דרוש מתכון ליקר!

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
יש לי מתכון של ליקר וניל (ביצים חיות) וליקר נוגט.
מעניין?
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
ליקר נוגט
3 חלמונים
1 כוס מים חמים
3 כפיות קפה
3/4 כוס אלכוהול
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
100 גרם אבקת נוגט
------------------------------
מערבבים את המים החמים עם האבקת נוגט (במעבד מזון)
מוסיפים את שאר החומרים.
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
ליקר קפה מצוין
2 כוסות סוכר
1 כוס מים רותחים
מרתיחים עד שהסוכר נמס (אני מערבבת ישר במעבד מזון) מניחים מספר דקות להתקררות ומוסיפים:
5 חלמונים
כוס אלכוהול (אפשר פחות למי שלא אוהב חריף)
2 כפות קפה
מעט מיץ לימון
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
מתכון נוסף לליקר שוקולד סמיך ומתוק:
1 קילו סוכר
4 כפות קפה
10 כפות קקאו
3 וחצי כוסות מים.
---------------------------
מרתיחים שלא יהיו גושים ולקרר.
לערבב 2 ביצים עם קצת ליקר, לשפוך לתוך תערובת השוקולד ולהוסיף כחצי ליטר אלכוהול.
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
ליקר קימל מיוחד
50 גרם קימל
3 וחצי כוסות אלכוהול
להשרות שבוע בכלי סגור הרמטי.

2 כוסות מים
2 וחצי כוסות סוכר
להרתיח עד שנמס
כשהמים מתקררים מעט מוסיפים את הקימל והאלכוהול.
מסננים ושופכים לבקבוק.

מי שממש מצליח ומתמזל מזלו מקבל גבישי זכוכית מבריקים בתחתית הבקבוק
 

אסתי פעמון

משתמש מקצוען
ליקר נוגט
3 חלמונים
1 כוס מים חמים
3 כפיות קפה
3/4 כוס אלכוהול
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
100 גרם אבקת נוגט
------------------------------
מערבבים את המים החמים עם האבקת נוגט (במעבד מזון)
מוסיפים את שאר החומרים.

איזה יופי, תודה רבה על המתכונים, נשמעים מענינים וטעימים!
מה הכי מוצלח? ומה זה הקימל הזה, טעם טוב?
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
את הקימל לא טעמתי, עשיתי בשביל הגברים.
בסגנון של הליקרים הנוזליים.
הכל מאד מוצלח, כל אחד לפי הטעם האישי.
כולם נמצאים אצלנו באופן קבוע בכל סעודת שבת וטועמים לפי הסדר... או מעורבב....
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ליקר נוגט
3 חלמונים
1 כוס מים חמים
3 כפיות קפה
3/4 כוס אלכוהול
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
100 גרם אבקת נוגט
------------------------------
מערבבים את המים החמים עם האבקת נוגט (במעבד מזון)
מוסיפים את שאר החומרים.
את האלכוהול את מוסיפה בסוף, או יחד עם כל החומרים?

(במתכונים שיש לי, אני מוסיפה את האלכוהול בסוף)
 

רחליז

משתמש פעיל
ליקר קפה ללא ביצים
במעבד מזון:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים רתוחים קרים (אני משתמשת במים רותחים שהסוכר יימס היטב ואז מקררת 15 דק' במקרר)
2 כפות ת. וניל
4 כפיות קפה
1-1.5 כוסות אלכוהול (תלוי בחריפות הרצויה)
1 מיכל קצפת ריץ'
יוצא מעולה. טעים יותר אחרי קרור. לשים לב שבד''כ יש לנער היטב לפני השימוש
אגב פרסמתי לפני שבוע בערך ליקר שוקולד מיוחד!. סמיך, טעים וללא ביצים
 

פרידא

משתמש מקצוען
כבר כתבתי בעבר, ליקר משובח מאוד!

ליקר ריבת חלב



חומרים:

5 חלמונים

2 כוסות סוכר

במעבד מזון להוסיף

200 גר' ממרח קרמל

1 פודינג ריבת חלב

4 כפות אבקת נוגט

2 כפות ת.וניל

4 כפות קפה

לערבב 5 דק' להוסיף

ריצ' קטן

כוס מים

4\3 כוס אלכוהול
עשיתי ויצא ממש טעים
יש לך מושג אם אפשר לדלל אותו קצת?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
אפשרי עם טיפה מים, אבל בחוץ הוא נהיה ממש נוזלי
דרך אגב,
לא צריך לשמור ליקר בקירור
האלכוהול משמר אותו שלא יתקלקל.
מניסיון רב שנים...
בדיוק השבת טעמתי את הליקר ריבת חלב שעשו כמו המתכון שרשמת ולא שמרו אותו בקרור.
והוא באמת מעולה!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה