לא ראיתי את הסרט ולא יכולה להגיד .גם לדעתי הם היו 2 שונות.
ללואיזה היה נקודת חן בפרצוף.
ברוראבל באיפור אפשר להוסיף נקודות חן בשנייה אחת![]()
לטנא הפקות-לאסתי בראך יש סטייל משלה,אף אחד לא ייקח לה את זה.הבנתי מחברה שהסרט היה קצת מוזנח,מישהי ראתה ויכולה לומר מה הכוונה?
כי דווקא אני אוהבת את הסרטים של טנא הפקות ולא ליפול בראשם
יש מצב את שולחת לי?? פליזזזזזזז: 8928611car וכו'אני ראיתי מאחורי הקלעים שלינדה העלתה שהם 2 בנות שונות
גם לי:y054054zx וכו'יש מצב את שולחת לי?? פליזזזזזזז: 8928611car וכו'
איפה היא מופיעה בפרוג?
@ש.הופנר
www.prog.co.il
איפה היא מופיעה בפרוג?
@ש.הופנר
סתם כמה שמצאתי מהראיפה היא מופיעה בפרוג?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
נכון, בסרט ברעיון זה נקרא שהם התחלפו, אבל הן נשארו כל אחת בתפקיד שלה....הקטע עם ה2 בנות,
אם זה לא אותה אחת(שזה הזוי לגמרי)אז הם לא באמת החליפו, היו פעמים שלא הבנתי מי הם מתכוונות שזה יהיה...
אבל הסרט עצמו מטורףףףףף
בדרך כלל בסרטים כאלה שמים בהסרטות מישהי עם שיער דומה תכלס בסרט רואים את אותה שחקנית אבל אם נגיד רוצים שיראו את שתיהם אחת ליד השניה צריך להתבסס על משהו אז כנראה לזה היתה הכוונה...לפי ההתכתבות למעלה, הן 2 בנות שונות,
אז איך הם כ"כ דומות אם הם לא תאומות?
אבל לפי מה כתבו, זה לא אותה אחתבדרך כלל בסרטים כאלה שמים בהסרטות מישהי עם שיער דומה תכלס בסרט רואים את אותה שחקנית אבל אם נגיד רוצים שיראו את שתיהם אחת ליד השניה צריך להתבסס על משהו אז כנראה לזה היתה הכוונה...
כפילות ותאומות שדמות אחת מגלמת זה דבר מאד מוכר בעולם הסרטים עוד מלפני 60 שנה! ככה שלא אמורה להיות בעיה רצינית להכפיל מישהי(כמובן עם עריכה מטורפת) גם בכינורות של תקווה היתה מישהי ששיחקה תאומות וזה של אותה חברת הפקות....
לא ראיתי את הסרט אז לא יודעת עד כמה הם דומות בכל אופן אם הם ברמה שלא מבדילים בינהן והן לא תאומות ואין ללינדה פרצוף ישראלי קלאסי זה נשמע ממש מוזר ככה לי בכל אופן יכול להיות שאני טועה....אבל לפי מה כתבו, זה לא אותה אחת
מדהים איך באחד היא נראית דוסית חננה עם השמלה עד הרצפהסתם כמה שמצאתי מהר
![]()
תנו לי ביקורת - ninos winter 2024
החורף עוד לא פה אבל בחנויות עוד מעט סוף עונהo_O טעימה קטנה מצילום שלי לחנות בגדי הילדים נינוס הפקה וסטיילינג עלי:cool: מצורף פי די אףwww.prog.co.il
![]()
מאחורי הקלעים - תשבו חזק
שלא תתעלפו מהקולקצייה הזו:-) גלורי חורף 2022 אז עידן ועידנים שלא הייתי כאן ב''ה השם רק מסיבות טובות ומשמחות אז ..בחזרה לענינים:-)www.prog.co.il
![]()
תנו לי ביקורת - TIP TOP SPRING COLLECTION 2022
זו כבר מסורת.. מצרפת לכן הצצה לצילומי קולקציית אביב קיץ לרשת טיפ טופ ארט וסטיילינג נחמי וינגוט ואנוכי וכמובן נתי הדוגמן החתיךwww.prog.co.il
![]()
תנו לי ביקורת - TIP TOP WINTER 2021
המון זמן שלא הייתי כאן משתפת אתכן בצילומי קולקציית חורף לחנות טיפ טופ באוירה חורפית במיוחד הארט המטורף של סטודיו מכחולwww.prog.co.il
היא בכלל ממשפחה אוקראינית חילוניהמדהים איך באחד היא נראית דוסית חננה עם השמלה עד הרצפה
ובאשכול אחר מודרנית עם חצי שרוול...
די לזלזלטוב תקשיבו אני חייבת לשתף את כל מה שיש לי לומר על הסרט הזה
נתחיל בזה שלראשונה הצלחתי לגרור את אמא שלי פעם ראשונה להקרנה!!
תכלס אפשר לומר שהיה מהמם
נתחיל בזה שהלוקיישנים שומטי לסת...
רמה שלא נראתה עדיין בהפקות חרדיות שאני ראיתי בכל אופן
שחקניות טובות, רמה גבוהה של משחק והפקה מדהימה
ו...עלילה חזקה ויפה
אבלללל
אנשים!!
דיי לזלזל באינטלגנציה של הצופה החרדית!!
נכון אנחנו לומדות מסלול בסמינר ולא באוניברסיטה
אבל אנחנו חכמות מאודדד
אנחנו לא חושבות שיש סיכוי לטוס על רכבת דוהרת לעלות על הגג ולקפץ מקרון לקרון כשאת ילדה בת 10
ולא שחוקרות משאירות את המפתח של האזיקים על השולחן
ולא שלמבריחי הגבול יש רכב ולחיילות לא....
שאלוקים יאהב אותי כמו שהמפיקות החרדיות מתעללות ברמת משכל שלנו
טובבב זה היה חייב להאימר
חוץ מזה סרט מהמם!!
ומומלץ לצפייה!!
או כמו שאמא שלי אמרה: מפה מחוררת אבל יפההה
תהנו לכן![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים