- הוסף לסימניות
בזה אני דווקא בסדר-אני בנוי לשטחלרוב כן בסוף היום. פנסים חשוב לרוב זה היה על כבישים ככה שלא כזה מפחיד אגב קודמי צודק בכל מילה תדאגו שמשקל התיק יהיה נמוך סתם דברים מיותרים!!
בזה אני דווקא בסדר-אני בנוי לשטחלרוב כן בסוף היום. פנסים חשוב לרוב זה היה על כבישים ככה שלא כזה מפחיד אגב קודמי צודק בכל מילה תדאגו שמשקל התיק יהיה נמוך סתם דברים מיותרים!!
חם אבל הרצון גוברעשיתם בעונה הזו?
לא חם בלתי נסבל?
אני מכירה שבד"כ עושים באזור פסח
ואיך היה?חם אבל הרצון גובר
עוד לא היהואיך היה?
עשינו את זה בפסחעשיתם בעונה הזו?
לא חם בלתי נסבל?
אני מכירה שבד"כ עושים באזור פסח
תפעילו גם שכל ותזהרו מאד לא להסתכן.חם אבל הרצון גובר
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: רפאל כ, מייבין במקצת, Achinoam ועוד 53 משתמשים56 //