הי, כתבתי שיר לבת שלי לבת מצוה ואני רוצה להלביש אותו על לחן קיים (עם הקול שלה) יש לך אפשרות לעזור לי בזה, אני לא מבינה בבינה...עכשיו?
היי מה קורה איזה אתר זה לא הבנתיבכפתור הצהוב למעלהצפה בקובץ המצורף 1696570
מקפיצהאשמח להסבר איך אני לוקחת
טקסט ופלייבק ומחברת,
כלומר שישיר אותו.
תודה מראש!
למה בינה מלאכותית? אם רוצים להוסיף אפקטים לסיפור או רקע יש צורך בהתאמה מושלמת של כל פרט, לא מאמינה שבינה מלאכותית תעשה את זה באופן מושלם. במקום זה יש אתרים מקסימים עם מוזיקת רקע, תמונות וסרטונים חינם ללא תמלוגים. מעלה קישור של אחד מהאתרים האהובים עלי, כי יש בו הכל- תמונות, סרטונים, מוזיקה, אפקטים, וקטורים ועוד. רק שימו לב שבשורת החיפוש יש להקליד מילים באנגלית, הוא לא מזהה עברית.יש אפשרות להעלות קישור?
אני מחפש AI שיצור עבורי לצורך העניין מנגינות רקע לסרטים, או שאני יכול לבקש ממנו ליצור לי אפקטים של פתיחת דלת, מזיגת כוס וכו' וכו'.
או ליצור לי עיבוד מלא לסיפור קיים, תודה.
אז אתה צריך לדעת שבסרטים אנחנו מחלקים את העבודה לשלושיש אפשרות להעלות קישור?
אני מחפש AI שיצור עבורי לצורך העניין מנגינות רקע לסרטים, או שאני יכול לבקש ממנו ליצור לי אפקטים של פתיחת דלת, מזיגת כוס וכו' וכו'.
או ליצור לי עיבוד מלא לסיפור קיים, תודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים