מאחורי הקלעים:
הייתי אתמול באיזשהו מקום שחילקו בו את המדבקות האלה. לקחתי לי, והרגשתי שאני חייבת לעשות עם זה משהו.
צילמתי על השולחן השרוט והמשופשף שלי במטבח... עם פלאש (קטן, קופץ) ישיר מצד ימין. רציתי את התאורה הקשה, כדי להדגיש את הצלליות ואת הקושי והכאב. לא רציתי משהו רך.
בעריכה (מינימלית ממש!) הוספתי עוד קצת צללים, קונטרסט וטיפה חיספוס.
לא יודעת איך אני ישמע---
אבל מרגיש לי שהטבח התחיל ב"שמחת תורה" ולא ב-7.10 (הספירה הנוצרית, עפ"י הולדתו של אותו האיש)
לא שאני מתנגדת לזכירה ח"ו, רק הייתי מורידה את התאריך וכותבת שמחת תורה תשפ"ד.
התאורה אכן מושלמת ומשדרת מאוד!
הכלנית האדומה גם כן נותנת את תחושת הכאב...
השמים התכולים אולי פחות היו מתאימים לי לאוירה, היה צריך שקיעהההההההה.
אבל זה כבר לא קשור לצילום שלך נתניה...
צילום מהמם!!
תמונה מביעה ויפה!!!!
דרך אגב, באזור שבו היו המחבלים באופקים, קישטו את הכיכר בכלניות מלאכותיות - סוג של זיכרון למה שקרה.
יש מצב שה הפך גם לסמל של מה שהיה...
לא יודעת איך אני ישמע---
אבל מרגיש לי שהטבח התחיל ב"שמחת תורה" ולא ב-7.10 (הספירה הנוצרית, עפ"י הולדתו של אותו האיש)
לא שאני מתנגדת לזכירה ח"ו, רק הייתי מורידה את התאריך וכותבת שמחת תורה תשפ"ד.
התאורה אכן מושלמת ומשדרת מאוד!
הכלנית האדומה גם כן נותנת את תחושת הכאב...
השמים התכולים אולי פחות היו מתאימים לי לאוירה, היה צריך שקיעהההההההה.
אבל זה כבר לא קשור לצילום שלך נתניה...
כבר היו על כך דיונים רבים על התאריך הנכון לזיכרון הטבח.
בקצרה - הוחלט שרק השנה הטקס יתקיים בתאריך הלועזי, ובשנים הבאות בכ"ד בתשרי.
אחת הסיבות לכך היא העלאת המודעות וההסברה בעולם - שלהם אין משמעות לתאריך העברי, אלא רק ללועזי.
לגבי עיצוב המדבקה - אני מבינה שהעיצוב תואם לעיצוב מדבקות היזכור הרגילות של יום הזיכרון.
(כנראה פחות מוכרות בציבור החרדי, אבל בציבור הכללי זה מוכר מאוד)
מדבקה שנוהגים להדביק על דש הבגד ביום הזיכרון, עם תמונת דם-המכבים האדום.
צילום מהמם!!
תמונה מביעה ויפה!!!!
דרך אגב, באזור שבו היו המחבלים באופקים, קישטו את הכיכר בכלניות מלאכותיות - סוג של זיכרון למה שקרה.
יש מצב שה הפך גם לסמל של מה שהיה...
כשמתכנתים נלחמים על כל משרה וה-AI כותב קוד מקצועי, הכסף הגדול עבר לאנשי האוטומציה. הכירו את N8N, הכלי שמאפשר לבנות מערכות טכנולוגיות אדירות בלי קוד. פרוג הקימה את הקורס המתקדם ביותר בישראל כדי להעניק לכם מקצוע רווחי עם סילבוס שחי את השטח.
רוב הקרנות הכספיות משקיעות באותו קונספט כמפורט לעייל
ולכן התשואה צפויה להיות זהה. (מלבד קרנות בודדות המשקיעות בתמהיל ללא אג"ח קונצרני.)
ההבדלים בין הקרנות הן בכשרות ודמי הניהול.
רכישת קרן כספית:
קרן כספית רצוי לקנות רק דרך חשבון בנק
היות שהבנקים לא גובים על כך עמלת קנייה ומכירה ודמי משמרת.
איך מבצעים את ההשקעה בפועל?!
להלן קישור מדויק לנקודת זמן
בה אני ממחיש איך משקיעים בקרן כספית
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
הוראות רכישה לחסומים...
תחילה נכנסים כרגיל לאתר הבנק עם שם משתמש וסיסמה. באתר הבנק יש לחפש אחר האפשרות לכניסה לפלטפורמת המסחר לרכישת ניירות ערך. בבנק הפועלים זה נקרא "לאתר שוק ההון". בבנק לאומי זה נקרא "לאומי טרייד". כך בכל אתרי הבנקים ניתן לגשת לרכישת קרן כספית.
לאחר שנכסים לפלטפורמת המסחר של הבנק, כותבים בשדה החיפוש את מספר הקרן כספית הרצויה. (לדוגמא: 5138094 – קרן כספית כשרה של מגדל) כותבים גם כמות מבוקשת לרכישה. לוחצים על "קנייה" מאשרים את הפרטים וזהו.
הרכישה כמעט בוצעה.
מכיוון שקרן כספית היא קרן נאמנות, לכן היא לא נסחרת בשעות המסחר הרציף. לקרנות נאמנות יש שעה קבועה בה מבצעים מנהלי הקרנות עסקאות.
הרכישות והמכירות מתקיימות מידי יום בשעה 16:00 (ביום ראשון ב15:00).