יומיום שי

את צריכה להוריד את כולם, ורק אחר כך לחלץ, הוא צריך את החלק הבא.
התאזרי בסבלנות עד סוף ההורדות......
ושימי את כל ההורדות באותה תיקיה, כשתחלצי אוטומטי הוא יעבור לחלק הבא...
בהצלחה......

BRO
קודם כל תודה על מה שהוספת.
דבר שני- גם אני נכנסתי לכאן בהצתה ואני לא מצליחה להוריד.
השגת אולי משו שמוכן לצרוב לך בדיסק?? אני פשוט גם רוצה....

אין תגובה מאף אחד, אחד רק טען שכל קליפ שוקל מאות מגה כך שאין אופציה לצרוב, אני לא כ"כ בטוחה שזה נכון, אבל ,מכאן פנייתי לכל טובי הלב, אולי, תוכלו להעלות שוב לאיזה שרת את הקליפים היפים?

אני גם מצטרפת לבקשה.

מה הקוד

מה הקוד להורדה באתר הערבי של הורדות האנימציות שמופיע באתר יוםיום שי?

קליפים מטריפים של אובייקטי מוסיקה, חובה!
אין עריכה שאי אפשר לדחוף לו משהוא מכאן...

הקישורים בקובץ מצורף מפני עינא בישא...
<!-- / message --><!-- attachments --><FIELDSET class=fieldset><LEGEND>תמונות מצורפות</LEGEND>

</FIELDSET> <FIELDSET class=fieldset><LEGEND>קבצים מצורפים</LEGEND><TABLE cellSpacing=15 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD>
.gif
</TD><TD> (29.5 ק"ב, 164 צפיות)</TD></TR></TBODY></TABLE></FIELDSET>
למי יש את הקובץ שהיה כאן?

נכתב ע"י obyektiv;355938:
קליפים מטריפים של אובייקטי מוסיקה, חובה!
אין עריכה שאי אפשר לדחוף לו משהוא מכאן...

הקישורים בקובץ מצורף מפני עינא בישא...
<!-- / message --><!-- attachments -->
<FIELDSET class=fieldset><LEGEND>תמונות מצורפות</LEGEND>

</FIELDSET> <FIELDSET class=fieldset><LEGEND>קבצים מצורפים</LEGEND><TABLE cellSpacing=15 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD>
.gif
</TD><TD> (29.5 ק"ב, 164 צפיות)</TD></TR></TBODY></TABLE></FIELDSET>
למי יש את הקובץ שהיה כאן?
למי יש?

עורו ישנים...

נכתב ע"י מקארתור;123784:
רפידשייר, לחץ על הכפתור FREE USER
המתן כדקה, ואז לחץ על הכפתור DOWNLOAD

בחילוץ מהRAR עשה עכבר ימני ו"חלץ לפה"

סליחה שאני מעלה כאן דברים מלפני 100 שנה (לפני שנתיים)
רק עכשיו אני רואה את החומר, ולא מצליחה להוריד אותו,
אני לא מסתדרת עם האתר הזה רפידשייר,
משהו יכול לכוון אותי ולהסביר לי מההתחלה? איך מורידים את החומר?
אני בכלל לא רואה כפתור כזה FREE USER
תודה לכולם

נכתב ע"י רעות כהנא;676240:
סליחה שאני מעלה כאן דברים מלפני 100 שנה (לפני שנתיים)
רק עכשיו אני רואה את החומר, ולא מצליחה להוריד אותו,
אני לא מסתדרת עם האתר הזה רפידשייר,
משהו יכול לכוון אותי ולהסביר לי מההתחלה? איך מורידים את החומר?
אני בכלל לא רואה כפתור כזה FREE USER
תודה לכולם
כל הלינקים לא תקינים, ופג תוקפם מזמן.

זאת אומרת שזה אבוד?
יש משהו שיוכל ברוחב ליבו להעביר לי את החומר? לצרוב? או שזו בקשה נועזת מידי אחרי ששעות הורדתם אותו??
או אולי אפילו בתשלום סמלי?
תודה תודה

אני שואלת שוב
גם בתשלום אני רוצה,
יש משהו שמוכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום לכל חברי הפורום היקרים,

אני כותב כאן מתוך תחושת שליחות, לאחר שנחשפתי למאבק של קבוצת זוגות שנמצאים בתוך 'מלחמה' משל עצמם – המלחמה על הקמת בית בישראל.
כולנו יודעים שבטיפולי פוריות, כל יום הוא נצח. הזמן הוא המשאב הכי יקר, והשעון לא עוצר מלכת. לצערנו, המלחמה הנוכחית יצרה מציאות שבה הבירוקרטיה, ביטולי התורים והעומס במערכת הבריאות דוחקים הצידה את הזוגות האלו.
הם נמצאים במירוץ נגד הזמן, וכל עיכוב של חודש בגלל בירוקרטיה עלול להיות קריטי. מדובר בחיים עצמם, בזכות הכי בסיסית וקדושה – להפוך להורים ולבנות המשכיות לעם ישראל.
הופצה עצומה דחופה שדורשת מהמדינה לא להפקיר את הזוגות האלו בגלל המלחמה. אנחנו מבקשים להכיר בטיפולים האלו כזכות יסוד שלא נדחית, ולהסיר את החסמים הבירוקרטיים שחונקים את התקווה.
אנא, הקדישו דקה אחת לחתום. זו לא רק חתימה, זו הושטת יד לאחים שלנו שנלחמים בשקט, בקושי ובציפייה.
קישור לחתימה על העצומה:

יהי רצון שבזכות הערבות ההדדית הזו, נזכה כולנו לשמוע רק בשורות טובות, ולראות בבניין בתים נאמנים בישראל
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה