במסגרת העבודה שלי כמשווקת פרויקטים, אני עובדת עם יועץ נדל"ן מעולה באזור אשדוד. אני מפנה אליו הרבה לקוחות לייעוץ, וכולם חוזרים אליי עם פידבקים מצוינים על הידע, הסבלנות, הזמינות והמקצועיות שלו.שלום
מחפש יועץ נדלן אמין וטוב בעיקר לאזור הדרום
מדגיש- לא משווק פרויקטים!!
שלום
מחפש יועץ נדלן אמין וטוב בעיקר לאזור הדרום
מדגיש- לא משווק פרויקטים!!
במסגרת העבודה שלי כמשווקת פרויקטים, אני עובדת עם יועץ נדל"ן מעולה באזור אשדוד. אני מפנה אליו הרבה לקוחות לייעוץ, וכולם חוזרים אליי עם פידבקים מצוינים על הידע, הסבלנות, הזמינות והמקצועיות שלו.
לפרטים – מוזמנים לפנות אליי בטלפון 0723168410
יש לי עסקה מצוינת באשדוד.
מדובר בדירות חדשות מקבלן, במחיר נמוך ממחיר השוק במשמעותי ובמיקום טוב ומתפתח בעיר.
הפרויקט בשלבי בנייה מתקדמים, עם פוטנציאל תשואה גבוה ועליית ערך.
מתאים מאוד למשקיעים
אם זה רלוונטי לך – אשמח לשלוח פרטים.
אני ממליצה שאם אתם מחפשים ייעוץ אמיתי תפנומדגיש- לא משווק פרויקטים!!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: שבשבה, פירחונית, נכון מאוד ועוד 2 משתמשים5 //