אופטימית בהתהוות
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
להרגיש שכולם אוהבים אותך ובפועל רוב האנשים לא סובלים אותך
או להרגיש שלא אוהבים אותך למרות שבפועל אוהבים אותך?
כמה שזה מגוחך, באופציה הראשונה חיים הרבה יותר טוב.להרגיש שכולם אוהבים אותך ובפועל רוב האנשים לא סובלים אותך
אני אסביר למהעדיף שיאהבו אותך
והכי עדיף להתנהג ולהתנהל באופן שתגרום לאנשים שיאהבו אותך.
בהתהוות זה אומר שאני בתהליך מעבר מפסימית לאופטימית בעז"האם את @אופטימית בהתהוות אז את בטח נוטה לחשוב שעדיף להרגיש שאוהבים אותך, לא?
למה לא?השאלה האם אנשים אוהבים אנשים ששואלים כאלו שאלות
בשביל מה יש פרוג, רק בשביל 52 אשכולות על טינקו או דרימי? או גם בשביל להיעזר בעצות ודעות אחד של השני?אמיתי, האשכול הזה?
אנשים, מחר תישאל כאן השאלה: "מה עדיף למרוח בלחם, שוקולד או חמאת בוטנים?"?
ברור שזה ככה. ואני יכול להסביר למה, זה מאוד פשוט: מי שחושב שאוהבים אותו בעוד האמת היא שלא, הוא חי באשליה. הוא לא חי את החיים האמיתיים. ובעצם, הוא לא שונה מאדם לא תקין בנפשו שבטוח שהוא נשיא ארצות הברית, או עשיר העולם וכדומה.רוב החיים הרגשתי שלא מספיק אוהבים אותי, למרות שבפועל אני חושבת שכן די אוהבים אותי....
אבל לאחרונה נתקלתי בשני מקרים של אנשים שבטוחים שכל העולם אוהב אותם ומאחורי הגב פשוט לא סובלים אותם, אני לא יודעת למה אבל ריחמתי עליהם יותר ממני
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: Lady D, יאן, אבואלה ועוד 68 משתמשים71 //