לולאה

• הוסף לסימניות
בטח יכולה!!!!!!!!
באלמעלה, זה אחד הסרטים הטובים שראיתי בחיי, האפקטים, התמונות, הכיוונים, הזויות, האפקט הראשון המסתובב... ה-כ-ל. פשוט מושלם. עונג לתת תענוג לקבל.

;)

• הוסף לסימניות
יעל, הוצאת לי את המילים מהמקלדת. כולי כבר מלא חרטה על השעות שביזבזתי בלימוד התוכנה לעומק ושעות של ניסיונות, וכסף שסתם זרקתי על לימודים.

בקיצור, הייתי פרייאר... חבר'ה על תחזרו על הטעות שלי.

רק למה הלקוחות שלי גם פרייארים? היו מתים לשלם 80$ על מצגת לבת מצווה.:)

באלמעלה, אולי תביא לי את הטלפון שלך בשביל הלקוחות?...

סליחה על הציניות זה סתם כי זה אמצע הלילה, זה לא בכוונה...

תחזור בחזרה לתחילת האשכול ותראה מה כתבתי רציני על המצגת שעשית, אם אין לך כח אז בקצרה; ממש יפה, שווה יותר משמונים דולר!!! בשיא הרצינות.

• הוסף לסימניות
תרגיעו, תרגיעו.
אני כבר התעייפתי מהאשכול הזה.
(אייקון עייף)

• הוסף לסימניות
אגב, תוך כדי הדברים אני שם לב איזה גס רוח הייתי.
אני בא לפורום של ווידאו ומצגות שיושבים שם כל המי ומי של עורכי הוידאו שזו פרנסתם ועל זה גאוותם (המוצדקת) ואומר להם בפנים "רבותי, זה לא יותר משעתיים של לימוד"
בין אם אני צודק ובין אם לא, זו גסות רוח, ובזאת אבקש את סליחתכם, חברים נכבדים.
לילה טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  10  פעמים
למעלה