- הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר21;1889755:אפשר לדעת מי המקור שלך?![]()
תמר 21, אפשר לדעת מי המקור שלך?
(מתחילת האשכול אני מסוקרנת!!)
נכתב ע"י dvory;1889782:מ. קינן
נכתב ע"י קראנצול;1890454:תמר 21, אפשר לדעת מי המקור שלך?
(מתחילת האשכול אני מסוקרנת!!)
נכתב ע"י שירו;1889853:אביב של איזו שנה?
נכתב ע"י גרוס יהושע;1890953:נראה לי שהיא תוציא אותו כשהוא לא יהיה רלוונטי בתור ספר מפונטז...
נכתב ע"י צצפ;1892367:מה, זה לא אמיתי הספר הזה?
חיינו אותו, נשמנו אותו מכריכה לכריכה,
ופתאום אתם מנדיפים הכל במחי יד 'מפונטז...'?!
חברה, אל תתנו למציאות לבלבל אתכם. איסתרק חי וקיים, היה ונברא..!
![]()
נכתב ע"י שרינה;1892500:אני חייבת לומר שבתור אחת שלא קראה את איסתרק,ושומעת פה הרבה על יוז בד.הצלחת לעשות למ קינן בתקופה האחרונה שיווק לא רע בכלל....בהתחשב בעובדה שהיא מן הסתם קוראת.פה ושם את האשכולות כאן.וחלק מהשיווק זה ההמתנה לספר שהבטיחו שיצא בזמן ובסוף לא יצא...ואני ממש מפרגנת לה על זה שהיא לא מוציאה שקל על השיווק המוצלח הזה.אפרופו פרסומת מפה לאוזן..שדובר כאן לאחרונה..
נכתב ע"י שרינה;1892500:אני חייבת לומר שבתור אחת שלא קראה את איסתרק,ושומעת פה הרבה על יוז בד.הצלחת לעשות למ קינן בתקופה האחרונה שיווק לא רע בכלל....בהתחשב בעובדה שהיא מן הסתם קוראת.פה ושם את האשכולות כאן.וחלק מהשיווק זה ההמתנה לספר שהבטיחו שיצא בזמן ובסוף לא יצא...ואני ממש מפרגנת לה על זה שהיא לא מוציאה שקל על השיווק המוצלח הזה.אפרופו פרסומת מפה לאוזן..שדובר כאן לאחרונה..
נכתב ע"י ariels;1893045:בסופו של דבר כולנו קנינו את שני הספרים, כי ספר שחוזרים אליו שוב ושוב את רוצה אצלך בבית.
נכתב ע"י שרינה;1892562:אני מבינה שעשית עליה עבודת מחקר.אבל כתבתי את זה ממש כדי לפרגן לה לגמרי!!
ולא.אני לא מכירה מישו שלא צריך פרסומת...
נכתב ע"י אביגיל אינש;1966973:אני רוצה לשאול שאלה:
אם מיה קינן כותבת סיפורים בהמשכים - בקטיפה, בזרקור...
ועוד ועוד...
איך היא תמצא זמן לגמור את "יוזבד"?????
ממני - אחת שממתינה בקוצר רוח![]()
נכתב ע"י מתנחל;1889793:שמעתי ממנה שהזמן הריאלי שהספר ייצא הוא באביב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון1 //