ילדה קטנה בעולם גדול
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
תשאלי אותהאני יכולה להלוות ממנה את הדיסק און קי חד פעמי ולראות רק פעם אחת? ( לא אכפת לי לשלם ואני אפילו רוצה)
בעיקרון אסור לה להעביר את זה ,אולי האחראית מעליה תסכים חד פעמי
תשאלי אותהאני יכולה להלוות ממנה את הדיסק און קי חד פעמי ולראות רק פעם אחת? ( לא אכפת לי לשלם ואני אפילו רוצה)
אמן...תשאלי אותה
בעיקרון אסור לה להעביר את זה ,אולי האחראית מעליה תסכים חד פעמי
זה אותה שחקנית@לא ליפול 3
האם זה נכון שזו לא אותה שחקנית?
כי זה נראה בול אותה אחת!!!!
ואם זה לא אותה אחת, איפה מצאתם שחקנית דומה 2 טיפות מים?
אשמח לדעת בבירור
תגידו רק אני שמתי לב שלא באמת החליפו את לואיזה ונחמה ורק כאילו החליפו אותן בשמות? לי זה ממש, מדי הציק! (לא קראתי את 17 העמודים.) סתם ככה סרט חמוד .... וגם סתם ככה באיזה גיל הייתה אולגה( לודמילה)
בסרט ? אם הא בערך בת 30 היא כאילו צריכה להיות עכשיו בת 60. זה לא הגיוני....הכל לא התחבר לי כל כך. ראיתי את 1,2,3
הן כן התחלפו כולל תסרוקת גם לי זה היה ממש מופרע.לי זה גם ממש הפריע, במיוחד שהן היו עם תסרוקות שונות, איך הן הסתדרו עם זה?
ואיך לדוגמא היא הספיקה להופיע בקרקס, להתחלף חזרה ולהגיע לתחרות של השחמט תוך חצי שעה בלבד!
היה מדי מופרע...
צודקת אבל כחי בחשבון ששלמה דודק התחקירן של יונה ספיר בודק טוב טוב את הרקע וסוכני מוסד אחרי אימונים מטורפים יכולים לעשות חלק מהדברים פה זה ילדה ותסריט זה תחקיר או בימוי אז לא לחשוב שזה קשור ליונה ספיר10. כמובן, איך היא ניתקה את הרכבת? זה עוד לא אייל גלבוע..![]()
בפועל הם פשוט עצרו את הרכבת, ככה שהיה לה הרבה יותר קל לרוץ.ילדה בת 10, שלא שוקלת כלום, רצה על גג של רכבת שטסה בשיא המהירות עם רוחות של אמצע הלילה.
דבר ראשון המפיקים באמת דאגו לנתק את הקרון ואפשר לראות אותה בבירור על קרון אחד שנוסע, ושאר החיילות על הקרון השני המנותק.אם כבר תחשבו על זה
איך ילדה מנתקת רכבת לעזאזאל?
ואיך היא עומדת שם ולא זזה לה שום שערה![]()
אסור לפי חוקי הפורום, ולא יודעת כמה המפיקות ישמחו שנעביר את זה הלאה...ולמי שיש מאחורי הקלעים - אשמח שתשתף (אם מותר)
זה הכנה ללא ליפול 4, שם לפי החשבון היא אמורה להיות בת 55הצוואר שלה נראה של אישה בת 50+ שלא לדבר על הפנים..
הרעיון הוא שבכל מצב אולגה נאמנה רק לעצמה, לא למפלגה, לא למורדים, לא לקג"ב ולא ליהודים.ולמה היא היתה נגד השלטון? לא מוסבר בשום צורה למה מצאו אצלה מסמכים כאלו בבית
המנהלת דאגה לה לפרצה (אמרה לה את זה בחדר שלה),למה אולגה ברחה מהכלא בלילה, אם זה היה באישור המנהלת של הכלא??
גם אני חושבת ככה...ודבר אחרון שהוא לגמרי רק דעתי, ויותר מכוון להפקה.
בעייני מאז שכהן וחצי הפקות כבר לא עובדים עם אסתר בראך
הרמה די צללה מטה, כמו באינדיגו ועכשיו..
עניין של טעם
אבל הרמה שכהן וחצי הביאו,
היתה פשוט וואו. לראשונה הפקה שמבינה באמת מה זה קולנוע איכותי..
גם להם יש מה להתקדם, אבל באמת שעם לא ליפול 1 היתה איזו אמירה חדשה..
אז זה רק דעתי, אבל ממש אהבתי את ההפקות עם כהן וחצי
ואת שאר ההפקות כבר לא ממש..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחראיתי מאחורי הקלעים,
בפועל הם פשוט עצרו את הרכבת, ככה שהיה לה הרבה יותר קל לרוץ.
דבר ראשון המפיקים באמת דאגו לנתק את הקרון ואפשר לראות אותה בבירור על קרון אחד שנוסע, ושאר החיילות על הקרון השני המנותק.
אסור לפי חוקי הפורום, ולא יודעת כמה המפיקות ישמחו שנעביר את זה הלאה...
זה הכנה ללא ליפול 4, שם לפי החשבון היא אמורה להיות בת 55
הרעיון הוא שבכל מצב אולגה נאמנה רק לעצמה, לא למפלגה, לא למורדים, לא לקג"ב ולא ליהודים.
בכל פעם לפי הצרכים שלה היא פשוט מחליפה צד (היא גם אומרת את זה בפירוש בלא ליפול 2)
המנהלת דאגה לה לפרצה (אמרה לה את זה בחדר שלה),
היה להם עניין כלשהו שלא ידעו שהיא עברה צד, לא ממש הבנתי למה.
לא, התכוונתי להסביר עבור אלו שבטוחות שהכול זה עריכה של AIחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ברור שזה לא התרחש במציאות...
ברור שהמפיקות דאגו לנתק את הקרון
ברור שהיא לא באמת רצה על רכבת דוהרת
אנחנו לא ילדות בגנון
התכוונו שזה לא יכול להתרחש במציאות ולכן לא בסרט
בסרט עצמו זה אמור להיות שהיא רצה על הרכבת הנוסעת, אחרת אין שום סיבה שהיא תנתק את הקרונות כי זה לא יגרום לשום שינוי כשהרכבת לא נוסעת... כך שזה לא ממש משנה איך זה נעשה בפועלבפועל הם פשוט עצרו את הרכבת, ככה שהיה לה הרבה יותר קל לרוץ.
איראן 3 לא מחורטט בכלל וזה אחד הסרטים שנהנתיתקשיבו אני מרגישה בשיעור היסטוריה
ובאמת אתן נכנסות יותר מידי לדקויות
אני לא כל כך נתקלתי בסרט שהוא לא מחורטט ברובו
אם אתן רוצות דוגמאות אז יש לי בשפע
והסרט הזה אישית מאוד אהבתי למרות הקטעים הלא הגיוניים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: מים אחרונים, משה יעקב חיים ישראל, DESIGNIK ועוד 142 משתמשים145 //