צעיר וסבבה לי עם הדיירקט)
אבל תמיד יורד לי הסכום בבת אחת פעם בחודש ואף פעם לא הצטברות של כמה חודשים.

• הוסף לסימניות
הנה מצורף דוגמא איך זה נראה,
כל מה שכתוב בתנועות מהיום זה בעצם חיובים שירדו מהעובר ושב אבל נשארו עדין בחשבון,
ברגע שזה יוצא לגמרי מהחשבון מופיע לי בתנועות האחרונות או רק את החיוב הבודד או אם עשיתי כמה חיובים באותו יום אז אני רואה סכום כולל של הכל ובפרוט כתוב לי באיזה חנות וכמה ירד באותה חנות...

1689148373730.png

• הוסף לסימניות
אצלי בפועלים בעבר ג"כ היה יורד מיד ואז לאחר יומים שלשה היה נעלם ובסוף היום חוזר כדירקט מצטבר מה גרם לפעמים לחשוב שיש בחשבון יתרה גדולה יותר ממה שיש באמת בפרט כשהצטברו מספר עסקאות ביחד
אבל לאחרונה זה השתנה כך שכל הזמן רואים את העסקאות ורק בסוף יום העסקים זה משתנה לדירקט מצטבר ממש נח

• הוסף לסימניות
כדי לחסוך בעמלה- על כל קנייה שמבצעים בדיירקט הבנק גובה על כל כמה קניות יחד.וזה מה שנקרא דיירקט מצטבר במקרה שלי הבנק לקח לעצמו חיוב כפול על דיירקט מצטבר של תקופה ובעוש לא רואים על מה יצא הסכום כפי שרואים על כל קנייה שמבצעים. ונכון להיום (עבר שבוע!!!)עדיין הכסף שלי תקוע אצלם וחוץ מהמינוס שנהיה לי בבנק על לא עוול בכפי והריביות שמצטברות לי מזה אין לי שום אפשרות לבצע קניות או למשוך כסף מה שהבנק מציע לי "בנדיבות ליבו" זה לפנות מזמני להגיע לבנק ולחתום על הגדלת מסגרת בדיירקט...-מסתבר שזה טריק שלהם להרוויח על לקוחות ריביות מהמסגרת כנראה שברגע שאני יחתום להם על הגדלת המסגרת הכסף ישוחרר לחשבון והם יהנו מריביות כל חודש...

• הוסף לסימניות
בנק הפועלים הוא בנק שקרן
חייבו אותי ביום בהיר ב25000 סתם וכבר 10 ימים אני צריכה לריב על הכסף שלי
העסקנים הכי גדולים מעורבים
שימו לב זה לר מקרה ראשון ששמעתי תעברו על החשבונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
ותתלוננו!!!!!!!!!!!!!11

• הוסף לסימניות
בנק הפועלים הוא בנק שקרן
ותתלוננו!!!!!!!!!!!!!11
הבנק הכי זבל

• הוסף לסימניות
בנק הפועלים הוא בנק שקרן
ותתלוננו!!!!!!!!!!!!!11
נשמע מקרה הזוי.
על איזה סעיף היה החיוב של ה25 אלף?

החשבון שלנו מתנהל שם כמה שנים, מעולם לא הייתה לנו גבייה שלא כדין וכדומה.

• הוסף לסימניות
בנק הפועלים הוא בנק שקרן
ותתלוננו!!!!!!!!!!!!!11
קרה לי מקרה דומה איתם בסכום נמוך יותר מה שקרה בסוף זה שהם הציעו לי לעשות מסגרת לחשבון. עשיתי מסגרת למחרת הכסף השתחרר לחשבון ואז ביטלתי את המסגרת...

• הוסף לסימניות
בנק הפועלים הוא בנק שקרן
ותתלוננו!!!!!!!!!!!!!11
על מה ולמה כזה סכום?

אני שמה כבר 5 שנים ומרוצה מאוד
חוץ מהנושא של הדיירקט שהפסקתי איתו וזהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי.

חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים שמעלים חיוך, סרטונים ותמונות עם הומור בריא, שיעזרו לנו לעבור את התקופה. יהיה טוב!

כמה כללים בסיסיים:
  • אין להעלות תכנים כפולים.
  • ללא ציטוטים ושרשורים. לזה יש נספח.
  • הודעות מאולצות או תת רמה - מיותרות, אין טעם להעלותם.
  • אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
  • יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.
  • ללא תמונות נשים.
  • ללא בקשות "אפשר בזיפ"! (תוכלו לפנק את המנוטפרים בלי שיבקשו).
  • ללא מחזור קרשים ישנים, בדיחות מלפני שנה או עשור מיותרות.

עריכה:
כפי ששמתם לב, האשכול השתנה מעט, מעלה רמה ומחליף פורמט.
כל הדירוגים התאפסו. מהיום, אתם מחליטים מה מתאים ומה בדיחת קרש מאולצת ומיותרת.

אשכול זה מיועד לבדיחות ותכנים הרצים ברשת וקשורים למלחמה בלבד.
יש לכם בדיחה טובה? מעולה! תכתבו אותה פה.
מישהו העלה בדיחה, ויש לכם מה לומר עליה, כתבו בנספח. אין לפתוח פה ציטוטים ושרשורים.

צופים יקרים, שימו לב! אתם מצבעים ומשפיעים איזו הודעה מתאימה, ואיזו מאולצת או תת רמה.
ההצבעה אנונימית, וכל אחד יכול להשפיע. הודעה שתקבל דירוג שלילי, תוסר מהאשכול.

כמובן, הודעה כפולה, או כזאת הנוגדת את כללי האשכול, תקבל אף היא את הדירוג השלילי שלכם,
וכך תעזרו לנו לשמור עליו נקי עם רמה גבוהה.
אני מעלה את האתגר של @שבשבה , באיחור ניכר עקב תקלות טכניות.
@מנהל ai מקווה שזה בסדר...

תודה רבה ל @משתמש חדש דנדש על האתגר היפה, לכל המדרגים, ול @מנהל ai על הניהול הבאמת מסור.

האתגר יהיה על תמונות מיציאת מצרים, עם דגש על תמונה איכותית מרשימה וריאליסטית, שיכולה להיות על כל סצנה, בין מהשיעבוד, מהמכות, מהיציאה, ואפילו מהמרדף של המצרים וקריעת ים סוף. וכמובן ניתן להוסיף תוכן הומוריסטי בתמונה.

📌 כללי האתגר:
🔹 בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
🔹 היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
🔹 יש להעלות תמונה בפורמט JPG או PNG בלבד (קבצי webp לא נתמכים).
🔹 לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
🔹 נא לוודא שהתמונה עומדת בכללי האתר.
🔹 לפי כללי פרוג, אין להעלות תמונה של בנות מעל גיל 3.
🔹 פטפטת בנספח בלבד!
⏰זמני האתגר:
מעכשיו
ועד הערב בשעה 23:59.
שימו לב! יצירות שיעלו אחרי השעות המותרות ימחקו על ידי המנהל!
דוגמאות:
השיעבוד.
תמונה שנוצרה

מכת ברד
תמונה שנוצרה

יציאת מצרים
תמונה שנוצרה

מצרים רודפים אחרי בנ''י
תמונה שנוצרה

אז קדימה, בהצלחה!
0 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה