.ישיבות עם בחורים טובים שרוצים לשלב עבודה אחרי החתונה (עם טלפון כשר כמובן ) קיים כיום?
ישיבה ספרדית.?ישיבת הולילנד של הרה"ג ר' יונתן רוזמן שליט"א
לא, אבל אני לא בטוח שזה מסתדר עם עניין הטלפון הכשרישיבה ספרדית.?
לא, אבל אני לא בטוח שזה מסתדר עם עניין הטלפון הכשר
מה ההגדרה של ישיבה שרוצים לשלב עבודה אחרי החתונה?
מגיע בחור לש"א ומחליט שאחרי החתונה הוא ילך לעבוד?
המדרשה החסידית ביתר
ברור שזה קיים, רק לא נראה לי שיש ישיבה ליטאית, שמראש מגדירה את עצמה לבחור שמעוניין לשלב עבודה אחרי החתונה.בחורי ישיבה טובים שחושבים לשלב לימוד תורה עם עבודה .
יותר חסידיזה ספרדי ?
מחפשת ישיבה ספרדית לא ליטאית .....ברור שזה קיים, רק לא נראה לי שיש ישיבה ליטאית, שמראש מגדירה את עצמה לבחור שמעוניין לשלב עבודה אחרי החתונה.
בשביל מה? בשביל למצוא חתן או לשלוח בחור לשם?מחפשת ישיבה ספרדית לא ליטאית .....
בשביל מה? בשביל למצוא חתן או לשלוח בחור לשם?
מכיר כאלו שדכנים ? אם כן אשמח לפרטי קשר שלהם......כמעט בכל ישיבה יהיו כמה בודדים וגם הם לרוב לא יצהירו על כך בצורה רשמית,
ואם כבר עדיף לפנות לשדכנים מקצועיים שיש להם קשר עם רבנים שמתעסקים בתחום והם כבר ידעו להגיד בצורה יותר ברורה....
מה הסגנון של הישיבה?ישיבת הולילנד של הרה"ג ר' יונתן רוזמן שליט"א
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אופקים 1, אין פאנץ', למה מה קרה? ועוד 4 משתמשים7 //