אבל זו קללהנכתב ע"י hila;1316871:תיפח הכוונה שיש אמרה כזו (בגמרא נראלי) שתיפח רוחו של מי שהוא בן 20 ועוד לא נשא אישה ולכן בחורי ישיבות עושים משמר בליל יומולדת 20![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1316962:זה בשבת....
תכלס, נראה לי עוגה יפה, פיצוחים (ופירות) ברמה/שפע יותר מהרגיל + מתנה סימלית אבל שיהיה לו מה לעשות איתה יהיו מצוינים.
בלי הפגזות- גברים לא מבינים בעיצובי עוגות...
ו.. אם מישהו היה מעז להשמיע לי הרצאה לכבוד היומולדת שלי הייתי תולה אותו. :-/
נכתב ע"י הר;1316811:20 זה כ' אפשר ללכת על רעיון של כף- אשפה, נעליים, כפכף וכו'
נכתב ע"י atara m;1317066:20- מהיום הכל ב2...
סוג עיצוב בסגנון חתן וכלה או משו' בסגנון....
התחיל כבר שידוכים??? בכיוון???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: חחחחחחחחחחחח, בלת"ק (:, yes I am ועוד 11 משתמשים14 //