מידע שימושי יצאתי מ....

• הוסף לסימניות
לא, אבל זה לא מסובך.
אפשר להתחפש למשוגע/מטורף ועל הגב לכתוב: "יצאתי מדעתי, תכף אשוב".
לקחת קסדה של אופנוע (ישנה,שלא בשימוש )
להדפיס תמונה של מוח בענק
להדביק על הקסדה מהצד האחורי ובצדדיםצפה בקובץ המצורף קסדה.webp
ומקדימה על ה"כיסוי " של הפנים להדביק טפט בצבע של עץ -זו הדלת..
נפתחת וסגרת..

(בטוח יש בכל חנות של יצירה/אומנות)

+שלט קטן של: תכף אשוב"

ו..להניח על הראש...

• הוסף לסימניות
יצאתי מהכובע.(קוסמות)
שפן למעלה ולמטה כובע(הייתה פה איזה תמונה שהעלו שהחצאית כובע)

• הוסף לסימניות
יצאתי מהכפר
יצאתי מהספר (הרשלה או כל ספר אחר)
יצאתי מהספרית (פאה קצוצה)
יצאתי מהמקלחת (עם חלוק מגבת מעל הבגדים וכזה מגבת על הראש, בכיסים דף מודפס של שמפו )
יצאתי מהמחבת (חביתה,כל אוכל מטוגן)
יצאתי מהסיר(צ'ולנט....)
יצאתי מהקופסא
יצאתי פיסטוק

• הוסף לסימניות
על סמך תחפושות מהכתה של ביתי:
יצאתי מהקונפטי- הכל לבבות
בזמנו היה את הבחירות בארה"ב אז ביתי התחפשה לטראמפ- יצאתי מהבית הלבן, אולי אפשר להתחפש ללפיד יצאתי מבלפור...
יצאתי בזול- להתחפש לזול סטוק, כחל צהב
הלוואי שזול סטוק היה זול

• הוסף לסימניות
יצאתי לחל"ת
יצאתי מ"זה" (ה"זה " יכול להיות כל מיני דברים מסתוריים ומטילי אימה)

• הוסף לסימניות
אני התחפשתי ליצאתי מהפרופורציות
לבשתי הכל גדול
משקפיים ענקיות כובע ענק שרשרת ארוכה עגילי חישוק גדולות
זה היה יותר אביזרים ולא תחפושת אבל היה מאוד מקורי.
היה עוד תחפושת ממש מגניבה אבל זה שתי בנות
הן התחפשו לזוג שיצא מגוש קטיף.

• הוסף לסימניות
יצאתי מעולם (ח"ו. סתם לשם שעשוע על עצם הנושא) \ יצאתי מהקבר

יצאתי מפגישה - איש עסקים/בחורה בשידוכים
יצאתי מהעבר-מתקופה היסטורית כלשהי
יצאתי מושלם- ע"ש ביטוח משלים/ זוכנת ביטוח
יצאתי מהמקפיא- גלידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הסיפור, כמובן, הוא המלצה בלבד ולהמחשת הטעם.
אני עומד בתחנה, מחכה לאוטובוס. עוד לפני שיצאתי מהבית ידעתי שאני יוצא על 50% - 50% - או שיגיע או שיבריז - והוא בחר באופציה השנייה, אין הסבר אחר לכך שפתאום הקו נעלם מהמסך והבא בעוד 25 דקות. מתוסכל וממהר, אני עורך ניתוח מצב זריז: לחכות לאוטובוס הבא, שגם הוא יחליט בכוחות עצמו אם שווה לו לצאת, לעצור טרמפ או לקחת מונית. מונית היא האופציה הפחות משתלמת מבחינת הכיס, ואני מושיט את ידי, מקווה שמישהו יסכים לעצור ברחוב הזה, ששמו מזמן נמצא רק בוויז. אך מסתבר שהנהגים פחות מבינים את הסיטואציה המורכבת, ופחות רוצים לעצור. יש כמה כאלו שמסמנים לך תנועה שאתה לא תבין עם היד. זה יכול להיות "אין לי מקום באוטו", "אני עוצר כאן", "הפרצוף שלך פחות מדבר אלי", או כל פרשנות הגיונית אחרת. גאון מי שחשב על זה ראשון. אחרי שעברו עשר רכבים ושבע עשרה דקות, אני מחליט לקחת מונית - מה שיהיה יהיה. אני מושיט את היד, מונית נעצרת לידי, אני עולה, סוגר את הדלת ומקליק את החגורה. אבל אני לא אוותר להם כל כך מהר! אני מתקשר לחברה המפעילה, אקסטרה, ודורש מהם הסבר הגיוני להיעדרות של הקו. אני נענה בתגובה אדיבה שמשמעותה "אני רק פקידה של פקידה, ואין לי איך לעזור לך כרגע".
אני יושב במונית, הנהג מאותת ימינה ואני מביט בחלון, כועס ומתוסכל. התחושה היא שאין לי, בתור האזרח הקטן, מה לעשות כדי שהוד כבוד מעלת הנהג יואיל בטובו לצאת מתחתנת המוצא! וזו לא רק תחושה, באמת אין לי מה לעשות, בכלל. ואני שואל את עצמי, עד מתי??? בקצב הזה כבר עדיף את אגד! המון תלונות ואיחורים, אבל בסוף אתה מגיע!
מה יהיה???
כולם מוזמנים
גאה בעצמי שניחשתי כבר לפני שבועיים שדוד בן הוא מקסימילאן
נהניתי מכל רגע בקריאה, מקווה שגם אתם
ספר פשוט מטורף
לדעתי - הכי טוב בינתיים מכל הסדרה
ותודה ל
@יונה ספיר על שהוא נגמר בנימה עצובה אך אופטימית מאוד
קצת הפריע לי שהעלילה המרכזית לא הייתה שנת ההתגלות, אלא כל המסעות בעבר / בבועת האוצרים
ושכמו תמיד דני לא הצליח לקבל את המקום הראשון
אגב, האם למישהו זה היה הפתעה שהתפרצות הר הגעש הייתה האר"ן? זה היה ברור לי מהשניה הראשונה
יאללה שוטו
  • שכוייח!
Reactions: טונקס1 //
9 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה